in

Reis af naar Parijs en Ierland met de seizoenspas van Assassin’s Creed Valhalla


De seizoenspas kan los gekocht worden op alle systemen en is ook onderdeel van de Gold-, Ultimate- en Collector’s Editions van de game. De eerste uitbreiding heet War of the Druids en komt in de lente van 2021 uit. Spelers reizen af naar Ierland om een mysterieuze cult te onderzoeken.

De tweede uitbreiding heet The Siege of Paris en draait zoals de naam al aanduidt om een grootschalige Viking-aanval op Parijs. Spelers kunnen “het meest ambitieuze gevecht in de geschiedenis van Vikingen herleven”. Deze uitbreiding moet in de zomer van 2021 uitkomen.

De seizoenspas bevat ook wat bonuscontent dat meteen op de lancering van de game beschikbaar komt. De bonuscontent draait om de legende van Beowulf. Naast betaalde content komt er ook gratis content naar Valhalla, in de vorm van seizoensupdates en andere extra’s. Zo keert de Discovery Tour weer terug, komt er een Viking-festival en een nieuwe gamemodus naar het spel.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Internet vereist op Xbox voor disc-versie Control Ultimate Edition

Voormalige Blizzard-werknemers richten Frost Giant Studios op