in

Red Dead Redemption 2 vraagt 105 GB opslagruimte op PS4


De website Rockstar Intel heeft een afbeelding geplaatst van de achterkant van de doos van de PS4 Pro-bundel met Red Dead Redemption 2. Hieruit blijkt dat er minstens 105 GB aan vrij ruimte nodig is om de westerngame te kunnen spelen. Mogelijk is er minder ruimte nodig bij het spelen op een normale PS4 omdat daar wellicht andere textures worden gebruikt door het gebrek 4K-functionaliteit, maar dat is vooralsnog niet bekend. Daarnaast is het ook mogelijk dat de benodigde ruimte op Xbox One kleiner is, maar vermoedelijk zijn de eisen vergelijkbaar op Xbox One X.

De doos van de bundel laat ons verder weten dat (online) multiplayer-modus met 2 tot 32 speler gespeeld kan worden en dat de nog onbekende exclusieve PS4-content dertig dagen exclusief is voor de console van Sony.

Red Dead Redemption 2 krijgt de grootste wereld die Rockstar ooit heeft gemaakt, wat vermoedelijk de bestandsgrootte verklaart. Recent speelde Dennis de game bij Rockstar, waarna hij diep onder de indruk was. Lees hier zijn uitgebreide preview.

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-versie is vooralsnog niet aangekondigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fortnite seizoen 6 nu beschikbaar

Alles over Season 6 van Fortnite: Battle Royale