in

Q&A: Wat was je favoriete E3-moment?


Wat was jouw favoriete E3-moment? Laat het weten op Inside.Gamer!

Martin verschoor

Voor mij is dat Forza Horizon 5. Als je me voor E3 had gezegd dat ik het meest enthousiast zou zijn voor deze titel, dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Maar na een week E3 heb ik eigenlijk alleen maar zin om de Series X aan te zetten, Game Pass uit te spelen en om snoeihard door Mexico te crossen.

Forza Horizon 5

Michel Musters

Dat moet toch Metroid Dread zijn. Wat heb ik uitgekeken naar een nieuwe Metroid-game! Metroid: Samus Returns was een uitstekend voorproefje waar ik van heb genoten, dus ik heb er alle vertrouwen in dat Dread ook gaat rulen. Op de tweede plek komt denk ik S.T.A.L.K.E.R. 2, die nieuwe beelden hebben mij echt weggeblazen. Natuurlijk kijk ik ook uit naar Elden Ring, maar ik vind soulslike games vaak te moeilijk, dus dat houdt mij tegen om ongelooflijk hyped te zijn.

metroid dread

Jacco peek

Mijn kippenvelmoment was ook Metroid Dread. We wisten al een beetje dat de game eraan kwam, maar de aankondiging zelf was bijzonder goed gedaan. Bovendien vond ik Metroid: Samus Returns geweldig en Nintendo steekt niet onder stoelen of banken dat deze game daarop voortborduurt.

Uiteraard maakte Zelda ook indruk, al kwam dat vooral door het mysterie. Kan Link de tijd terugdraaien? Spelen we als Zelda? Spelen we als Ganondorf??? Ik heb nog veel vragen, maar het zag er in ieder geval prachtig uit.

Als we dan toch bezig zijn, ik kijk ook erg uit naar Forza Horizon 5, Planet of Lana, Somerville, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Battlefield 2042 en, vooruit, Starfield.

metroid dread

Thijs barnhard

Ik ben de laatste tijd weer een beetje in een Halo-bui en ik moet zeggen dat Halo Infinite er echt stukken beter uitziet vergeleken met vorig jaar. Vooral de multiplayer lijkt mij weer heel erg leuk want ik heb Halo 3 en Reach echt ontzettend veel online gespeeld. Natuurlijk ben ik ook ontzettend blij met Metroid Dread maar laten we vooral ook niet vergeten dat er een nieuwe WarioWare uitkomt. Uitstekend nieuws. Tot slot: Elden Ring en het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild zien er allebei uitstekend uit.

Halo Infinite

Cody van den bogert

Net als Jacco en Michel was mijn kippenvelmoment toch echt Metroid Dread. Man wat kijk ik uit naar die game. Metroid: Samus Returns in nog altijd mijn favoriete 3DS-titel en daarnaast ben ik enorm benieuwd hoe Metroid Dread het vijfdelige avontuur van Samus aflsuit. En even over The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, ik had een droom dat spelers in de huis van Ganondorf kruipen en nu wil ik niets anders.

metroid dread

Lars cornelis

Tja Metroid Dread is zeker cool, maar heeft een beetje een matige bijsmaak omdat we weer niks van Metroid Prime 4 te zien krijgen. Dread komt daardoor op mij een beetje over als een zoethoudertje. Maar ik hoop dat ik ernaast zit. Verder was ik erg positief verrast door Forza Horizon 5. Er was weliswaar geen auto op het podium, maar die graphics op het scherm mochten er zeker zijn! Het begint allemaal eindelijk een beetje maar next-gen te ruiken.

Forza Horizon 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer content voor Animal Crossing: New Horizons in de maak

Spelers moeten altijd online zijn om Back 4 Blood te spelen