in

Japanse versie Resident Evil Village bevat geen onthoofdingen


Dat werd via de officiële Japanse Resident Evil-Twitter aangekondigd. Alex Aniel – ook bekend als cvxfreak op Twitter – vertaalde de tweet. De aanpassingen houden in dat de Japanse versie van Village geen onthoofdingen heeft. Ook wordt er vergeleken met de Westerse versie van de game minder bloed getoond.

Het gaat hierbij zowel om de Cero D- als Cero Z-versies van de game. Deze twee verschillende leeftijdsclassificaties, toebedeeld door de Japanse leeftijdsclassificatie-instelling Cero, bepalen dat games respectievelijk niet door mensen jonger dan 17 of jonger dan 18 jaar gekocht kunnen worden.

Het is niet ongebruikelijk dat horror- of actiegames in Japan minder geweld of bloed bevatten. Cero is relatief streng vergeleken met =andere instellingen wereldwijd. Eerder werden er al gewelddadige elementen uit Japanse versies van games als Grand Theft Auto 5 en The Witcher 3: Wild Hunt gehaald.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Bezitters van de game krijgen ook de multiplayergame, Resident Evil RE: Verse. 

Resident evil

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er komt nieuwe content naar Dragon Ball FighterZ en Kakarot

Mogelijk nog een bèta in de planning voor Guilty Gear Strive