in , , , ,

Rockstar werkt mogelijk aan een GTA remaster-trilogy

Steeds meer websites claimen dat Rockstar werkt aan remasters voor GTA III, Vice City en San Andreas. De remasters moeten eind oktober of begin november uitkomen voor PS4 en 5, Xbox One, en Series X en S, PC, Switch, Stadia én mobiele telefoons.

Dat lees je goed, Switch en mobiel. Hoewel Kotaku in een reportage claimde dat het om remasters gaat, zegt  Gematsu dat het remakes zijn. Iemand die beelden van de remasters heeft gezien, meldt dat het lijkt op een GTA met mods. 

Meerdere sites bevestigen nu dat ze hetzelfde hebben vernomen. De remasters worden naar verluid ontwikkeld door Rockstar Dundee. Rockstar heeft nog niet gereageerd op de geruchten. 

Welke van de drie games is jouw favoriet? Zie je liever een volledige remake of heb je wel zin in een remaster die trouwer is aan het origineel. Ik denk zelf dat het wel een remaster betreft. De games komen voor Switch en mobiel uit, wat mij laat denken dat het niet grote visuele veranderingen zullen zijn. Maar wie weet. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mister Frowdo
11 maanden geleden

Voor mij is dit een droom die uitkomt! Ik wil al zo lang een GTA op de Switch spelen. Dat deze trilogie nu mogelijk zelfs vrij snel beschikbaar zal zijn maakt het nog leuker.

Mijn voorkeur is Vice City, maar San Andreas op broekzakformaat spelen lijkt me ook echt top.

Gourami
Gourami
11 maanden geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Precies dit eigenlijk. Als het niet voor de Switch kwam had ik zoiets gehad van dit is voor mij niet echt nodig. Maar de combi GTA en handheld is iets wat ik wel erg graag zie.

rpenning
rpenning
11 maanden geleden

Ikzelf hoef zeker geen remaster doe mij maar een remake dan. Want elke keer als ik een oude game opstart of een remaster is het altijd net niet en ben ik er zo weer klaar mee. En mijn favoriet zou zijn san andreas maar het liefste doe mij maar een GTA 4 remake of remaster best GTA ooit!!

Luigi1985
11 maanden geleden

Die GTA’s kwamen volgens mij uit in het Gamecube tijdperk waarin ik geen PS of PC had, dus ik heb ze hooguit een keer gezien bij iemand. Mijn favoriete GTA is denk ik toch V. De eerste twee delen heb ik wel gespeeld, maar nooit een missie gevolgd, deze ken ik nauwelijks, IV vond ik het minst, China Town Wars vond ik wel erg leuk en V was gewoon goed.

Ben geen groot fan van GTA (middelgroot eerder), maar mss wil ik ze voor een leuke prijs eens op de Switch spelen.

SugarDaddy
SugarDaddy
11 maanden geleden

Vice city was voor mij favoriet, voornamelijk de 80s music was goeie.

Ghost
Ghost
11 maanden geleden

.

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door Ghost

Kickstarter: Planet Hop

Wat spelen we dit weekend?