in

Screenshot Sunday #116

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Na het drama van vorige week heb ik besloten om me toch maar te richten op spellen die wat plezieriger zijn om te spelen. The Lord Of The Rings: Gollum heeft me best wat frustratie bezorgd en Dungeons & Dragons: Dark Alliance was gewoon een beetje teleurstellend. Bij beide spellen was ik nieuwsgierig hoe slecht ze daadwerkelijk konden zijn en dat heb ik geweten. De reeks screenshots van Remnant: From The Ashes zaten oorspronkelijk niet in de planning, maar ik moest gewoon even met iets positiefs eindigen. Daarom ben ik deze week weer vrolijk verder gegaan met spellen waar ik eerder al een begin aan gemaakt had. Dat voelt toch een stuk beter.

Rainking

Zo heb ik deze week Trials Of Mana weer eens opgestart. Daar was ik al een flink end mee en het zou zonde zijn om het dan niet af te maken. Deze had ik al eens uitgespeeld, maar ik wilde proberen om voor de platinum trofee te gaan. Daar moet je het spel minstens drie keer voor uitgespeeld hebben en dit is dus de tweede playthrough. Zoals met bijna alle spellen, speel ik het op mijn eigen trage slakkentempo, dan geniet ik er wat meer van.

Van die mimics vind ik altijd wel leuk.

Thanks, I’ll pass.

Wil je een Fisherman’s Friend?

Daarnaast heb ik Octopath Traveler II weer opgepikt. Niet dat ik daar nou zo erg ver mee was, maar wat ik er voorlopig van gespeeld had, beviel me wel. In feite is het voornamelijk meer van hetzelfde, maar dat hoeft niet per sé iets slechts te zijn. De vorige keer had ik de intro gespeeld van het karakter dat ik had gekozen, dus nu was het tijd om de wijde wereld te verkennen en misschien nieuwe vrienden te ontmoeten.

Ik ben gewoon niet goed.

Doe mij die maar.

Dan weet je zeker dat dit spel zich in een ver verleden afspeelt.

I’m your bróther!

Daar heb je een flinke juicer voor nodig.

Daar eindigde mijn inbreng oorspronkelijk, maar ik werd er door een vriend op gewezen dat er deze week een demo van Sea Of Stars op PSN verschenen was. Die was al een paar maanden op de Switch te spelen en die heb ik daarop wel gedownload, maar op de één of andere manier is het nooit van spelen gekomen. En de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik niet superlang aan de PlayStation versie heb gezeten (en ook niet heb uitgespeeld), maar ik zag al gauw dat deze zeker weten in huis gaat komen.

Show of hands, who’s surprised!?

Who you be?

Als dit ook zo in het volledige spel is, dan vraag ik me af of het er als humor bij past.

Je kan zelfs zwemmen!

Wel leuk dat ze het tegen je zeggen in plaats van dat er gewoon tekst over in beeld staat.

Oh, so generous. Thank you, game.

Call Of C’thulhu maar doen?

Kunstschilder1987

Ik ga hier geen uitspraken meer over doen. Is-ie oldschool spellen aan het spelen of toch op een modern apparaat aan het gamen? Let’s find out.

Knack op PS4. Leuke 3DBrawler/beetje platformer. Heel erg mee vermaakt, al had ie ietsje korter moeten zijn. Als normaal Xbox one speler had ik nooit van deze titel gehoord, wat t een aangename verrassing maakte!”

Die is wel geinig. Niet het beste spel ter wereld, maar best vermakelijk.

“Zucht, een vrouw aan het woord…”

“Asjemenou!”

“Fun Fact: hier is ook de game “Streets of Rage 2″ opgenomen. Echt waar, heus. Welles!”

“Dan maar een potje retrogamen met Castlevania”

“Ohja je hebt een héle grote, euheuh”

“Ohjee trots op m’n trophy”

Gelukkig ging hij ook nog even retro, al is het met een nieuw likje verf.

“1 van de games die ik echt wilde hebben maar nooit op de xb1 uitkwam was deze, Pocky & Rocky Reshrined. Nu heb ik m, fysiek, en vind ik m heerlijk om te spelen. Wel moeilijker dan ik m herinnerd had :D”

Deze heb ik ook liggen. Zeker wel wat moeilijker dan het cutesy uiterlijk zou suggereren.

“Die Flyer-uitdelers worden wel steeds agressiever valt mij op!”

I ain’t saying she’s a gold digger…

Die moet nodig even gaan zitten.

Lavalera

Nou ja, nu zullen we weer lekker wat RPG’s gaan zien.

“Deze week niet zo veel games of screenshots als normaal.”

Eh, wat?

“Maar dat komt vooral omdat de vakantie voorbij is. Dus minder tijd om te gamen.”

Ah, zo. Ik schrok al.

“Deze week hebben we screenshots van 1 game maar Fairy Tail. Een ontzettende fanservice game door Gust, de makers van de Atelier games. En dat is aan alles af te zien. De game voelt als een typische Atelier game en zoals het bij hun games normaal is vol met veel te dure dlc waarbij de bikini s en badpakken niet ontbreken. Maar dat mag de pret niet drukken. Als fan van Fairy is het gewoon een vermakelijke game die het verhaal volgt van de Grand magic games.”

Dat heb ik nou nooit.

Heihachi had een verkeerde afslag genomen.

Doe mij zo’n huis.

Hé, maar die outfit kennen we.

Ik zie hem er wel voor aan, eerlijk gezegd.

Dat is ook wel een toffe outfit.

Na een dag hard werken geniet de bevolking van een welverdiend kopje koffie.

Oh jee, volgens mij is die niet goed.

En omdat het zomer is eindigen we met een korte swimsuit special. Enjoy!

En dat was ‘m voor nummer 116. Zijn we er volgende week weer? Doen we dan nog steeds aan screenshots? Is er überhaupt wel een volgende week? We gaan het zien. Tot dan!

Wist je dat…?

Pocky & Rocky onderdeel is van een reeks die al langer liep in Japan, genaamd Kiki Kaikai (wat zoiets betekent als Mysterious Ghost World)?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

7 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 juli

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 augustus