in

Screenshot Sunday #122

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Het heeft een tijdje geduurd, maar komende week komen er weer eens een paar spellen uit die ik wil hebben. In dit geval Lies Of P en Mortal Kombat 1. Nou ben ik niet bepaals de grootste Mortal Kombat fan, maar deze nieuwe game vind ik er voorlopig wel mooi uitzien. Ik heb het idee dat er allemaal wat minder donker uitziet en dat staat me wel aan eigenlijk. De demo van Lies Of P van een paar maanden terug vond ik erg gaaf en ik kreeg er een beetje een Bloodborne gevoel bij, dus die gaat sowieso in huis komen. Daar zullen mijnerzijds niet meteen screenshots van voorbij gaan komen, aangezien ik er destijds al een aantal van de demo had geplaatst en die besloeg de eerste paar uur van de game. Verwacht in de plaatst daarvan wat één-op-één geweld. Maar dat is pas volgende week. Eerst maar eens kijken wat er deze week te zien is.

Rainking

Natuurlijk ben ik weer verder gegaan met World Of Warcraft Classic. Ik had al een paar keer gezegd dat de mogelijkheid om naar Outland te kunnen gaan in de buurt kwam en deze beëindigen we dan ook onze tijd in Azeroth, al zal ik er zo af en toe vast nog wel eens naar terug moeten keren.

Help, I need somebody!

Een paar coole ent statues.

Met blacksmithing heb ik een mooi nieuw wapen gemaakt.

Ik denk niet dat-ie het gered heeft.

It’s time!

Daarnaast heb ik nog een stukje gespeeld van de demo van Star Ocean: The Second Story R. Die kwam eerder deze week uit en aangezien ik niet vies ben van een JRPG, wilde ik die toch even uitproberen. Eerlijk gezegd ben ik niet heel ver gekomen. Ik vind de combinatie van een mooie, gedetailleerde omgeving en pixelige karakters niet zo heel erg mooi. Ik heb het origineel op de PlayStation, maar het is al zo lang geleden dat ik die gespeeld heb, dat ik er me er niet veel meer van kan herinneren, afgezien van het feit dat het in een bos begint. Ik denk dat ik deze aan me voorbij laat gaan.

Natuurlijk heb ik voor het vrouwelijke personage gekozen.

Ik vind de twee stijlen niet heel lekker bij elkaar passen.

Ja? En!?

Oeh, herkenbaar, ghehehe.

velocityx

Hij is er regelmatig bij met een mooi paar screenshots en zo ook deze week weer. Vandaag showt hij wat beelden van World Of Final Fantasy, wat hij op de PC gespeeld heeft. En dan moet ik toch eerlijk zijn, ik wist niet dat die daar ook op was uitgebracht. Het lijkt me op zich altijd wel een aardig spel, alleen die stacking mechanic vind ik een beetje vreemd.

We halen geld op voor de Mini Mages.

Die rechter ziet er wel tof uit qua design.

En iets van duizend dingen over naalden.

Dat is wel een hele kleine Rikku.

Kunstschilder1987

Ook deze week speelt hij weer retro spellen. Wel… soortvan…

“Op de ps4 heb ik de turrican collectie aangeschaft en daarop heb ik er eentje uitgespeeld – namelijk Super Turrican.”

Dat ziet er wel lekker oldschool uit. Dat zal wel goed in je straatje passen.

Yup, dat is een echte jaren ’90 villain.

Ik denk dat we hier binnen iemands neus zitten.

Galactus heeft gebeld, hij wil zijn schtick terug.

Oeh, aanlokkelijk.

Daarnaast had hij deze verontrustende mededeling over een remake die ik zelf wel erg leuk vond.

“Verder heb ik Ratchet And Clank gespeeld, wetende dat ik deze niet uit zou spelen.”

Niet!? Da meen je!? Het is zeker niet de beste van de reeks, maar ook verre van de slechtste. Mocht je A Crack In Time op de PS3 nog niet gespeeld hebben, dan zou ik die aanraden, al moet je voor het verhaal eigenlijk eerst Tools Of Destruction en Quest For Booty spelen.

Directed by J.J. Abrams.

En toch lijkt-ie me geen spartaanse opvoeding gehad te hebben.

Zo te zien keken ze ook erg uit naar Starfield.

