in

Screenshot Sunday #119

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Ik zag vanmorgen een video van iemand die een nieuwe demo van Crowsworn speelde, wat wel heel erg veel op Hollow Knight lijkt. Ik dacht die even van Steam te kunnen halen, maar daar vond ik niks. Na een korte Google search kwam ik er helaas achter dat de demo alleen te spelen is door mensen die het Kickstarter project backen. Dan maar gewoon wachten tot het spel uitkomt. In de tussentijd is er genoeg anders te doen.

Rainking

Je zag het misschien al aankomen, maar ik heb deze week weer voornamelijk World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King Classic gespeeld. Langaam maar zeker nader ik level 40 en dan moet ik daarna nog naar level 58 om Outland te kunnen betreden. Tijd loopt!

Ik kom eraan, Dalaran.

Ik verwacht sowieso dat dat het geval is.

Nog maar een paar levels te gaan, maar ik ben onderweg.

Altijd maar wachten.

Yer welcome.

Jeuj, ik heb wat verkocht

Hammer to da face

Hééééééé, wacht op miiiiiiiiijjjjjjj!!!

Effe lekker drinken op het weekend.

Goed bezig!

Daarnaast heb ik een beginnetje gemaakt aan Remnant II. Net als het eerste deel, begint deze bijna meteen met actie, maar het duurt wel wat langer, wat ik erg tof vind. Het bestuurt ook lekker en het ziet er wel gaaf uit, dus deze wil ik nog wel vaker spelen. Het heeft niet voor niets zoveel exemplaren verkocht.

Het spel staat natuurlijk op de loserstand.

Ook met Robijn Intensief gaat het ‘m niet meer worden, zo te zien.

Something’s here…

Daar zou ik ook hoofdpijn van krijgen.

De eerste baas ziet er wat houterig uit.

Kwam ik er toch bijna achter of het spel friendly fire heeft.

Kunstschilder1987

Ik durf niet te kijken. Wat is het geworden deze week? Modern? Retro? The suspense is killing me! Nou, laat me je helpen, want zijn eerste spel is A Hat In Time geworden. Ik dacht altijd dat dit gewoon een cutesy platformer was, maar blijkbaar heeft het ook wat van een collect-a-thon, zoals de Banjo games.

Nou, die kok kan wat anders krijgen dan zoenen.

Die title cards zien er echt leuk uit.

Ehm, weet je zeker dat het zo werkt?

Niet opvallend ofzo, hoor.

Ik wil het eerlijk gezegd niet weten.

Maar het kon niet uitblijven, natuurlijk, want daarna ging hij full retro. Vengeful Guardian: Moonrider doet wat denken aan Shinobi en Hagane, als ik het zo zie. Het lijkt me ook echt zo’n spel waar je alleen als echte retro gamer aan moet beginnen, hahaha.

Staat die daar nou te janken?

Zou er iets aankomen?

Zo dan! Waar kom jij vandaan?

Hé, een hoofdbaas zonder hoofd.

Lavalera

Oh jee, de MMO verslaving zet bij hem ook door. Een verontrustende ontwikkeling, ghehehe.

“Door de aankondiging van de nieuwe expansion en het nieuws dat Final Fantasy XIV eindelijk naar Xbox komt werd ik weer terug gezogen in de wondere wereld van Eorzea. Ik speel nog een keer door de Main Scenario Quest heen met een nieuwe karakter. Simpel om het verhaal nogmaals te spelen. Het begin stuk is nog niet het sterkste stuk van het verhaal en je merkt erg dat er budget problemen waren, de voice acting in het eerste stuk is niet echt van goede kwaliteit maar gelukkig wordt dat vanaf de 1e uitbreiding steeds beter. Het verhaal zit wel erg goed in elkaar en alles voelt relaxed in het spel. Geen daily quests als je even niet inlogt is het ook niet erg je bent zo weer bij en de mensen zijn erg vriendelijk. Het klasse of job systeem vind ik ook erg goed gedaan. Je kan op 1 karakter alles doen. Zet een gear template en je wisselt makkelijk tussen je dds, tank of healers. Crafting is vrij apart met skills die je doet. Het is niet simpel ingrediënt a en b samen maakt een blokfluit. Nee de blokfluit kan mislukken als je hem craft. Ik vermaak me er weer prima mee en zal het zeker als zijspel blijven spelen.”

