in

Update: Shadow of the Tomb Raider-trailer gelekt


Ook de trailer is gelekt op Facebook. Het lijkt erop dat iemand een bioscoopscherm opnam met zijn mobiel dus de kwaliteit is erg slecht. Wel komt er een mogelijk Mayaanse piramide in beeld en wordt bovendien wordt bevestigd dat het spel uitkomt op 14 september. Naar aanleiding van deze trailer denken fans op Reddit dat het spel zich in Mexico af zal spelen.

” data-frameborder=”0″ data-layout=”responsive” data-allowfullscreen>

Origineel bericht: Fans vonden in de broncode van de website de releasedatum en titel van de game. Dit werd bekendgemaakt op Twitter. Nibel liet zien dat er in de code staat dat het spel op 14 september uit zal komen. Bovendien bevestigt de broncode dat de game ‘Shadow of the Tomb Raider’ zal heten.

Verder staat er dat “all preorder incentives and SKU will be revealed on april 27, 2018”. Waarschijnlijk gaat het hier om een speciale of limited edition. Overigens is er niets in de code gevonden over een Switch-versie, dus vermoedelijk komt die er niet. Wel staan de PS4, Xbox One en pc vermeld.

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat er aan de game gewerkt wordt, maar Square Enix wou er nog niets over kwijt. Dat zouden zij gaan doen in een groot evenement. Shadow of the Tomb Raider wordt de afsluiter van een trilogie waarin we teruggaan naar het begin van Lara Crofts verhaal. De andere twee delen zijn Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider.

De officiële onthulling zal morgen om 14.00 plaatsvinden. In de code staat ‘watch trailer’, dus verwacht in ieder geval een aankondigingstrailer.

Tomb Raider

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yakuza 6: The Song of Life review – Een bitterzoet vaarwel

Ni No Kuni 2-screenshots tonen baasgevechten