in

Rocket League wil ‘Rocket Pass’ introduceren


Er zullen twee versies zijn van deze Rocket Pass. De gratis versie die iedereen automatisch heeft en de ‘Premium track’ die spelers moeten kopen. De tracks zijn een “aantal maanden” beschikbaar, waarna ze vervangen worden met nieuwe. Of spelers elke keer een nieuwe Premium Pass moeten kopen of in een keer toegang kopen voor huidige en toekomstige tracks is niet bekend.

Rocket League

Spelers verkrijgen met de Pass cosmetische items maar ook Decryptors en in-game titels. Wat er precies anders is in een Premium Pass staat niet vermeld, maar spelers kunnen de inhoud ervan zien voor ze de Premium Pass aanschaffen. Rocket League laat weten dat ze nog aan het experimenteren zijn met de Rocket Pass en welke vorm het precies aan gaat nemen weet de ontwikkelaar nog niet. Op het moment klinkt het concept nog veel als de Battle Pass van Fortnite.

Naast dit nieuws maakt Rocket League ook bekend wat voor aanpassingen er in mei, juni en juli aan het spel gemaakt worden. Zo worden er deze maand een nieuwe arena en muziek toegevoegd en zal er in juni een evenement zijn met een zomerthema. In juli zal de verjaardag van het spel gevierd worden met een speciaal evenement waar later meer over bekend zal worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Commentaar – De E3 komt eraan en EA reageert op gokken in FIFA

The Witcher op Netflix – Waarom ik m’n hart vasthoud