in

Rambo komt morgen naar Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War


In de video is te zien hoe de actieheld uit een helikopter springt aan het begin van een potje Warzone. Hij gebruikt daarnaast zijn iconische pijl en boog om aan te vallen. Rambo komt vanaf morgen beschikbaar via de Rambo-bundel. Hierin zit Rambo als Operator, alsmede twee finishing moves, drie blauwdrukken voor legendarische wapens, een legendary calling card en embleem, een horloge en een charm.

Nakatomi Plaza, bekend uit Die Hard, is ook in de video te zien. Vanaf morgen is het gebouw in Downtown te aanschouwen in plaats van de Broadcast Tower. John McClane, het hoofdpersonage uit de Die Hard-reeks, komt zelf ook via een bundel beschikbaar vanaf morgen.

Verder worden kampen op de Verdansk-map vervangen voor overlevingskampen bekend uit Rambo: First Blood 2 – er zijn er in totaal tien te vinden. Tot slot wordt ook een CIA Outpost toegevoegd. 

Verder komt er een gelimiteerde modus naar Warzone genaamd Power Grab. Meer dan honderd spelers starten in squads in een kleiner oppervlakte dan men gewend is. De cirkel krimpt op vijf verschillende momenten en er is geen goelag. Andere leden van het squad moeten via dogtags weer tot leven worden gewekt.

Season Three Reloaded is vanaf morgen beschikbaar.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iemand die de rode of zwarte DualSense in huis haalt?

Hollow Knight: Silksong wordt niet tijdens E3 getoond