in

Red Dead Posse pagina: Het laatste Red Dead Online-nieuws


Inmiddels is de game niet meer in de bèta-fase en zijn er 14 mei een hoop nieuwe features en verbeteringen uitgekomen. Lees hieronder over elke nieuwe update voor Red Dead Online.

Grote Red Dead Online-update aangekondigd: Drie rollen om te spelen

In een grote update die ‘binnenkort’ uitkomt, is het mogelijk om een rol aan te nemen. Spelers kunnen kiezen uit een premiejager, een handelaar en uit een verzamelaar. Als premiejager ga je achter NPC’s of spelers aan met een premie op hun hoofd. Door voortgang te boeken als Bounty Hunter krijg je speciale voorwerpen en unieke vaardigheden.

Als handelaar ben je een specialist in materialen, huiden van dieren, bloemen en planten en bouw je op die manier een handel of bedrijf op. Daarmee speel je ook upgrades voor je kamp vrij en leer je eveneens nieuwe vaardigheden.

De verzamelaar is een rol waarbij je de hele map doorreist om bijzonder voorwerpen te vinden. Hieronder vallen bijvoorbeeld bijzondere of verloren sieraden of andere speciale schatten. Ook hiermee speel je nieuwe voorwerpen en vaardigheden vrij.

Alle updates die de afgelopen tijd zijn uitgekomen staan in het teken van die rollenspel-update, stelt Rockstar. Check hier alles over de drie nieuwe rollen die binnenkort beschikbaar zijn.

Maar het is natuurlijk helemaal vet als je die online avonturen kan beleven met je eigen posse of ‘gang’, zo je wilt). En mocht je die niet hebben: hieronder in de comments óf op ons forum kan je andere Red Dead Redemption 2 Online-spelers ontmoeten en eventueel mét of tégen ze spelen. Sluit je ook zeker aan bij onze Red Dead Online posse-kanaal in Discord, waar we alle updates, nieuws en plays bespreken en mensen natuurlijk ook gangs kunnen vormen of afspreken om een avond full outlaw te gaan.

update 4 juli 2019

In deze update kunnen we nieuwe modi en cosmetica verwachten. Om te beginnen is de Public Enemy-modus toegevoegd. Binnen elk team word teen publieke vijand gekozen die ervoor moet zorgen dat hij niet wordt doodgemaakt door het andere team. Ondertussen moet de publieke vijand uit het andere team uitgeschakeld worden. Hiermee kunnen de teams punten verdienen.

Ook is er een evenement toegevoegd. Het Railroad Baron Free Roam-evenement. Het is de bedoeling dat spelers zoveel mogelijk wagons bemachtigen en het langst controle houden over het actieve treingedeelte om te kunnen winnen.

Voor degenen die missies in stijl uit willen voeren is er nu ook een nieuwe hoed. De Bellerose Hat bestaat uit bevervilt, een zijden band en een bewerkte pluim. Alle Red Dead Online-spelers ontvangen deze week gratis een unieke tint van deze hoed. Andere stijlen zijn te verkrijgen via de Wheeler, Rawson and Co. catalogue. Hier zijn ook het Flores vest en de laatste gelimiteerde voorraad van de Calhoun Boots, Raccoon Hat en Shaffer Chaps te bemachtigen.

Als dat nog niet genoeg was krijg je ook nog eens 35% karting op alle Provisions deze week. Ook kan je je kamp updaten met een nieuwe vrag, nieuw thema of een betere tent, waarmee je cores sneller opladen. Ten slotte ontvang je 25% karting op alle Wilderness Outfiffters aanbiedingen.

update 29 mei 2019

Wild Animal Kills Challenge en Head For The Hills Mode

Bewijs je status als game-jager in de nieuwe Wild Animal Kills Challenge. Accepteer de uitnodiging van dit nieuwe Free Roam Event om het op te nemen tegen andere sporters zonder wapens of offensieve aanvalsmogelijkheden – om zo helemaal te kunnen focussen op de jacht.

