in

Screenshot Sunday #132

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Aan alle goeie dingen komt een end, dus ook mijn vakantie. Jammer, hoor. Morgen weer fijn aan de bak. Ik heb de afgelopen weken wel lekker kunnen gamen en loop een klein beetje voor met de screenshots. Er zullen vanzelf wel een paar Xbox Series X foto’s voorbij komen, maar dat kan nog een paar weken duren. Tot die tijd…

Rainking

Vorige week zei ik dat ik de Beyond The Dawn uitbreiding van Tales Of Arise even zou laten rusten. Dat betekent echter niet dat dat de laatste screenshots waren, want ik heb er best een paar gemaakt in de tijd dat ik het gespeeld heb. Deze week dan wel voorlopig de laatste, maar iets zegt me dat Lavalera vanzelf het stokje over zal nemen als hij weer door de main game is.

Zo te zien beschikt Rinwell op z’n minst over de helft van de Infinity Stones.

Geef het maar toe, je houdt gewoon van de aandacht.

Ai, die heeft bruine bonen gegeten.

Willen we méér… of mínder Renans in dit dorp?

Oh, hell no!

En toch proberen, he?

Welkom in Final Fantasy XIII.

Twee verschillende kleuren ogen? Dat gaat vast helemaal niets betekenen, of wel?

Man, wat is die groep heppiedepeppie.

Tijdens mijn vakantie werd ik benieuwd of Star Wars Jedi: Survivor er ondertussen beter uitzag. En whodathunkit!? It did! Met plezier ben ik er dan ook voor gaan zitten, omdat ik het vorige spel echt hartstikke leuk vond. Zó leuk zelfs dat ik voor zowel de PS4 als de PS5 de platinum trophy gehaald heb. Toen Survivor uitkwam was ik behoorlijk teleurgesteld in de visuals, maar gelukkig is dat nu stukken beter. Deze wil ik dan ook proberen uit te spelen. Voor nu even lekker bezig geweest met de photo mode van dit spel.

What did the jedi order?

Is dat de Technodrome?

Die gaat het ravijn dalijk van dichtbij verkennen.

It slices, it dices…

Dit kan even pijnlijk aanvoelen.

Geronimooooooooooooo!!!

Dieren aaien is goed voor je bloeddruk.

Zie hier mijn nieuwe wallpaper.

Na het plassen, handen wassen.

Well, hello there.

Ik wilde u alleen maar ons laatste nieuwe model tondeuse laten zien.

Kunstschilder1987

Deze week begint hij met een cult classic, Conker’s Bad Fur Day.

“Nou, ik had een tijdje terug de leuke paper mario op n64 emulatie op de anbernic uitgespeeld. tussendoor speelde ik al wat van deze game, daarna is toch na paper mario even mijn geliefde snes game lufia tussendoor gekomen op dezelfde device. nu vind ik die game niet zo mooi voor deze rubriek, dus toen ik ook weer verder ging met deze game, heb ik daar de screenshots van gemaakt. deze game is komisch, genieten, absurd, vrolijk maar dark tegelijk. het is echt ontspannen met onze vloekende vriendjes. enfin, effe een overzichtje van mijn avonturen deze week in deze game”

Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat dit een Nintendo 64 game is. Die screenshots ervan blijven ook leuk om te zien.

Cheeeeeeeeeeese!

Cha-ching!

Dat klinkt flauw, tót je de volgende foto ziet.

Eindelijk was de laatste van de vier spookjes omgebracht.

This is fine.

Dát is pas een verhelderende blik.

Is dit nou een Nintendo 64 platformer of GTA: San Andreas?

We’re gonna paint the town red.

Ah nee, he? Na de weebs en de furries krijg je opeens dit.

Nee, te makkelijk. Ik sla over.

“Hoewel Football Manager 24 zich niet bepaald leent voor screenshots heb ik zojuist de Champions League gewonnen met Ajax. in 2026. anders gezegd, inderdaad ik ben het met jullie eens: Ajax heeft de plank misgeslagen door maurice steijn en sven mislintat aan het werk te zetten ipv “Kunstschilder the Great””

Hé, dat is weer eens heel wat anders. Felicitatio!

Sommige deelnemers komen opeens binnenvallen wanneer je ze het het minst verwacht. Het is net de spaanse inquisitie.

YeOldeShoppekeeper666

We hebben al even geen Assassin’s Creed screenshots voorbij zien komen, maar vandaag is het weer eens zo ver.

“Ik heb ooit AC 1 & 2 gespeeld en daarna niets meer uit de serie tot Valhalla. Die vond ik conceptueel wel leuk en kreeg de tip dan ook een keer naar Odyssey te kijken. Zo’n anderhalf jaar later ging ik enigszins verveeld even door mijn backlog en besloot deze er uit te pikken. In eerste instantie echt met de gedachte dit speel ik een uurtje en dan ga ik zeggen dat het niks is en kan het weer de kast in. Maar inmiddels zit ik een uur of 4 in het spel en het bevalt me echt uitstekend. Vooral Kassandra als main en de manier waarop ze in de wereld staat is echt heel goed uitgewerkt. Het beladen commentaar wat ze uitdeelt maar ook moet incasseren maakt haar heel menselijk en ze heeft dan vooral ook de spierkracht om een ander op z’n smoel te slaan als de opmerking haar niet bevalt.”

