in

Q&A: Wat gaan we zien tijdens de PlayStation Showcase?

Volgende week donderdag houdt Sony een nieuwe PlayStation Showcase! Dat betekent veertig minuten aan grote aankondigingen van PlayStation Studios en een aantal andere ontwikkelaars. Daarom de vraag: wat denk je dat we gaan zien?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
11 maanden geleden

Vermoedelijk worden de big guns van stal gehaald (de nieuwe God of War, misschien meer van de nieuwe Horizon, wellicht iets over een Gran Turismo) maar dat hoeft niet zo van mij… Die koop ik toch wel. Ik hoop dan ook heel erg op een verrassing. Een aankondiging van een nog onbekende game die over niet superrrrrlang zal uitkomen.

Verder ben ik superbenieuwd naar de nieuwe VR, maar daar zal niets over worden verteld, is al bekend gemaakt.

Rainking
11 maanden geleden

Ik hoop op beelden van God Of War. Verder denk ik wel dat Horizon II en Kena voorbij zullen komen en met een beetje mazzel ook Gran Turismo 7 en Forspoken.

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door Rainking
rpenning
rpenning
11 maanden geleden

Ik heb eigelijk geen idee wat te verwachten maar ik laat me verrassen. Als ik maar gameplay zie die trailer kunnen me gestolen worden. En die interviews met de game developer kunnen ze ook wel weg laten!!!

Luigi1985
11 maanden geleden

Heb ook geen idee wat te verwachten. Zou leuk zijn eens iets nieuws van naughty dog te zien, maar daar ga ik niet van uit.

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 september

Screenshot Sunday #24