in

Resident Evil Village is wereldwijd al drie miljoen keer verscheept


Dat heeft Capcom laten weten. De drie miljoen bestaat uit verscheepte en digitaal gekochte exemplaren. Het spel verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. 

Ter vergelijking: Resident Evil 7: Biohazard wist in dezelfde tijdspanne 2,5 miljoen keer te verschepen. Inmiddels zijn er meer dan honderd miljoen games in de Resident Evil-franchise verscheept.

Eerder bleek al dat Resident Evil Village één van de meest populaire lanceringen in het Verenigd Koninkrijk is. Ook brak het spel een record voor de franchise op Steam: afgelopen weekend had de game 106.631 gelijktijdige spelers op het platform.

Zustersite Gamer.nl beloonde Village met een 8,5: “Resident Evil Village is meer dan een waardig vervolg op het zevende deel. Het spel slaagt er op knappe wijze in om spelers via verschillende gameplaystijlen de stuipen op het lijf te jagen. Met een imposante spelwereld, effectieve spanning en een verscheidenheid aan geheimen, zet het spel een koers die we graag terugzien in toekomstige delen.”

Village

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gears of War-studio gaat Unreal Engine 5 gebruiken

Gerucht: PlayStation VR 2 ondersteunt 4k en haptic feedback