in

Schrijf je nu in voor het MSI Fall Guys-toernooi


Prijzen

Laten we maar direct met de deur in huis vallen, deze keer zijn er bijzonder dikke prijzen te winnen die worden aangeboden door MSI. En als we zeggen dik, bedoelen we ook echt dik. De hoofdprijs van het toernooi is een MAG272CQR Gaming Monitor ter waarde van 449 euro!

De tweede plek loopt dit keer weg met een MAG CH120 Gaming Chair ter waarde van 249 euro.

NOg meer prijzen!

Dankzij Bol.com mogen wij naast bovengenoemde prijzen, ook nog tien Bol.com-waardebonnen weggeven ter waarde van 100 euro! Dat klopt, 10 kaarten van 100 euro! Deze bonnen worden beschikbaar gesteeld in samenwerking met MSI.

Hoe gaat het toernooi in zijn werking?

Deelnemers worden ingedeeld in poules van vier, deze worden gemaakt door de admins van het toernooi. Dit groepje van vier dient zelf een party te vormen in Fall Guys. In totaal worden er drie volledige games gespeeld met deze groepen. De poulefase maakt uiteindelijk uit wie de knock-out fase van het toernooi zal bereiken. Per poule van vier, gaan enkel de twee beste Fall Guys door. Wij zullen ervoor zorgen dat er een Discord-gesprek wordt aangemaakt voor alle poules, het enige wat jij hoeft te doen is jouw Discord-account koppelen aan je Level Up-account, dit is verplicht. Dit doe je onder het kopje SPELLEN.

Fall Guys

Poulefase

Maar hoe werkt dat precies? Voordat je de eerste ronde speelt, kondigen wij duo’s aan die elkaar moeten controleren. Het is namelijk zo dat je naast je eigen resultaat, ook het resultaat van een directe tegenstander moet bijhouden. Aan het einde van elke ronde kun je op L2 drukken, en bekijken of jouw partner nog in de race zit. Het is dus handig om op voorhand af te spreken hoe jouw partner eruit ziet. Kies iets herkenbaars! Zoals een toekan met een roze onderbroek. Op deze manier kan er niet vals worden gespeeld. Dit moet alle drie de rondes worden bijgehouden. Elke overwonnen minigame telt als één punt, een win levert je direct tien punten op.

Puntentelling

0 minigames overleefd 0 punten
1 minigames overleefd: 1 punt
2 minigames overleefd: 2 punten
3 minigames overleefd: 3 punten
4 minigames overleefd: 4 punten
Eerste plek: een totaal van 10 punten

Na drie games weet iedereen dus zijn totaal aantal punten. Deze vier scores moeten worden verzameld binnen de toegewezen party en de screenshots worden gedeeld in de daarvoor bestemde Discord-groep. Wanneer alle scores overeenkomen, kunnen de resultaten worden doorgevoerd. Aan het einde van elke match kan je een screenshot maken van elk potje, dit is dus verplicht. Het kan namelijk zijn dat de admins van het toernooi jou vragen om je screenshots aan te tonen, wel zo handig als je deze dan hebt. Simpelweg een extra vangnet. Hieronder vind je een voorbeeld van de opzet. Verder willen wij één persoon uit iedere poule de taak geven om na iedere ronde de eindstand van de ronde door te geven in de Discord.

Voorbeeld Poule A

Speler A
Speler B
Speler C
Speler D

A & B = een duo
C & D = een duo

Ronde 1:
Speler A – 2 minigames (totaal 2 punten)
Speler B – 3 minigames (totaal 3 punten)

Ronde 2:
Speler A – 3 minigames (totaal 5 punten)
Speler B – 1 minigame (totaal 4 punten)

Ronde 3:
Speler A – 1 minigame (totaal 6 punten)
Speler B – Win (totaal 14 punten)

Ronde 4:
Speler A – 3 minigames (totaal 9 punten)
Speler B – 0 minigames (totaal 14 punten)

Ronde 5:
Speler A – 4 minigames (totaal 13 punten)
Speler B – 2 minigames (totaal 16 punten)