Vanaf nu is ook Head For The Hills beschikbaar, een nieuwe Showdown Mode waarin spelers om de beurt een sprint trekken door no-man’s-Land om bij hun safe house te komen. Tegenstanders hebben tegelijkertijd het doel om jou neer te halen. Bezet hoger gelegen gebieden, verstop je in de schaduwen of val je vijanden in het openbaar lastig – maar voorkom dat ze veilig aankomen. In de komende twee weken voegen we nog twee nieuwe Showdown Modes toe – houd ons nieuws in de gaten voor meer informatie over Public Enemy en Sport of Kings in de komende weken.

Check hier de rest van de details.

Update 22 mei 2019

Red Dead Online heeft een nieuwe update gekregen met onder andere nieuwe missies en kleding.

Na de laatste update kunnen spelers genieten van nieuwe missies. Eerder werd er al een nieuwe Free Roam-missie reeks toegevoegd met nieuwe missies en karakters. Deze week zijn er twee spelersfavorieten toegevoegd aan de game. Spelers kunnen nu naar de Adler Ranch in Ambarino reizen of op zoek gaan naar de beruchte bandiet, Black Belle, in Lemoyne. Deze personages nemen ook nieuwe Free Roam-missies met zich mee.

Ook neemt de update nieuwe kleding met zich mee. De kledingrubriek van de Wheeler, Rawson en Co. Catalogue biedt nieuwe opties aan, zoals de Wescott Skirt, Valdez Verst, Citadel Boots en een gelimiteerd aantal Plaid Caps.

Deze update bevat ook Early Access-content voor PlayStation 4-gebruikers. Zij krijgen namelijk de verwoestende Ancient Tomahawk en ze krijgen toegang tot de nieuwe Make It Count: Ancient Tomahawk Showdown-modus. Hierbij komt de modus Last Stand. Dit is een free-for-all Showdown. Er zijn geen uitwegen of tweede kansen. De laatste speler die staat, wint.

Update 14 mei 2019

RED DEAD ONLINE: WORLD UPDATES, NEW MISSIONS, POKER AND THE ROAD AHEAD

Today’s update to Red Dead Online brings a host of new gameplay including new cooperative story missions, Free Roam activities and the addition of Poker alongside a range of updates and improvements that strengthen and stabilize the foundational world of the Red Dead Online experience.

A massive thank you to everyone who participated during the beta period. Your feedback has been instrumental in helping us fine tune the game so far with many of your suggestions implemented in today’s update, and we will continue to implement more of your feedback in future updates to come.

Red Dead Online

Ben jij je standaard Morgan-paard al zat en heb je een PlayStation 4? Goed nieuws, want PlayStation 4-gebruikers kunnen nu het nieuwe Andalusische Perlino paard aanschaffen. Hierbij krijgen deze spelers toegang tot nieuwe uitrusting voor hun paard, nieuwe kleding en emotes.

Er is verder weer sprake van bonussen in Red Dead Online Dollars, Gold en Posse bonussen. Naast de 25% extra Red Dead Online Dollars en gold beloningen voor alle A Land of Oppurtunities-missies, Free Roam-missies, Showdown modi, Races en Free Roam-evenementen, krijgen spelers nu ook vijf extra Gold Bars als ze deze week in groepsverband spelen. Daarnaast kunnen ze andere beloningen ontvangen voor het spelen in een Posse. Denk aan Red Dead Online Dollar-bonussen, maar ook zeker aan Experience-bonussen.

Met de laatste update zijn duplicatie-exploits afgesloten, problemen opgelost als het aankomt op minder dieren in sessies, de Defense-modus is geüpdatet, zodat de speelstijl in Offensive-modus aangepast wordt. “Wij zijn achter de schermen altijd bezig met het optimaliseren van de algehele game stabiliteit en performance”, aldus Rockstar.

Check hier al het laatste REd Dead Online-nieuws

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wannahave Woensdag – Mini-airco en de Asus ROG Phone 2

’44 miljoen voor een streamer’ – Wie is Ninja?