Odyssey lijkt me ook wel één van de betere, maar het schijnt echt een verschrikkelijk groot spel te zijn. De screenshots zien er wel erg goed uit.

Kassandra’s gear set is overduidelijk nog niet compleet.

In die tijd gingen sterilisaties een stuk primitiever dan tegenwoordig.

Eerste de formatie maar even afwachten.

Misschien maar eens laten sponsoren door Raid: Shadow Legends.

Apothicaire Viagros zou helaas pas 69 jaar later pas geboren worden.

Als je vandaag écht even wil lachen, zoek dan op YouTube even de John West commercial met de beer op. Weet je wat, ik plaats ‘m hieronder gewoon even, want als je deze nog niet kent, dan MOET je ‘m toch eens gezien hebben.

Efficiënte jongen. Die verdient opslag.

Ook de gevleugelde uitvinding van Sanipadis was nog lang niet in zicht.

De Hello Kitty rugzakken maakten in die tijd veel meer indruk.

Wat verwacht je anders van zo’n single’s retreat op Lesbos?

Eh, ik ga even kijken hoe mijn aubergineplant erbij staat.

Je moet niet door een bek in een dood paard kunnen kijken. Nee, wacht…

Lobotomie oude stijl.

Ja, volgens mij is die wel barbecue ready.

En dan gaan we nu met z’n allen Berend Botje zingen.

Definately overcompensating for something…

Lavalera

Kun je raden wat het eerste spel is waar hij deze week mee komt? Nou? Nou!?

Tales of Arise. Wat kan ik hier nog over zeggen. We schieten hard op en naderen het einde van het hoofdverhaal en gaan dan door naar de dlc. Een prachtige flashy actie rpg met super mooie art en gave muziek. Ik vond hem zelfs zo gaaf dat ik hem ene 2e keer gekocht heb ik de sale als Ultimate Edition vandaar dat je ook andere pakjes ziet bij de hoofdrolspelers steeds. En natuurlijk zoals beloofd Rinwell en Hootle speciaal voor onze Rainking.”

Yes! Die mocht natuurlijk niet ontbreken. Met dit soort spellen zijn andere outfits nog wel eens leuk, ja. En zo te zien zitten er een paar foto’s tussen waar ik al naar uitkijk, ghehehe.

Een duidelijk teken dat de game erg lang is.

Waar kan ik die Ultimate Edition krijgen?

Elke linkse partij sinds afgelopen woensdag.

En het leek zo’n lief meisje.

Ik kan Mike Oldfield’s Tubular Bells al horen.

Niet zeiken, maar klimmen!

Als het te zwaar wordt, ga je er gewoon bij liggen.

Ah nee, arm beessie.

Overleeft Shionne deze val? Leert Kisara om te wennen aan deze minder verhullende kleding? Wordt Law dan toch eindelijk een échte jongen? Deze antwoorden en meer in Screenshot Sunday #133!

En het werd vorige week al een beetje beloofd…

“De 2e game deze week is Persona 5 Tactica. Na p5 dancing en p5 strikers is dit de 3e spinoff van de populaire en fantastische game Persona 5. Je speelt nog steeds als de Phantom Thieves maar de game opzet is totaal anders. Dit is namelijk een strategische rpg game. Je hebt gelimiteerde beweging per beurt en moet goed kiezen hoe je je spells gebruikt. Je kan je verstoppen achter objecten om minder schade te krijgen en kan tegenstanders van achter objecten vandaan halen om ze in de open lucht neer te maaien, je krijgt dan een extra beurt. Als je een tegenstander weet in te sluiten met je team van 3 krijg je een mega bonus attack. Kortom er komt veel tactiek bij kijken. De stijl is wat anders dan de andere persona games en is even wennen. De muziek is weer ouderwets goed zoals bij alle Persona games. Er mist alleen wel zij content. Het is eigenlijk praten met je team en battles en dat is het. Voor mij persoonlijk tot nu toe de minste persona game die ik gespeeld heb, maar alsnog leuk om te spelen.”

De afwijkende art stijl is even wennen, maar zeker niet vervelend. Tof dat-ie je toch bevalt, ook al is-ie iets minder.

Dante’s Divine Comedy is er niets bij.

Als ik iemand graag terug zie…

You know something, princess? You are ugly when you’re angry.

I’d like to see you try.

Geen idee, maar ik weet wel wát ze denken.

Victory! Team Phantom wins!

Eeeee haaa beee oooo is mijn luuuuust en mijn leeeeeven…

Kijk, dat zie ik graag, een vrouw met een lekkere trek.

