in

Screenshot Sunday #131

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Deze week zijn we er iets vroeger bij dan je misschien gewend bent. Ik bedacht vanmorgen iets om te gaan doen vandaag en ik had ondertussen al een best stapeltje screenshots binnen. Mocht je vandaag iets in hebben willen sturen, dat kan alsnog en dan wordt het volgende week meegenomen.

Rainking

Begin dit jaar had ik de demo van One Piece: Odyssey gespeeld en dat beviel eigenlijk wel. Op dat moment had ik nog maar weinig ervaring met het fenomeen One Piece, maar een goede JRPG keur ik altijd goed. Het volledige spel heb ik onlangs toch maar eens aangeschaft en vorige week even gespeeld om te kijken of het na de demo ook leuk blijft. Ik heb er best wat plezier van gehad en zie mezelf deze nog wel een keer verder spelen.

Waarom één Nami als je er vijf kunt hebben?

Ik wou hier een dolkomische grap plaatsen, maar ik was even afgeleid.

De campagne van Timmermans begint extreme vormen aan te nemen.

Een nieuwe game van John Woo.

Die heeft overduidelijk net een pakket van Zalando geopend.

De level up schermen zien er wel tof uit.

Die Rubik’s kubussen worden steeds ingewikkelder.

Dat gezicht belooft niet veel goeds.

Een spel dat ik waarschijnlijk de komende tijd niet verder zal spelen is Tales Of Arise: Beyond The Dawn. Niet omdat het niet goed is of omdat het me niet bevalt. Nee, de reden is veel vervelender. Ik kwam deze week een video op YouTube tegen waar een behoorlijke spoiler in de titel stond. Allereerst heb ik die persoon hartelijk bedankt dat hij of zij het plezier voor andere spelers zo bederft. Bij spoilers wacht ik meestal met verder spelen tot óf ik het vergeten ben, óf de spoiler me niet zoveel meer boeit. Gelukkig heb ik genoeg om me in de tussentijd mee te vermaken, maar dit is deze zal ik even laten liggen.

F

Is dit een goed moment om over mijn Tales Of Arise fanfic te beginnen?

Cuteness overload!!!

Wie is deze mysterieuze dame?

Als je maar één fan in zo’n dorp tegenkomt, dan is je bekendheid eigenlijk een beetje treurig.

Who’re you calling short!?

Daar gaat er eentje SSJ4.

Ik vond dit een mooi actie shot, totdat…

Die krijgt flink klappies.

Die gaat zometeen behoorlijk pijn aan het achterwerk krijgen.

Kunstschilder1987

Vandaag het beloofde einde van de reis van papieren Mario, MAAR EERST…!!!

Prison City is de meest moderne game die ik ooit gespeeld heb, want ie kwam deze week pas naar de consoles! haha. wel was ie al langer op steam te spelen. het is een 8bit nes stijl game die een soort van spiritueel vervolg is op de heerlijke shatterhand serie. ik heb lang op deze game gewacht. het is heerlijk moeilijk maar mooi gemaakt en leuk met slim leveldesign verpakt in pure pixelporno. mijn kopje thee :)”

Ja, is het nou modern of retro? Make up your mind already!

Is dit een prequel van Demolition Man?

Cyberpunk 1994!

Het échte gezicht van Google.

Inspector Gadget gaat ook met z’n tijd mee.

En daar gaan we dan!

“Jawel, vandaag het einde van Paper Mario op de N64 in deze screenshot sundays! heerlijke game, bijna net zo goed als de gamecube paper mario…bijna…. echt een aanrader voor op de emulator deze! of als je m origineel al hebt, maar de prijzen van deze game zijn absurd geworden helaas.”

Deze zou ik best nog eens willen hebben, maar die prijzen inderdaad.

Zie je, daar heb je het klimaat helemaal niet voor nodig.

Sleeping on the job. Again!

