in

Screenshot Sunday #121

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Heel misschien dat jullie het opgemerkt hebben, maar het was weer bizar warm deze week. Ook vandaag is het gewoon niet te harden. Wat dat betreft ben ik zelf meer een wintermens, want op kou kun je je tenminste kleden. Ik moet zeggen dat ik niet superveel gegamed heb en als het wel gebeurde, dan was het niet echt uitdagend. Wat dat betreft ben ik blij dat er, ondanks de hitte, toch nog inzendingen waren, want ik kan me voorstellen dat die mensen ook langzaam wegsmolten. Bedankt, helden!

Rainking

Levelen heb ik deze week amper gedaan. Waar ik wél mee bezig ben geweest in World Of Warcraft Classic zijn blacksmithing quests. Daarvoor hoefde ik alleen maar wat rond te lopen in Tanaris om te minen. Aan de ene kant een beetje geestdodend, maar met dit warme weer was het wel lekker makkelijk en laagdrempelig.

Soon…

Je moet toch érgens goed in zijn.

Whoa! Heftige kleuren!

YES!!! Level 50!!!

Daar ga ik voorlopig ver bij vandaan blijven.

Die doet me ergens aan denken. Mogelijk heeft hij een koppeling met het verleden.

Kunstschilder1987

Vorige week beloofde hij meer Broforce. Nou, we krijgen meer Broforce!

“Ik had Broforce al een keertje getoond maar nu is ie helemaal uitgespeeld. echt 1 van de beste indietitels die ik ooit heb gespeeld. Geweldige humor en een fantastische mix tussen super meatboy, en metal slug. echt een absolute aanrader.”

Minecraft belde, ze willen hun art stijl terug.

It’s Murphy man!

Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn.

Die leg je vast niet even zo om.

OH YEAH!!!

Gratz!

Just a bunch of bros just bro-in’ out!

Ghehehe, I see what you did there.

Now clean it up!

Maar dat was niet de enige indie titel die hij gespeeld heeft.

“Lange tijd keek ik ook uit naar Wrestlequest. de humor was leuk en de graphics oke, maar het werd saai. daarbij kwam toen de breaking bug… savefile problemen. de game was al 2 weken uitgesteld voor release omdat daar problemen mee waren maar ik had ze net zo goed. toen ik voor de 3e keer een uur opnieuw moest spelen ben ik gekapt en ga ik het ook niet meer oppakken. er is inmiddels een patch geweest, of die alle trubbels weggenomen heeft weet ik niet. achja, hier zijn de pics, de gameplay lijkt erg op paper mario van bvb de gamecube.”

Oh, dat is naar, man. Helemaal omdat het verder wel beviel. Hopelijk wordt het toch nog een keer opgelost en wil je dan verder spelen.

Duct tape fixes everything.

YOU DONE FUCKED IT UP!!!

Dit komt dan wel symbolisch over.

Lavalera

De RPG man speelt ook deze week weer RPG’s, te beginnen met Baldur’s Gate III.

“Ik heb niet zo heel veel ervaring met crpgs, dus het is best pittig soms. Het helpt ook niet dat de tutorial gebugt is op de ps5 dus je moet alles zelf opzoeken. Met een beetje trial and error en veel reloaden red ik het nu redelijk maar het blijft lastig. Het spel zit wel goed in elkaar. Grafisch ziet het er ook goed uit en het geluid en de muziek zijn erg goed. Er is een narrator die sommige stukken vertelt en volgens mij is dat dezelfde stem als bij Elden Ring. Die stem geeft wat extra aan de sfeer in de game. Helaas al wel verschillende bugs gehad en de framerate loopt ook niet helemaal lekker op performance mode, maar toch is het een fijn spel. In de toekomst ga ik deze zeker nog een keer spelen hopelijk met dan iets meer kennis van D&D cq deze game.”

Rood haar, altijd goed.

Aan tafel!

Ik had even het idee dat ik naar Diablo III zat te kijken.

I feel violated and not in a good way.

De power stone laat zich niet zomaar pakken.

Ook heeft hij nog wat uren in Starfield gestoken, de nieuwe sci-fi epic van Bethesda.

“Een typische Bethesda game maar dan in de ruimte. Het heeft elementen van Fallout en Skyrim, maar dan in een ruimte setting. Het spel begint zoals typisch bij een Bethesda game wat langzaam maar als het begint loopt het ook lekker. Het verhaal zit goed in elkaar en er is genoeg te doen. Vele zij quests je kan planeten ontdekken en grondstoffen mijnen. Die kan je weer gebruiken voor research, outposts maken op planeten of je schip te pimpen. Ben er nu ruim 45 uur in bezig en kan er geen genoeg van krijgen. Er zijn wel wat dingetjes die beter kunnen en het spel zal ook echt niet game van het jaar worden, maar de minimale dingetjes die beter kunnen zoals een map die echt nodig is voor de steden en een vehicle voor op planeten zullen het spel nog beter maken. Ik geniet er enorm van.”

My face is tired.

My pronouns are USA!

Alien incoming!!!

Gollum zou trots zijn.

“In Starfield is de stad Neon te vinden. Zoals de naam het aangeeft is de stad vol met neon lichten. Het ademt een enorm Cyberpunk 2077 sfeer uit door hoe het gemaakt is.”

We’ve got Trinity at home.

Hoeveel zou die kosten, denk je?

De Blue Man Group is ook niet meer wat het geweest is.

Thunderbirds are go!

En dat was ‘m voor nummer 121. Met een beetje mazzel is het volgend weekend wat koeler. Tot dan!

Wist je dat?

De narrator van Baldur’s Gate III, Amelia Tyler, al aan diverse andere video game franchises heeft gewerkt, zoals Pathfinder, Gears Tactics, Sea Of Thieves en RICO (maar niet aan Elden Ring)?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

5 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 september

Stelling van de week: Fighting games hebben hun beste tijd gehad