in , ,

Q&A: Wat is de volgende game die wordt uitgesteld?

Deathloop, Gotham Knights, Hogwarts Legacy, next-gen Cyberpunk 2077, Gran Turismo 7, Back 4 Blood: het rijtje van uitgestelde games is lang. Vandaar de vraag: wat is de volgende game die wordt uitgesteld?

MARTIN VERSCHOOR

Het blijft te lang stil rond de nieuwe God of War, dus ik ben bang dat deze dit jaar niet meer gaat redden. Daarnaast zullen er nog wel meer games de oorspronkelijke release niet halen. Het is wat het is, hebben we volgend jaar weer wat meer te spelen toch. 

God of War

LARS CORNELIS

Het is inderdaad stil rondom God of War, maar ook rondom Horizon. Dus ik zie een van die twee sowieso nog wel vertraagd worden, zeker omdat Sony releases graag uitsmeert. Maar het is wat het is. Liever games die af zijn dan weer een Cyberpunk’je.

Horizon Forbidden West

JACCO PEEK

God of War had ik al opgegeven, maar Horizon Forbidden West zou wel pijn doen. Had het gevoel dat die game bijna af is, maar ik zie de situatie steeds somberder in. Ook Breath of the Wild 2 trouwens, die zomaar begin 2022 pas kan uitkomen omdat Nintendo het blijkbaar toch moeilijk heeft.

Ik zie Ratchet & Clank ook nog wel verschuiven naar het najaar en iets zegt me dat Microsoft dit najaar Starfield óf Halo Infinite uitbrengt, en de andere game wat extra tijd geeft. Zo ga je toch slim om met je overname.

Oh, en Elden Ring komt ook niet dit jaar, maar dat is niet per se uitstel.

Zelda

MICHEL MUSTERS

God of War gaat zoals anderen zeggen natúúrlijk dit jaar niet halen. Het zou mij ook verbazen als Horizon Forbidden West nog dit jaar uitkomt, maar heel misschien is het toch de belangrijke PlayStation-release dit najaar. Persoonlijk zie ik Halo Infinite nog wel een keer uitgesteld worden, dit keer naar het voorjaar van 2022.

halo infinite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik heb mijn PS5 digital maar verkocht en het geld gebruikt voor een mooie tv. Dan ga ik toch voor een disc versie zodra er meer exclusives zijn en hij eindelijk op voorraad is. Zou wel een aderlating zijn als Ratchet & Clank ook nog eens uitgesteld gaat worden. Het is maar goed dat de next-gen backwards compatible is anders had je er bar weinig aan.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Interessant. Wat is precies de reden?

adutchman
adutchman
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Ik had achteraf toch spijt dat ik niet de disc versie gekocht had en ben heel blij met m’n Series X. Genoeg te spelen met Gamepass. Ik heb die PS5 gewoon voor de nieuwwaarde verkocht (koper was blij) en is die LG tv die ik wilde toch weer wat goedkoper. Neemt niet weg dat ik wel weer graag een PS5 wil, hopelijk ergens dit jaar.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik vind dat er weinig is om naar uit te kijken op korte termijn. Natuurlijk wacht ik met smart op Metroid Prime 4, BOTW 2 en Horizon, maar geen idee wanneer ze uitkomen.

Daarnaast vraag ik me af waar hollow Knight Silk Song blijft.

Blijkbaar is het toch erg lastig om games te ontwikkelen in deze tijd. Maargoed ik wacht liever eventjes dan dat je een 7tje moet spelen.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden

God of War en STALKER 2 zijn games die ik mentaal al lang heb uitgesteld naar 2022.

Van de grote games is er inmiddels niet zo veel meer om naar uit te kijken dit jaar. En rondom veelbelovende indiegames als Hollow Knight Silksong en Tunic is het ook verdacht stil…

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door COSMIC_TSAR
Silverwolf
2 jaren geleden

Het lijkt mij vrij logisch dat HZD of GOW wordt uitgesteld. Sony gaat echt niet beide games dit najaar brengen, je kan dat inderdaad beter uitsmeren.

Ik had ook het idee dat God of War alleen zo vroeg was aangekondigd om extra buzz voor de PS5 te creëren.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Silverwolf
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik geloof dat ik heel blij moet zijn dat ik tegenwoordig niet meer zo superveel tijd heb om te gamen… Ik ben nog wel even zoet met Assassin’s Creed: Valhalla, vervolgens ga ik Astro’s Playroom nog even spelen. Dan ligt Immortals Fenyx Rising al klaar. En dáárna wordt het vermoedelijk (in willekeurige volgorde) Miles Morales, Disco Elysium, Yakuza: Like A Dragon, Returnal, Ratchet & Clank… En in de tussentijd zal er toch vast nog wel wat ander leuks uitkomen? Met deze lijst ben ik vermoedelijk tot het najaar al wel zoet…

Ben blij dat ik een aantal games heb laten liggen totdat ik ze next gen kon spelen (vanwege laadtijden)

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik vrees dat de opgenoemde games inderdaad een delay gaan krijgen… Resident Evil 8 staat sowieso nog wel op m’n verlanglijstje, dus als die niet uitgesteld wordt ben ik al blij. Ook Ratchet and Clank: A Rift Apart staan voor de deur dus… 🙂

Voor de rest heb ik nog wat backlog, dus heel erg vind ik ‘t niet. We zullen na de coronacrisis alleen maar meer waardering krijgen voor onze jaarlijkse luxe aan games.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Totaal geen probleem, heb nog ontiegelijk veel liggen.

WvA
WvA
2 jaren geleden

Hot take: Ik denk dat Beyond Good & Evil 2 gecancelled is/gaat worden. Ik zie het gewoon echt niet meer gebeuren.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden
Antwoord aan  WvA

Dat gevoel heb ik nu al jaren over Skull & Bones. BG&E2 heb ik (nog) wel vertrouwen in.

WvA
WvA
2 jaren geleden
Antwoord aan  COSMIC_TSAR

Was Skull & Bones niet al gecancelled?

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden
Antwoord aan  WvA

Nee, het zou een flinke overhaul krijgen als ik het mij goed herinner. Maar dat wordt nooit meer wat, toch?

WvA
WvA
2 jaren geleden
Antwoord aan  COSMIC_TSAR

Ik had het idee dat die game tegelijk met een andere titel (was het Sea of Thieves?) was aangekondigd en daardoor compleet van de radar af ging. Maar wie weet? Ben ook benieuwd of de Prince of Persia SoT remake nog gaat komen of dat het de moeite niet meer waard is.

Q-N-A: Wat is de volgende game die wordt uitgesteld?

Sony wil grote PlayStation-franchises naar mobiel brengen