Zij zijn groot en ik is klein…

To the Ratmobile!

Zeker te weten!

En dat was ‘m voor nummer 122. Kijken dat we volgende week wat fatalities hebben. Tot dan!

Wist je dat?

Er in Japan een mobiele World Of Final Fantasy game is geweest getiteld World Of Final Fantasy: Meli-Melo?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
9 maanden geleden

Waarschijnlijk ben ik er volgende week ook weer bij. Had niet zo veel deze week was opnieuw begonnen met bg omdat ik een slecht begin had. Kom veel dingen tegen die ik de vorige keer gemist had haha.

Mooi dat er voor jou weer wat leuks uitkomt Rob. Lies of P wil ik ook nog wel proberen misschien als ik tijd over heb na Starfield dat ik het nog een keer probeer. De demo was wel cool maar het is takke moeilijk haha. Gelukkig is het op gamepass dus kan het gratis uitproberen :p
Voor mij is de eerste volgende zekerheid Spiderman 2 eind oktober en dan in November Like a Dragon gaidne persona 5 Tactica en tales of arise dlc pfoe dat wordt een maand vakantie nemen denk ik haha.

Anyways. Final Fantasy Maxima ben ik 2 keer aan begonnen maar nooit verder dan een uur gekomen. Vind het een beetje te veel op Pokemon lijken en dat is niet echt mijn ding.

Ratchet en clank is wel geweldig. Was de eerste game ooit die ik op mijn eerste PlayStation ooit mijn ps5 dus speelde haha. Vooral omdat vrouwlief zo dol is op de game en ik de game met de ps plus collectie kreeg. Leuke afwisseling tussen platformen en actie. Zo vind ik platformen wel leuk.

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

kijk, als je vrouw een game leuk vindt, dan is het extra bijzonder. mijn verloofde is helaas jaren terug overleden, maar door haar liefde voor heavy rain op ps3 zal die altijd een speciaal plekje in mijn hart houden 🙂

maar euh… … niet meer doen hè? foei! 3 strikes and you’re out! foei! 😀 😀 😀

Luigi1985
9 maanden geleden

Turrican ziet er wel interessant uit trouwens.

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

absolute aanrader. er zijn 2 uitvoeringen, deze (turrican flashback) waar de belangrijkste games vind ik wel opstaan, die een stuk goedkoper is dan de anthology set.
Daar moet je 2 losse uitgaven kopen, anthology set 1 en anthology set 2, en ze zijn beide een stuk duurder geprijsd. mijn advies zou, mocht je het een kans willen geven, is gewoon de flashback versie net als ik aan te schaffen 🙂
mocht je er niet bekend mee zijn: het speelt in de basis een beetje als de oude duke nukem dos games 🙂 maar dan zonder de komische humor van die games 😀

Kunstschilder1987
9 maanden geleden

nee dat van die final fantasy game wist ik niet, het wist je datje. ik hou namelijk van leuke games 😉

weer een erg leuk stukkie! je zou er een vaste rubriek van moeten maken ofzo! 😀
dat arme hondje die zn hokje verlaten had… poeh… .sneu!
poeh dat Star Ocean ziet er heel lelijk uit. of de sprites in de stijl van de rest, of de rest ook in pixelstijl, maar deze combi is lelijk eerlijk gezegd. precies zoals je het zelf al stelt in de bijschriften.
bedankt voor het spelen van de demo, weet ik dat ik die ook man vermijden!

@velocityx
leuke kiekjes! volgend mij heb ik deze een keer ooit op de vita geprobeerd, maar het was mij te vrolijk. of is het een vervolg daarvan? dat weet ik dan niet….

ik zat idd bij super turrican rond te neuzen, had je goed gezien !

de ratchet en clank games zijn niet zo voor mij. ik ben niet zo van het genre, maar vind de stijl en humor wel leuk. ik wist dus toen ik begon dat ik m niet zou uitspelen, en das oke. ik kon m zoooo cheap krijgen 🙂

Kunstschilder1987
9 maanden geleden

btw
‘zij zijn groot en ik is klein… en das nie eerlijk ohhhhhneeeee!’
hahah je opmerking van de week, well done rainking, – well done!

Eerste stapje in MotorFest

Stelling van de week: De toekomst van Nintendo ligt niet bij hardware