in

Resident Evil 4 VR en tweede demo voor Village onthuld


Resident Evil 4 VR is, zoals de naam al aangeeft, een vr-versie van de klassieke actie-horrorgame Resident Evil 4. De vr-versie wordt ontwikkeld voor Oculus Quest 2 door Armature. Het spel wordt in tegenstelling tot de oorspronkelijke versie gespeeld via een eerstepersoonsaanzicht. Meer details over de game worden op 21 april tijdens een Oculus-presentatie gegeven. Een releasedatum is nog niet bekend.

In januari verscheen er al een eerste demo van het aankomende Resident Evil Village en in mei moet de tweede demo verschijnen. Deze demo komt naar Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en Stadia. De demo is echter maar één dag speelbaar en maar voor één uur. In Europa is dat op 2 mei vanaf 2 uur ‘s nachts. 

Op PlaySation-consoles krijgt men vroegere toegang tot de demo, maar dan wel in twee gedeeltes van elk een halfuur. Het eerste gedeelte komt op 18 april om 17:00 uur beschikbaar, het tweede gedeelte op 25 april om 17:00 uur.

Verder werd er een nieuwe trailer voor het op 7 mei te verschijnen Resident Evil Village getoond, keert de Mercenaries-modus terug in de game, verschijnt er in juni een Resident Evil-hoofdstuk in Dead by Daylight en moet de CGI-film Resident Evil: Infinite Darkness vanaf juli op Netflix komen te staan. Van die film werd ook een nieuwe trailer getoond.

Hieronder zijn diverse trailers die tijdens de showcase werden getoond te zien, alsmede de complete showcase.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Skategame Skate City rolt op 6 mei naar pc en consoles

Er komt volgende week een flinke update naar Everspace 2