in

Rainbow Six Siege krijgt geen Year Passes meer


Het bedrijf maakte diverse details bekend over het zesde levensjaar van de shooter. De grootste verandering is dat de Year Pass verdwijnt. Voorheen werden nieuwe operators aangeboden via een seizoenpasachtig systeem. In plaats daarvan wordt alle nieuwe content onderdeel van de Battle Pass, die sinds vorig jaar is geïntroduceerd in Rainbow Six Siege.

Dit jaar komen er weer vier seizoenen naar Rainbow Six Siege die dus geheel met vier Battle Passes te ontgrendelen zijn. Het eerste seizoen is Crimson Heist en bevat Flores. De nieuwe operator werd vorige week al onthuld. Deze operator kan na twee weken ook los van de Battle Pass worden gekocht voor 25.000 Renown, of 600 Rainbow Six Credits.

FLores heeft een gadget genaamd de Ratero Charge, een op afstand bestuurbaar explosief apparaat. Deze kan door de map worden gereden voor een aantal seconden. Wanneer de timer afloopt kan het apparaat niet meer door kogels worden vernietigd en telt hij af naar een explosie. 

Daarnaast bevat Crimson Heist een nieuwe versie van de map Border. Ook wordt een nieuwe secundaire gadget genaamd de Gonne-6 geïntroduceerd. Alle nieuwe content gaat later vandaag live op de testservers van Rainbow Six Siege, en komt voor iedereen die een Battle Pass koopt op 16 maart beschikbaar.

Ubisoft heeft daarnaast ook aangekondigd dat er in de loop van dit jaar cosmetische items gebaseerd op Jill Valentine uit Resident Evil en de tekenfilm Rick & Morty uitkomen voor de game.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Streets of Rage remake

Dan luidt start van vijfde seizoen Street Fighter 5 in