in

Returnal-studio vraagt PS5-gamers om vandaag auto-updates uit te zetten


De patch voor Returnal moet om 21:00 uur Nederlandse tijd arriveren. Er zijn nog geen details gegeven over de inhoud van deze patch.

Returnal laat spelers niet saven tijdens ‘runs’ door de spelwereld. Als oplossing zetten spelers nu hun PlayStation 5 in rustmodus wanneer men even pauze wil nemen of iets anders moet gaan doen. 

Een PlayStation 5 in rustmodus downloadt en installeert echter ook automatisch patches. Wanneer dat met Returnal gebeurt, wordt het spel opnieuw opgestart. Daardoor kan men dus progressie tijdens een run verliezen. Door de functie waarmee updates automatisch worden gedownload uit te zetten, gebeurt dit niet, tot de speler er zelf voor kiest de update te downloaden en te installeren.

Hoewel men wel kan saven tussen verschillende runs in Returnal, is de mogelijkheid om tijdens een run te saven een van de meest gevraagde opties voor de game. Housemarque gaf eerder al aan hier van op de hoogte te zijn, maar heeft nog niet gecommuniceerd of het dit ook gaat implementeren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Direct vervolg op Flashback aangekondigd

Sony en Nike onthullen schoenen gebaseerd op PlayStation 5-ontwerp