Die verandert nog sneller van mening dan de gemiddelde zwevende kiezer.

Star Road is ook achteruit gegaan, zeg.

Hé, die ken ik nog van Super Mario World!

We’re gonna have to go right to… ludicrous speed!

Bonk!

Up, up and away!

Bowser horen zingen is wel de wreedste vorm van martelen.

Dat is zeven jaar ongeluk, heer Koopa.

Heb je een keer zin, heeft meneer zelf hoofdpijn.

En Mario zag dat het goed was.

Lavalera

Vorige week zagen we het spel ook al voorbij komen, dus nu gaat hij dus ook lekker verder met wat screenshots van Tales Of Arise.

“Een jrpg over een volkeren strijd waarbij het ene volk wordt onderdrukt door de ander. De hoofdrolspelers Alphen en Shionne horen allebei bij 1 van deze volkeren en hebben als doel om zichzelf vrij te vechten. Flashy action combat, goed muziek, craften, vissen, je eigen boerderij en uilen spotten in het wild. Er is genoeg leuks aan dit spel te beleven. Het is inmiddels al de 2e keer dat ik het spel speel op weg naar de dlc.”

Zo te zien scheur je er weer lekker doorheen. Goed gezig.

Kan iemand dat ding een Fisherman’s Friend geven?

En hebben we het dan over vogels of britse slang?

Oh nee, daar heb je die monsterlijke gedrochten weer.

Andrea Rieu in concert.

En er was natuurlijk nóg een game waar hij uren in kan steken.

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Na ruim 45 uur heb ik de credits zien rollen. En wow. Dat laatste hoofdstuk, de laatste scènes in het spel maken je erg emotioneel. Rgg krijgt het toch weer voor elkaar om veel mensen met tranen in de ogen te laten zitten tijdens die scènes. Zo goed en emotioneel zijn ze geschreven. Het is überhaupt 1 van de betere Like a Dragon spellen en dat terwijl het eigenlijk bedoeld is als Dlc voor Yakuza 7 Like a Dragon. Zoals gebruikelijk is er veel te doen. Even de arcade hal in of in je hideout op de Sega master system spelen. Darten, pool, golf, carbaret club met echte dames, pocket circuit waarbij je je eigen race autos samenstelt om mee te racen en natuurlijk karaoke. Er is dit keer ook een arena waar je matches solo of met een team samen kan doen. Als je dan vervolgens het spel uit hebt is er nog een demo te spelen van de volgende Like a Dragon game. Dese stukken hebben we al gezien op snelle Rgg live streams en verschillende showcases, dus daar zat weinig nieuws in. Like a Dragon gaiden is dan de serieuzere van de 2.”

Dát lijkt me nou een leuk uitje voor de eerstevolgende Inside.Gamer dag.

Als echte nederlander spreekt die prijs me ook wel aan.

Hunters not welcome.

Die kun je onmogelijk over het hoofd zien.

Je ziet het toch?

Life imitates art, of eeeehh…?

Dat krijg je ervan als je vis te duur is.

Politie! Blaastest, graag.

Welkom bij mijn vlog Hoe Word Ik Een Brute Crimineel?

Kijk, daar hou ik van. Club SEGA!!!

That’s some real boss energy.

Het wordt wel weer erg realistisch opeens.

Het is de yakusanta!

Oeh, is dat Jojo’s Bizarre Adventure?

That’s not a knoife!

Me ‘n the boys. And girl…

En dat was ‘m voor nummer 131. Wederom hartstikke bedankt voor het inzenden en/of het lezen. Volgende week meer. Tot dan!

Wist je dat?

De One Piece manga oorspronkelijk vijf jaar zou lopen, maar de Straw Hats nu al 26 jaar rondvaren?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
16 dagen geleden

weer eens prachtig uiteengezet toppie bezig als altijd!

