in

Screenshot Sunday #11

Deze week zou eigenlijk in het teken staan van The Last of Us Part II. De game die ik zou spelen. Maar door ontzettende drukte ben ik amper aan gamen toegekomen. Dus moet ik wederom wat foto’s tevoorschijn toveren die ik eerder heb gemaakt. Gelukkig zijn er altijd nog verse screenshots van members en dat is wat telt.

Deze week kom ik met (maar) twee foto’s van AC Valhalla. De eerste is vrij simpel: geen character in beeld of actie, gewoon een foto van een schuur. Ik zag het zonlicht naar binnen kruipen door de kier en vond het een vrij mooi “uitzicht”. Virtual Photography schijnt een heel ding te zijn. Als je het googlet vind je prachtige resultaten!


Ik liet mensen deze foto wel eens zien met de vraag welke game ze denken dat dit is. Kan van alles zijn!

De volgende foto is een beetje de sfeer wat ik hoopte in de nieuwe Wrath of the Druids uitbreiding. Toen ik in deze cave kwam en hetgene voor mij zag had ik wel even een wow momentje. De belichting die Eivor donker maakt maar als een soort spotlight werkt voor het kamp dat hierbinnen ligt vond ik persoonlijk erg gaaf.


Is er een verjaardag? De vlaggen hangen uit.

En daarmee kap ik al heel snel mijn aandeel af voor deze week. Gelukkig hebben we deze week maar liefst 4 foto’s van andere leden dus gelukkig geven zij wat meer body aan deze Screenshot Sunday. Fanatiek screenshotter Gourami is uiteraard deze week weer aanwezig met zijn foto van Samurai Shodown. Hij was een keer in de vecht-mood en speelde naast deze game ook Mortal Kombat 11, Tekken 7 en Injustice 2!


Ik ben super slecht in fighting games. Je ziet mij ook in deze foto.

Erik07 was weer terug na radiostilte bij de vorige Screenshot Sunday. Hij had kennelijk problemen met het uploaden van meerdere screenshots. Daarom worden we deze week getrakteerd met twee screenshots van wat ik denk dat het Elite Dangerous is maar ik kan het goed mis hebben.


Al lijkt dit voertuig wel een beetje op die van de eerste Mass Effect.

Space games blijven altijd erg tof. Ik geniet er zo veel van omdat er iets mysterieus is aan de ruimte dat een erg unieke ervaring geeft in games. Zo ben ik ook erg fan van No Man’s Sky. Hoe de ruimte en planeten zo naadloos met elkaar verbonden zijn blijft cool. En dan komt Erik ook nog met deze prachtige foto met een heerlijke sun flare. (Als dat ze de zon is)


Laten we het er allemaal over eens zijn dat deze wel een plekje als header verdient.

En we sluiten af met fun. Want ook dat is belangrijk. Coola was namelijk ook in de ruime in de nieuwe Mass Effect Trilogy remaster. Zijn personage zag er lekker funky uit met donkerpaarse haren en een boze duckface. Ik weet niet of hij een duckface trekt tijdens de foto of dat dit gewoon zijn mond is, maar het is hoe dan ook lachen!


Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als hij praat.

En dat was Screenshot Sunday nummer 11! Van mijn kant wat karig en simpel, maar gelukkig hebben de rest van de leden er toch nog een mooie editie van gemaakt! Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag en tot volgende week. Waar ik hopelijk wel weer verse screenshots heb!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Het is eindelijk echt mooi weer, dus dan besluit je om buiten activiteiten te gaan doen. Zo gedaan zo besloten, dus lekker in de buiten lucht een potje aan het golven in PGA Tour 2K21

[imgcomment image[/img]

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Tof 🙂 Ik had AC echt niet herkend in die schuurfoto.
Je zou het trouwens niet zeggen, maar die van mij zijn beiden van Mass Effect 1

Deze week ben ik ook bezig met Wrath of the Druids:comment image

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Mooi landschap zo op de screenshot.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Wel aardig, maar ook weer veel van hetzelfde: wéér die verrekte standing stones en wegwaaiende tattoodesigns. De omgevingen zijn iig wel mooi 🙂

coola
2 jaren geleden

Hij is nog knapper geworden
comment image

“Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als hij praat.”

U vraagt, ik lever

https://youtu.be/hi3Outy2Wyw

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door coola
Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Wauw.. hij is echt verdomd lelijk haha. Ik zou het verhaal niet meer serieus kunnen nemen als dat steeds tevoorschijn kwam in cutscenes

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Moet je nagaan ik speel al sinds 2007 met deze looks. en in elke game met Een character creator probeer ik hem zoveel mogelijk na te maken.

Vrienden zijn er niet blij mee. Maar ik zeg altijd waarom zou elke held er mooi/knap uit moeten zien. Ook lelijke mensen kunnen de held zijn xD

Koch Media zendt op 11 juni eigen livestream uit

Illustratie: zoek de 42 franchises!