in

Red Dead Redemption 2 wint Steam Award voor game van het jaar


De jaarlijkse Steam Awards laat gamers stemmen op hun favoriete games. Red Dead Redemption 2 won het van Hades, Doom Eternal, Fall Guys en Death Stranding. Red Dead Redemption 2 won ook de award voor beste verhalende games.

Hoewel Red Dead Redemption 2 in 2018 op consoles uitkwam, verscheen het spel eind 2019 pas op Steam. Daarbij kwam het spel dat jaar te laat uit om mee te doen met de Steam Awards. Vandaar dat hij is meegenomen in de nominaties voor 2020.

Verdere winnaars waren Half-Life: Alyx voor vr-game van het jaar, Fall Guys voor multiplayergame, Death Stranding voor meest innovatieve gameplay, Apex Legends voor beste game waar spelers slecht in zijn, Ori and the Will of the Wisps voor beste grafische stijl, Doom Eternal voor beste soundtrack en De Sims 4 voor beste game om ontspannen te spelen.

Counter-Strike: Global Offensive won tot slot de ‘Labor of Love’-award, een prijs voor oudere games die sterke ondersteuning blijven ontvangen. Op Steam kunnen de winnaars nog eens doorgenomen worden.

Red Dead Redemption 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Last Guardian-maker toont beeld van nieuwe game

Producent F-Zero GX staat open voor het maken van een vervolg