Welcome To The Black Parade kan elk moment inzetten.

En dat was ‘m voor nummer 132. Poeh, dat waren er weer een hoop. Stiekem ben ik blij dat Luigi1985 deze week niet meedeed, lol. Nu al benieuwd hoe dat volgende week gaat uitpakken. Tot dan!

Wist je dat?

Hoewel Alexios op de meeste art work pronkt, Kassandra in principe de hoofdpersoon van Assassin’s Creed: Odyssey is?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
3 maanden geleden

Weer eens top uiteengezet !
ik ben blij dat de 4e foto niet over de passion of the christ ging…
ik weet niet zo goed wat renans zijn, maar ik ga voor minder! 😀
eerlijk is eerlijk, hoewel ik vind dat het enige goede dat uit star wars ooit is voortgekomen eigenlijk SpaceBalls blijft, ik deze kiekjes ook erg mooi gemaakt vind.

fun ‘fact’
geronimo was een indiaan die in duitse westerns vlekkeloos duits sprak terwijl die de helft van de tijd zijn mond niet eens geopend had 😉

opmerking van de dag: Dát is pas een verhelderende blik. 😀

@YeOldeShoppekeeper666
die eerste shot is goud waard alleen al hahahaha
arme man die daar weer eens tekortschiet zeg, heel erg zielig…. 🙁
na alle spanning van de eerdere fotos kwam ik bij de barbeque pics en dacht ik wel gelijk: Boaring! 😉


sorry hoor maar zonder retrogame verstopt in een moderne game verlies ik tegenwoordig mijn aandacht 😀 boehhhh!!!! 😉
de artstyle van persona is wel echt heel mooi…
en euh… poeh… heb jij toevallig de 06 van “ann”?
uiteraard ‘asking for a friend’ 😉

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Haha ja dan moet je even wachten tot eind januari dan is de volgende Like a Dragon game. Dan krijg je je retro plaatjes weer. Of wie weet misschien start ik iets anders op daarvoor.

Het nummer van Ann is 06blondechick. :p

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Lavalera
Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

“dit nummer is nu niet in gebruik”tssssss 😉
ik erger me dood! euh… ik bedoel “die vriend van mij” ergert zich dood!

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Er zitten romance opties in het hoofdspel dus je kan eehm ik bedoel die vriend van je kan het spelen en dan Ann daten in het spel. Het is alleen wel een super kort spel uurtje of 100 ben je wel klaar. Je moet ook wel een beetje moeite wr voor doen he

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

poeh, vrouwen waar je 100 uur voor op de knopjes moet duwen… nee bedankt 😉

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

anders word ik gek! 😉

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ja futaba is ook een optie. Ik zie de screenies vanzelf wel 😉

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

zolang je maar geen spaceballwappie wordt en jam op je scherm smeert is dit een goede actie 😀

Lavalera
3 maanden geleden

Ah fijn het is het weer zondag tijd om plaatjes te kijken en het is weer mooi spul zo.
Ik scroll nog wel snel langs the tales of arise beyond dawn screenies omdat ik er bijna zelf ben haha. Maar zoals al zegt binnekort ook een aantal screenies van die dlc van mij.

Jedi Survivor vond ik ook een leuk spel, was een beetje buggy en liep niet echt soepel maar fijn dat die nu wel weer lekker loopt.

Ac Odyssey is toch wel echt een topper. Ten minste voor mij dan. Ik hou van grote open wereld games waar je lekker in kan verdwalen. Lekker op je paardje rond rijden en zo af en toe iemand neer maaien en dan toch stiekem ff iets stealth doen. Het is dan misschien niet helemaal een klassieke ac game maar een titel is maar een titel zeg maar. Bovendien is Kassandra ook een grote pre. Stoere sterke vrouwen zie je niet vaak in games dus dan is dit samen met Lara Croft toch wel een mooie uitzondering daarop.

. Blijf jij maar mooi even weg bij Ajax, die moeten nu even de 7 magere jaren in dus geen champignon League voor de voorlopig. Ik zal de directeur wel ff bellen en je afraden als trainer 😉

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

hahahaha voor een goed salaris blijf ik wel thuis dan 😉 als ze me afkopen ben ik akkoord!

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

laten we elkaar even vasthouden, we laten NIEMAND LOS! hahaha

Lavalera
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Weet ik. Maar probeer er toch zo vers mogelijk in te gaan. En dan sla ik de plaatjes altijd even over. Als ik het spel over ene paar maand had gespeeld was het geen probleem maar de credits rolden gisteren en twijfel nog of ik door ga voor de plat of begin aan de dlc. En dan liggen de screenies erg dicht bij het moment dat ik het zelf speel. Dus is meer ff een gevoel kwestie

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

ik heb vissen voor het aquarium… maar meerdere wegen leiden naar Rome, i guess 😉

Steam sale aanraders

Mini-Reviews #17: I Was Here, Showdown Bandit & Parkour Simulator