in

Raad de games – Antwoorden

Dag beste dames en manskerels van IG. Vorige week heb ik een afbeelding geplaatst met de opdracht om alle afgebeelde game-titels te achterhalen. Ik vond het echt super om te zien dat er in de reacties zoveel gepuzzeld werd, ook nogmaals bedankt voor de complimenten en toffe comments! Nu was er ook de vraag om de antwoorden te delen, dit doe ik dus bij deze:

Mocht de afbeelding je ontgaan zijn en vind je het leuk om alsnog even aan het puzzelen te gaan, dan kun je hieronder eerst het origineel bekijken (succes!):

Helemaal klaar? Dan zijn hier de antwoorden te bekijken:

Nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
1 jaar geleden

Thanks voor de antwoorden, die kon ik nog goed gebruiken! Erg tof gedaan πŸ˜€

Barton
1 jaar geleden

Erg gaaf gedaan, Casper! Toffe tekening, lekker creatief. Ik vind het vooral mooi hoe je sommige dingen hebt gecombineerd (Death Stranding en Dead Island bijv.). Haha en ik zie Cuphead nu ΓΌberhaupt pas.

Ik kan het niet meer bewijzen, maar ik had gelukkig de meerderheid goed geraden. Hitman en Minecraft waren eigenlijk wel zo logisch, maar daar kwam ik echt niet op haha

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Barton
Barton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Haha ik denk zo dat je mijn voornaam ook kunt raden, bepaalt geen moeilijke puzzel πŸ˜‰

Ik las al een tijdje stiekem mee, maar zullen we zeggen dat ik pas echt uit mijn winterslaap ben gekropen als ik ook weer zelf eens wat publiceer? Al moet ik zeggen dat dat een uitdaging wordt, want ik game amper nog. Zit sinds de lockdown (Earthlock?) voor mijn werk al veel te veel achter het beeldscherm. Laatste game die ik echt serieus heb gespeeld is wel een aanrader trouwens: Outer Wilds (niet te verwarren met Outer Worlds).

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Barton
Luigi1985
1 jaar geleden

Het leuke aan dit soort tekeningen is dat je er ff naar kan blijven koekeloeren, omdat er zoveel gebeurt.

LeegBlikjeWater
1 jaar geleden

Heel leuk gedaan en tof dat je nog even met de antwoorden komt. Even wat “aha!” momentjes

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Super! Ik had er inderdaad veel geraden, maar zat soms ook compleet fout. Dacht dat ‘fall guys’ bijvoorbeeld ‘no man’s sky’ was (omdat de lucht duidelijk niet bedoeld was voor mannetjes, maar dat was dus een beetje te ver doorgedacht, haha),

Avengers-regisseurs medeverantwoordelijk voor seizoensopening Fortnite

Payday 3 ‘volledig gefinancierd’ na deal van 50 miljoen