If this is just one piece, that odyssey game is like a whole pie or something! 😀
waar staat de F voorbij tales of arise?
de klimaatgrap was superb 😀


ik heb het idee dat er 1 screenshot tussenzit die weer voor mij bestemd is en stiekem krijg ik weer zin om mercs te spelen! supercoole game hahaha
nu denk ik dat t die niet specifiek is, wel?

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ik weet mijn god niet meer welk spel het was haha. Op een gegeven moment speel je de Sega master system vrij en dan krijg je de mogelijkheid om wat klassieke Sega games te spelen. Heb zo niet op de titel gelet maar vond wel dat ik er screenie van in moest doen. Er zitten geloof ik in totaal iets van 10 a 15 van die games in waar de meeste titels me niets van zeggen, ik heb helaas nooit ene Sega gehad, wel altijd gewild vroeger, maar goed ik kan het nu alsnog af en toe proberen.

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

ik denk dat het mercs op de sega master system is inderdaad, ik heb die game namelijk op de gamegear gespeeld (en dit was een directe port), maar helemaal zeker weet ik het dus niet 😀
wel erg tof dat het op die manier speelbaar is gemaakt zeg

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ik heb het nog even voor je nagekeken en het is Secret Command. Mercs zit er helaas niet bij. In totaal zijn het 12 spellen die te spelen zijn op de mega system. Daarnaast heb je dan nog de arcade met 3 fighters, Sega racing en motor raid. Dus genoeg retro spellen voor de liefhebbers. Wat dat betreft vind ik dat ook wel 1 van de grootste charmes van de Like a Dragon/Yakuza games, er zitten zoveel minigames in dat je je makkelijk uren kan vermaken daarmee zonder dat je het hoofdverhaal speelt. Wat dat betreft fijn dat Sega alles beschikbaar stelt voor onder studio Ryu Ga Gotoku.

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Kunstje gaat komende dagen eens secret command proberen thanks voor t opzoeken!!!!

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat wist ik geeneens 😉

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

GI JOEEEEEE!!!!

Lavalera
16 dagen geleden

jeetje wat balen zeg van die spoiler. Ik haat het zo als mensen dat doen. Dan is vaak de lol er wel vanaf. Zo kan ik me nog goed herinneren dat ene vriend van me tijdens het kijken van de Sixth Sense de clue verraadde en toen was de lol er gelijk vanaf. Dus ik weet hoe vervelend die spoilers zijn. En dan zeker bij een game waar je dan so naar uit kijkt zoals deze dlc van Tales balen :(.

One piece Odyssey klikte bij mij niet echt de eerste keer dat ik het speelde maar misschien geef ik het nog wel een keer weer een kans in de toekomst. Het grootste probleem bij mij waren al die referenties naar gebeurtenissen die mij niets zeiden omdat ik de anime nooit gezien heb. Maar goed weer geleerd dat ik uit moet kijken met op anime gebaseerde games dat je het wel eerst moet kijken anders snap je het waarschijnlijk minder.

Maar goed met een beetje geluk volgende week screenies voor je met Rinwell Hootle EN Futaba. Heb je toch iets om naar uit te kijken l.

Dat Paper Mario ziet er nog best leuk uit. Ben gewend dat de Nintendo games vaak wat meer cutesy zijn en dat lijkt bij deze nog wel mee te vallen.

Kunstschilder1987
16 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

wacht effe, wat is er met de sixth sense dan? 😉

Lavalera
16 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Noooouuuu Bruce Willis doet halverwege zijn masker af en is dan ineens een Thaise lesbische vrouw. Tevens blijkt dat ze groot fan is van de Teletubbies en graag YMCA zingt. Maar dat moet je niet verder vertellen dat is wel een echte spoiler.

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Hahaha ohjeeeeee ymca, das eng! De rest komt in mijn woonplaats met regelmaat voor

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

das wel verstandig ja 😉

Review: Geometry Wars 3

Stelling van de week: Vrijdag ga ik helemaal los