in

Review SteelSeries Apex 9 Mini

Mijn ervaringen voor wat betreft het gebruik van de mini oplossing van Steel, zijn positief.

Al moet ik wel vermelden dat ik de mini oplossing persoonlijk alleen zou gebruiken als ik of ruimte te weinig heb voor een volledig keyboard, of ik dit exemplaar mee wil nemen naar  een LAN party oid.

Wat betreft de functionaliteit mag ik vermelden dat dit toetsen bord zeker doet wat het beloofd, 

dit geld ook voor stevigheid, software en snelheid.

 

Wat ik echter wel wil vermelden is, dat wanneer Windows weer eens een lastige bij heeft, het uitzonderlijk lastig kan zijn wanneer men deze Mini oplossing aangesloten heeft.

Zelfs een “simpele” bios tweak is ineens onmogelijk moeilijk.  Maar dat is mijn persoonlijke ervaring. Hierdoor zou ik als ik een nieuw keyboard aanschaf wel voor een volledig keyboard gaan. Zoals de foto ook weergeeft kan ik die prima kwijt.

Ondanks alles geeft ik dit keyboard een dikke 7

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ESL Benelux Championship Season 15 Finals: From local talents to global heroes

Steelseries Apex 9 Mini