in

‘Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass’


Dat meldde hij in een recente XboxEra-podcast. “Ik heb gehoord dat de game op dag één op Game Pass staat. Het ding met Game Pass-deals voor gamelanceringen is dat die grote deals pas erg laat worden gemaakt. De Outriders-deal werd waarschijnlijk een paar weken voordat het werd aangekondigd gemaakt… en we hoorden er een maand over lancering over? Of een paar weken voor lancering.”

Het is dan ook nog niet officieel bevestigd dat Scarlet Nexus vanaf lancering op Game Pass komt te staan. Uitgever Bandai Namco heeft ook niets naar buiten gebracht. Grubb is over het algemeen echter goed op de hoogte van alles rondom Xbox en Game Pass – hij heeft dit en vorig jaar al meerdere malen correcte informatie voor de officiële aankondigingen gemeld.

Scarlet Nexus is een actie-rpg die wordt geregisseerd door Tales Of-maker Kenji Anabuki. De gameplay bestaat uit een mix van mêleegevechten en spelen met superkrachten, waarbij verschillende personages unieke vaardigheden kennen. Spelers kunnen dan ook kiezen uit twee campagnes: die van Yuito en Kasame. Het spel komt op 25 juni uit voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Scarlet Nexus

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alfred Hitchcock – Vertigo aangekondigd voor consoles en pc

Twee geheime levels onthuld in Tetris Effect