Op de site vul je vervolgens in hoeveel punten je hebt behaald. Tegelijkertijd zal het andere duo dit ook doen. Wij zullen alle punten tegelijk online zetten, zodat er niet onderlinge afspraken gemaakt kunnen worden. Zorg ervoor dat je voor elke ronde een screenshot maakt nadat de game is afgelopen, nogmaals, dit is verplicht. Je mag de foto ook met je telefoon maken, zorg dan dat deze gegevens er zeker op staan:

Finale en slotakkoord

De finale neemt de vorm aan van een knock-out fase. Dit zijn dus allemaal duels, in de finale nodig je jouw tegenstander uit voor een party, en zoek je met zijn tweeën een match. Deze ene match maakt uit wie er doorgaat in het toernooi, en wie het toernooi moet verlaten. Geen tweede kansen dit keer dus. Wanneer spelers in dezelfde ronde uitvallen, bijvoorbeeld tijdens een teamspel, vervalt deze poging en wordt de ronde opnieuw gespeeld.

Wanneer er nog maar vier spelers over zijn, worden er geen duels meer gespeeld. De laatste vier spelers nemen het namelijk tegen elkaar op in een spectaculair slotakkoord. Er wordt één match gespeeld, degene die hier het verst komt, wint het toernooi. Deze andere plaatsingen bepalen de nummers 2 en 3. Ook hier geldt dat wanneer het eindigt in gelijkspel, er een Sudden Death-ronde wordt gespeeld.

Ter verduidelijking

Omdat je met een duo in de groep gaat, is het tevens verplicht je PlayStation-ID door te geven. In de poulefase ga je niet alleen met je duo in een groep, maar met je complete poule. Met zijn vieren dus. Dit doen we zodat iedereen uit de poule de kans krijgt op evenveel minigames. In de knock-out-fase ga je in een groep met je directe tegenstander. In de grote finale ga je in een groep met drie andere finalisten.

Iedere speler speelt voor zichzelf. We maken poules van vier, de poulefase wordt op dinsdag 26 november gespeeld. Binnen de poule worden ook nog twee duo’s gemaakt, die elkaar controleren. Voor het toevoegen op PlayStation is voeg je al jou tegenstanders uit de poule toe. Je hoeft echter alleen je duo te controleren.

Ieder duo (viertal) speelt drie rondes en vervolgens worden de scores ingevuld. Voor iedere overwonnen minigame krijg je een punt, een hele game winnen levert tien punten op. Na iedere ronde maak je een screenshot – deze kunnen we altijd opvragen en moet klaarliggen, screenshots mogen met PS4 worden gemaakt, maar ook met je telefoon. Als beide spelers van een duo doorgaan worden deze screenshots sowieso opgevraagd.

Let op: Wanneer het inschrijven is gelukt, ben je nog niet klaar. Deelnemers moeten zich voor het toernooi namelijk nog inchecken. Dit kan tot een uur voor de aanvang van het toernooi. De knop voor het inschrijven verschijnt 24 uur voor aanvang van het toernooi, en verdwijnt op 29 oktober 18:00 uur. Wanneer je je niet incheckt, speel je niet mee in het toernooi.

Live op Twitch!

Vind je het leuk dat jou potje wellicht uitgezonden wordt op het Twitch-kanaal van Power Unlimited, stuur dan een PM in Discord naar Yami#2615. Benoem in dit bericht je PSN en dan noteren we je als kandidaat! Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, zenden wij ook dit toernooi weer uit via het Twitch-kanaal van Power Unlimited. Zorg er dus voor dat je ons kanaal open hebt staan, dan ben je niet alleen op de hoogte van de status van het toernooi, maar kan je alles vragen wat in je opkomt.

Sportiviteit

Dit toernooi wordt gehouden om gamers vanuit de Benelux een leuke, competitieve game-ervaring te bieden. Plezier staat voorop. De regels zijn absoluut, dus ook al ben je het ergens niet mee eens, accepteer het. Na afloop van het toernooi horen wij graag jullie feedback en bieden graag een luisterend oor. Nogmaals, wij zijn geen esports-organisatie, wij zijn Power Unlimited, welkom.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BCC heeft 240 PlayStation 5-consoles beschikbaar bij

Sony-hoofd: ‘79,99 euro is een eerlijke prijs voor PS5-games’