Het ziet er zeker goed uit en dat trage begin heb ik laatst wel gemerkt, ja.

Door het miljoenenpubliek van Screenshot Sunday.

Oh Lorna, wat heb je grote oren…

Take a good hard look…

Dit weekend nog, maar gelukkig ben ik nu weer nuchter.

Ik vind die Ifrit altijd zo’n heethoofd.

Eens even kijken wat Rule 34 hierover zegt…

Is ‘t nu alweer carneval?

Sjeuzus, dat is de kwehfather, Don Chocobo.

Dat lijkt wel een DC of Marvel villain.

Eeeeehhhmmmmm…. Geen commentaar. Volgende foto!

De Rick Astley van de groep.

My harp is to the right. My right. Eyes are up here.

I am… the law!!!

“Je kan wel zien dat ff14 hevig geïnspireerd is door World of Warcraft. De producer Naoki Yoshida heeft dit al meermaals bevestigd en je ziet dan zo af en toe een subtiele verwijzing naar WoW. Zoals deze Leech King, wat dan weer een verwijzing is naar de Lich King.”

Hahaha, dat is wel grappig.

En dat was ‘m voor nummer 119. Er zit deze week nog lekker wat variatie in de games, maar de grote vraag is nu wel of de MMO’s verder aan terrein gaan winnen. Want wat zou Kunstschilder1987 voor MMO spelen? Runescape? Everquest? The Lord Of The Rings Online? We gaan het volgende week zien. Of niet! Waarschijnlijk niet. Tot dan!

Wist je dat…?

Crowsworn z’n Kickstater doel van rond de 73.500 euro binnen drie uur wist te bereiken?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 maand geleden

Wel grappig dat we tegelijkertijd in de mmo sfeer zijn beland haha. Voor mij was het ook wel makkelijk omdat ik tussen spellen in zit en wacht op de release van Starfield en BG3 en dan grijp ik snel naar iets makkelijks tussendoor. Zo had ik eerder dit jaar ook al weer Elder Scrolls Online opgestart. Die heb ik ook standaard geïnstalleerd staan.

Hoe moeilijk is remnant op de makkelijkste stand? Ik vind het er echt super cool uitzien maar ja soulslike en ik zijn geen grote vriendjes haha.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

ah jij gaat ook aan de starfield? ik hoor meer mensen om me heen, het is iig heel erg gehyped en goed vermarkt 🙂 ik vond de xbox controllers die erbij hoorde ook erg gaaf eruit zien!

mooi stukkie weer !

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ja en ik hoop dat die ook net zo goed is als ik verwacht. Skyrim was echt geweldig en dit is een beetje Skyrim in space. De keuze vrijheid, bepaal je eigen verhaal, ontdek de ruimte, bouw je schip zoals je wil of doe er niets mee. Het mooie is er is zoveel te doen en je hoeft het tegelijkertijd ook niet te doen. Dat spreekt me vooral erg aan. Dat is net een beetje als in een Like a Dragon game waar ik soms graag alleen maar minigames speel en soms niet anders dan het verhaal. Ik hoop van harte dat het spel succesvol is dat kan Xbox wel gebruiken.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Skyrim in space, zo had ie verdomme moeten heten! hahaha dat klinkt zoveel cooler! 😀
Hadden ze het ook een pigs in space muppets mod kunnen geven zoals skyrim ook zoveel mods kent 😀

het is wel fijn dat je dat vrije gevoel hebt, dat kan ik me wel voorstellen. zelf word ik vooral ongemakkelijk dat ik niet weet waar ik moet beginnen. een retrogamer gaat graag van links naar rechts.. .en dat was t, hahaha. 😉

nee maar ik snap m. niet dat ik het xbox misgun ofzo, gun ik jou meer een goede starfield, of het dan een succes commercieel wordt of neit, geniet ervan!

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 augustus

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 augustus