in

Quake Champions een verfrissende game..


De game gaat over Quake Champions en het is gratis te spelen. Ik ben niet goed in Nederlands dus het zit vol taal/zins en spel fouten

De oude man zegt: Ik heb vroeger Quake 1 en 2 helemaal grijs gespeeld , toen kwam het klapstuk uit namelijk Quake Arena , En heb letterlijk heel wat belminuten internet verknald in de multiplayer.

Quake Champions is de oude Quake Arena maar dan met peper in zijn kont en 250% versneld waardoor er gegarandeerde actie is en je bijna niet meer kan genieten van de omgevingen.

Ik heb vooral de death match mode gespeeld en daar valt het op dat je dat geen behoorlijke tijd om bij te komen en je vooral over moet verdedigen en om je heen kijken en soms is het chaos en vliegen de kogels om je oren. Het ene potje gaat heel lekker en kan je de vijanden goed de baas , het andere potje gaat dan weer voor geen meter omdat zo klerelijer inzit die altijd raak schiet.

Ook moet je meestal inkomen na 1 of 2 potjes zodat je weer scherp bent. De wapens zijn anders geoptimaliseerd dan voorheen in het begin was de rocket launcher altijd een sterk wapen, maar nu is het een last. Opeens is het dubbelloops geweer een stuk dodelijk en de machinegun houdt het in het midden, qua doelmatigheid.

Ook is het belangrijk om je wapen met munitie en je leven aan te vullen met health zodat je tegen een stootje kan als het even niet lekker loopt. Het schild helpt meestal ook even om de kogels te ontwijken.

Ook komt voordat je belaagd door 3 vijanden tegelijk en je team maten zijn opeens verdwenen terwijl hard nodig hebt, dus leg je meestal het loodje ook al doe je stinkend je best.

Capture flag is opeens een andere mode, want het kan zijn dat de vijanden zijn terug getrokken en wachten op je komst. Ook moet 1 van team mates altijd rond de flag gaan rondhangen zodat je de vijanden die denken kans te maken af te schieten, tenzij het allemaal tegelijk zijn.
Je moet een snelle videokaart hebben om de framerates zonder lag eruit pompen zodat het spelen en de actie snel en soepel is.

Als Noob wordt je bij de hand genomen en mag eerst tegen bots spelen zodat je dan verder mag en de echte multiplayer mag spelen.

Ik bewonder de e-sporters die Quake Champions spelen op Dreamhack omdat die veel tactischer het level doorschieten en van afstand de vijand dood. Ook trekken ze zich af en toe terug om de vijand weer ergens anders te verassen. Dat moet ik nog leren om rustiger de game te spelen.

Nu is vooral chaotisch en snelle acties ondernemen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Shiny Latios te vangen in Pokémon Go met Raid-evenement

Meer over prijs PlayStation 5 volgens Mark Cerny