in

Screenshot Sunday #12

12 weken. Wat betekent dat we 3 maanden lang screenshots hebben zitten delen. En we gaan rustig door! Deze week heb ik vanuit mijn kant wat screenshots van de prachtgame die The Last of Us Part II heet. Ook zijn er weer een handjevol screenshots gedeeld van andere leden dus buckle up!

Eindelijk ben ik echt goed begonnen aan TLOU2. De game is zo mooi dat ik een overvloed aan screenshots heb. Genoeg voor meerdere Screenshot Sundays, maar ik heb mijn favorieten gekozen. De photomode in TLOU2 is overigens dikke prima. Alle tools die je wilt hebben zijn beschikbaar.


Fun fact: ik sprint erg weinig in de game omdat ik dusdanig van de wereld geniet.

Ik geniet erg van de mooie omgevingen in de game, binnen en buiten. Ik betrap mezelf op constant foto’s nemen van de omgeving, zonder characters erin. Het scheelt ontzettend dat je je character uit het beeld kan laten verdwijnen in de photomode. Zo stond ik eigenlijk op het lichaam in deze foto. De camera beweegt namelijk om je character heen dus om zo goed mogelijk de camera te kunnen bewegen moest ik op het lichaam staan.


Het zonlicht die deze kamer half belichtte was de reden dat ik de foto nam.

Een ander moment bevond ik me kort in een verlaten ondergrondse metro hal. Het was er erg donker en de enige vorm van licht waren rode lichtfakkels. Hoewel er een rood-filter is, heeft de foto hieronder geen filter toegepast, dit was hoe die plek eruit zag. Overigens kan ik slecht tegen jumpscares en dit is zo’n gebied waar ik ontzettend op mijn hoede was…


Ik was eigenlijk klaar om de foto te maken maar ik bedacht me op het laatste moment de camera te draaien voor een iets meer oncomfortabele sfeer.

TLOU2 gaat mij de komende tijd goed vermaken. Het is gruwelijk, spannend en heel menselijk. De interactie tussen characters voelen heel echt aan door het goed geschreven script. De gameplay borduurt voort op wat we in het eerste deel hadden, maar geeft genoeg nieuwe mechanics om het een 2.0 feeling te geven. En ik kan het niet genoeg zeggen: wat is deze game mooi.


Mijn favoriete foto die ik heb gemaakt tot nu toe.

Genoeg gekwijl over TLOU2. Tijd voor screenshots van anderen. Variatiekoning Gourami had het warm, zoals eigenlijk iedereen. Hij besloot dus een buitenactiviteit te doen: golfen. Ik ken verassend veel mensen die deze game spelen dus het moest vast leuk zijn. Een beetje Wii Sports golfen maar dan zonder motion controls en met realisme.


Staat het publiek altijd zo dichtbij? Zou afleidend zijn als Coola’s Mass Effect character er tussen staat.

Erik07 had mij vorige week even goed te pakken doordat ik dacht dat hij Elite Dangerous speelde. Was gewoon Mass Effect, wow! Van ver in de toekomst ging hij afgelopen week terug in de tijd naar Ierland. Hij speelde de Wrath of the Druids DLC van AC Valhalla. Mijn grootste probleem met Valhalla’s Engeland is dat het variatie miste. Na het checken van de DLC en deze foto is dat gelukkig anders in Ierland.


Wederom header-waardig Erik, maar dit keer gaat de header naar mijn eigen TLOU2-foto 😉

En we eindigen met een revamp van Coola’s legendarische Shepard. Zijn… uniek ogende character was vorige week te vinden in Screenshot Sunday #11. De grote duckface liet mij afvragen hoe dat eruit zou zien als hij praat. Daar deelde hij ook een video van die je hier kan checken. Ik ga er van uit dat Coola van Mass Effect 2 naar 3 of 1 naar 2 is gegaan waardoor hij meer details heeft kunnen toevoegen. Hoe dan ook, aanschouw:


Ik herken hem ondertussen uit duizenden, dus ergens doe je iets goed!

En dat waren de screenshots van deze week! Volgende week zijn we er weer met zeer waarschijnlijk meer TLOU2 screenshots, misschien meer van Coola’s dude en vast en zeker weer een compleet nieuwe game van Gourami. Zal Erik07 weer een header-winnende screenshot sturen? Veel vragen. We gaan het meemaken. Tot dan zeg ik: een fijne zondag!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Leuke foto’s weer. Ik heb de laatste weken niet meegedaan, omdat ik een keer wat geplaatst had over Resident Evil Village en Mass Effect, maar die reactie werd nooit goedgekeurd. Ook niet nadat ik een berichtje naar (inside) Gamer had gestuurd. Dat werkte een beetje demoraliserend, zeker omdat ik die reactie zelf wel grappig in elkaar vond zitten. Komende week dagen zal ik mogelijk weer even een poging wagen.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Oh, heeft het daar mee te maken? Het waren inderdaad twee foto’s in één reactie. Ok, weet ik dat, dan kan ik daar in ieder geval omheen werken.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja om 1 of andere vage reden mag je maar 1 screen per reactie plaatsen.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Ik wil die header!
Heb je trouwens LoU2 in 60fps gespeeld? Zo ja, groot verschil?

Ik heb nog 2 toffe screenshots van AC. Zonde om niet te delen denk ikcomment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

comment image

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Ik krijg door deze post ook zin om TLOU2 nogmaals te spelen, maar dat doe ik wel zodra ik de PS5 heb.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Erg leuke foto’s allemaal.

Dit keer een beetje een saaie foto, want heb weinig game tijd dit weekend gekend en onder de hectiek vergat ik steeds een screen te maken.

Van de tijd die ik had om te gamen heb ik Destiny 2 gespeeld. Heb nu een Warlock van 1324 een hunter van 1325 en een Titan van 1326.

De screenshot is van mijn warlock

[imgcomment image[/img]

Guerrilla Collective toont Jay and Silent Bob-titel en andere indiegames

Screenshot sunday