in

Medal of Honor: Above and Beyond is de vr-game van Respawn


Het is al geruime tijd bekend dat de ontwikkelaar van games als Titanfall, Apex Legends en het aankomende Star Wars Jedi: Fallen Order aan een vr-shooter werkt, maar gisteren werd aangekondigd dat het om een spel in de Medal of Honor-franchise gaat.

In 2012 kwam het meest recente deel in de shooterreeks uit, genaamd Medal of Honor: Warfighter. Above and Beyond keert terug naar de Tweede Wereldoorlog. Spelers zijn een agent van de Office of Strategic Services (OSS) en moeten infiltreren bij de nazi’s en samenwerken met het Franse verzet.

Naast een singleplayercampagne komt er ook een multiplayermodus naar de game, al is daar nog weinig over bekend. Respawn vertelt daar op een later moment meer over. Ook uniek is dat spelers met echte veteranen uit de Tweede Wereldoorlog kunnen ‘zitten’ en kunnen luisteren naar hun verhalen. Ook zijn diverse belangrijke locaties uit de oorlog in vr te bekijken.

Medal of Honor: Above and Beyond komt ergens in 2020 naar Oculus Rift. Dankzij de gisteren aangekondigde Link-software is het spel daardoor ook op de Oculus Quest speelbaar. Hieronder is de eerste trailer te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oculus Quest kan via software straks Rift-games afspelen

Waarom je Ni No Kuni Remastered (opnieuw) wilt spelen