in

Returnal (PS5) – Wat denken we ervan?

Volgende maand komt de game Returnal uit voor de PlayStation 5. Gister verscheen er een nieuwe trailer.

Hieronder wat Gamer.nl erover schreef:

“In de trailer is te zien hoe het hoofdpersonage een mysterieuze planeet bezoekt, waar ze de eerste dag op deze nieuwe omgeving keer op keer opnieuw beleeft. Aan het einde wordt ze gedood door een wezen en begint ze weer van vooraf aan – aan de speler om een weg uit deze tijdlus te vinden.

Returnal wordt ontwikkeld door Housemarque, de studio die vooral bekend is van de PlayStation 4-lanceringsgame Resogun. Snel en effectief schieten lijkt ook een belangrijk onderdeel van Returnal te worden, maar dan wel in de vorm van een third-person actiegame.

Returnal verschijnt op 30 april voor PlayStation 5. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.” 

Persoonlijk ben ik door deze trailer wel een klein beetje getriggerd. Het doet me qua sfeer een klein beetje aan Metroid denken. Echter spreekt ‘het steeds opnieuw beleven van dezelfde dag’ me niet zo aan. Ik ga de game wel in de gaten houden. Wat denken jullie?

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Toen hij werd aangekondigd, leek het verhaal me meteen al wel interessant. Later bleek dat de combat wat anders bleek te zijn dan ik verwachtte, maar dat kan eigenlijk wel leuk zijn. Voorlopig zit ik er nog steeds aan te denken om hem aan te schaffen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
RuanMoleman
1 jaar geleden

Gameplay doet me erg denken aan Control, die ik laatst gespeeld heb. Ik zit er voor nu niet echt op te wachten, maar wel benieuwd.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Lijkt me wel cool. Denk dat dit zo’n game wordt die 7’s gaat scoren, maar die qua immersion en fun factor evengoed een 8.5 kan zijn.

De PS5 kan het wel gebruiken, dus meer dan welkom.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik kijk er best naar uit. Hoop niet dat het naar horror neigt. Maar vind al de fel gekleurde projectielen echt afbreuk doen aan de sfeer… afwachten op de recensies.

Disco Elysium verschijnt eind deze maand op PS4 en PS5

Nieuwe GTA Online-update geeft consolespelers crashes