in

Resident Evil Village bevat openwereldelementen


Dat blijkt uit de pagina van de game op Steam Database, waar onlangs de tag ‘open wereld’ aan toe is gevoegd. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het om een complete openwereldgame gaat, is het dus waarschijnlijk dat spelers meer vrijheid krijgen dan gebruikelijk in een Resident Evil-game.

Twitteraar Dusk Golem, die al vaker correcte informatie over Resident Evil Village heeft gelekt, geeft meer nuance. Zo zouden de ontwikkelaars bij Capcom de game zelf meer als ‘metroidvania’ zien, waarbij dus verschillende gebieden in de game met elkaar verbonden zijn en door sterker te worden of bepaalde items te ontgrendelen spelers meer van de spelwereld kunnen verkennen.

De game bevat volgens de Steam Database-pagina ook seksueel getinte inhoud. Volgens Dusk Golem zijn de vampiervrouwen uit recentelijk verschenen trailers kort naakt te zien wanneer ze verdwijnen of gedood worden.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Bezitters van de game krijgen ook de multiplayergame, Resident Evil RE: Verse. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk gameplay van het achtste seizoen van Apex Legends

343 Industries belooft maandelijkse updates over Halo Infinite