in

Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden


Ze is gestorven na een acht maanden durend gevecht met darmkanker, maar leed ook aan de ziekte van Crohn en raakte vorig jaar besmet met het coronavirus. Haar verloofde Dusty Warren gaf meer details over haar gezondheid in een GoFundMe-campagne die vorig jaar werd opgericht om haar medische kosten te financieren. 

Via een bericht op social media (via Deadline) heeft Warren het overlijden van Maus bevestigd. “Het is met een gebroken maar dankbaar hart dat ik je informeer dat Jeanette Maus gisteravond laat is gestorven aan de gevolgen van kanker. Ik ben enorm verdrietig, maar ook enorm trots op haar. Ze heeft zo hard gevochten – met veel genade en optimisme – waardoor ik en velen van jullie werden geïnspireerd.” Ook Resident Evil-uitgever Capcom laat via Twitter weten verslagen te zijn door het overlijden. 

Maus sprak de stemmen van verschillende personages in het aankomende Resident Evil Village in, waaronder één van de vampierzussen uit het huis van Dimitrescu. Daarnaast gaf ze acteerlessen en speelde ze in films als Charm City Kings en Your Sister’s Sister.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fall Guys moet op alle belangrijke systemen uitkomen

Bleeding Edge van Ninja Theory ontvangt geen nieuwe content meer