in

Gerucht: Resident Evil 8: Village verschijnt begin volgend jaar


Dat meldt de website Biohazard Cast. Zij claimen nieuwe informatie over de nog onaangekondigde titel te hebben vergaard. De naam ‘Village’ zou niet alleen slaan op de setting van de game, het zou ook betekenen dat Capcom de Romeinse versie van het cijfer ‘8’ zou kunnen gebruiken als de eerste drie letters van ‘Village’ – vergelijkbaar met hoe de titel van Resident Evil 7 werd weergegeven.

Capcom zou het spel in het eerste kwartaal van 2021 uit willen brengen – dus voor het einde van maart. Capcom heeft de afgelopen drie jaar altijd een Resident Evil-game in die periode uitgebracht. Tot slot zou Chris Redfield een grotere rol krijgen in Resident Evil 8, en Ethan Winters zou net als in Resident Evil 7 het hoofdpersonage zijn. De game zou zich in Europa afspelen.

Deze informatie is op geen enkele wijze bevestigd door Capcom. Eerder deze week kwamen er ook al geruchten over Resident Evil 8 naar buiten – toen werd gemeld dat de game volgend jaar uitkomt en in een eerstepersoonsaanzicht speelbaar is.

Resident Evil 7

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Marvel’s Spider-Man en Just Cause 4 staan nu op PlayStation Now

World of Warcraft: Shadowlands krijgt een nieuw beginnersgebied