in

Screenshot Sunday #10

Daar zijn we weer! Dit keer wat later dan normaal. Het is nogal een chaotisch weekend voor mij. Ik hoop dat jullie in ieder geval wel een lekker en lang weekend hebben gehad! Nu we dat besproken hebben is het tijd voor screenshots!

Ik heb dit weekend eindelijk Death Stranding uitgespeeld en WOW. Wat. Een. Game. Ook al heb ik in voorgaande Screenshot Sundays genoeg Death Stranding screenshots gedeeld, ik wil nog een keer een screenshotje delen om het af te sluiten. Ik snap dat velen deze game niks vinden, maar voor mij past hij in het rijtje beste games ooit gespeeld. Ik geef het een 9.5. Misschien dat ik nog een review schrijf op de site hier.
Zipline Stranding. Ik heb fanatiek gebruik gemaakt van mijn Zipline-netwerk. Deze screenshot is daarom een symbool van mijn tijd met de game.

Een andere game die in mijn beste games ooit rijtje staat is The Last of Us. Het vervolg had ik nooit gespeeld. Die game heb ik eigenlijk sinds november al onder de TV liggen maar nooit gespeeld. Ik wilde niet aan 30 fps beginnen en wilde dus met plezier op een PS5-update wachten. De maanden gingen voorbij terwijl ik andere games speelde en het doosje van de game mij aanstaarde. Op een gegeven moment ben je zo lang aan het wachten, dat je blijft wachten omdat je anders voor niks heb gewacht.

Afgelopen week was ik er klaar mee. Ik was klaar om de game te checken en schijt te hebben aan de 30 fps. Death Stranding draait ook op die framerate dus ik was er wel weer aan gewend. Ik pakte de disc en stopte hem in de PS5. Boem. Internet ligt er uit. “Ik ga niet spelen zonder alle (day one) patches.” Zei ik hardop. Na contact met KPN en een beetje geduld sprong het internet weer terug na een uurtje. En wat is er in dat uurtje gebeurd? Naughty Dog maakt bekend middels een trailer dat er een PS5 update komt.


Dit stukje was verassend meer open dan ik gewend was van het eerste deel.

Vol ongeloof van deze timing klik ik de trailer aan en wacht ik geduldig af tot de datum bekend is. Het einde van de trailer vertelt: out now. Ik heb in dit hele jaar niet zo’n ongelofelijke timing meegemaakt. Mijn wifi dat wegvalt heeft me gered. Het wachten is voorbij. Eindelijk kon ik dan aan het vervolg van mijn favoriete game ooit beginnen.


Erg verassend is het niet, maar hoe mooi deze game eruit ziet is ongekend.

Ik was zenuwachtig maar ook ontzettend hypet. De game krijgt vrij snel tempo en toen… Toen gebeurden er dingen die ik spoilervrij houd. De mensen die de game al wel gespeeld hebben weten precies waar ik het over heb. Mijn mond heeft voor 10 minuten wagenwijd opengestaan en was helemaal uitgedroogd. Zelfs na het gebeuren wist ik niet hoe ik me moest voelen. Dit is geen game noch film, een ervaring beyond. Ik kan niet wachten om te ervaren wat de game nog meer te bieden heeft. Ik kan nu alvast al zeggen dat dit deel 1 van de troon gaat slaan. 

En dat waren mijn screenshots van deze week, met een klein verhaaltje eraan vastgeknoopt. Het is nogal wat, twee games die je favoriete games ooit zijn/gaan worden zo achter elkaar spelen. Dat maak je als gamer niet vaak mee. 

Fanatiek screenshotter en variatie-koning Gourami was de enige die vorige week wat instuurd een daar sluiten we dus mee af. Hij lijkt weer terug te zijn op het racecircuit. In Project Cars 3 maakte hij deze snelle actiefoto. Hij speelde vorig weekend ook Mario Kart 8. Een ding is duidelijk Gourami houdt wel van een stukkie racen! Hopelijk dit keer niet 188 laps!  Zo te zien rijdt hij voorop. Als je niet voorop staat heb je natuurlijk geen tijd voor screenshots.

Wil jij nou ook wat screenshots delen? Stuur er eentje in de comments! Tot volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

De afgelopen paar dagen vooral mijn leven weer proberen op te pakken. Zit sinds vorige week zaterdag in een nachtmerrie waar ik niet meer uitkom.

Maar gelukkig kan ik in gaming een goede afleiding vinden. Van vrienden mass effect legendary edition gekregen.

Dus heb ik mijn shepard eindelijk in “next gen” kunnen recreëren
comment image

Laat de discussie over zijn looks maar losbarsten xD.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Hé, dat is de Blockbuster Buster met paars haar.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Is dat het nog iets lelijkere broertje van Jon Bernthal?

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik moet die Death Stranding echt nog een keer proberen.

Ja ik ben best een racegame liefhebber daar steek ik denk ik ook het meeste tijd in. Echter dit weekend was het vooral fighting games die ik speelde. Zowel Injustice 2, Mortal Kombat 11 als Tekken 7.

Maar het meeste tijd heb ik gestoken in Samurai Shodown. Een fighting game die qua smaak bij de meeste niet zo in trek is, maar ikzelf een heerlijke serie vind.

[imgcomment image[/img]

Luigi1985
2 jaren geleden

Nice weer. Ik begin ook wel weer zin te krijgen ik TLOU2 te spelen. Heb echter nog geen PS5 dus ik wacht sowieso daarop.

Dat stukkie van jouw screenshot vond ik overigens een van de minste stukken. Dat halve openwereldprincipe voelde een beetje aan alsof elk gebouw een ander level was.

Was iig blij dat dat verderop minder werd.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Dat zijn weer een paar toffe screenshots, vooral die laatste van the last of us.
Hoe zit het trouwens met de comments hier? Vorige week iets onder screenshot sunday 9 gezet, maar daar blijft bij staan dat het bericht goedgekeurd moet worden?

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Proberen we het gewoon nog een keer 🙂 Druk bezig met Mass Effect
comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

comment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

comment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Gevonden! Blijkbaar kun je niet meer dan 1 screenshot in een bericht zetten.

Obsidian zoekt medewerkers voor onaangekondigde openwereldgame

Sonic Collection mogelijk in de maak