in

Screenshot Sunday #135

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Whoops! Ietwat aan de late kant deze week. Ik heb het nog maar net gered deze zondag. Maar snel beginnen dan.

Rainking

Er kwamen de afgelopen twaalf maanden een hoop leuke spellen uit, maar soms zie je dingen voorbij komen waar je over twijfelt of het wel wat voor jou is. Immortals Of Aveum was er zo eentje voor mij. Gelukkig kwam er een maandje geleden een demo beschikbaar, zodat ik het even uit kon proberen. Ik was er een paar weken geleden al eens aan begonnen, maar heb ‘m gisteren pas volledig doorgespeeld. Je kan de eerste drie hoofdstukken spelen en daarmee krijg je een goede indruk hoe het speelt en wat het is. Ik vind het best leuk, maar zal deze eerder tijdens een aanbieding aanschaffen.

Metal!

Als je ‘m op de grond houdt, dan rolt-ie tóch beter.

Kijk, hier voel ik me thuis. (hic)

Het is rustig in het centrum. Ook hier neemt het internet het over.

It belongs in a museum.

Volgende keer toch maar een baksteen gebruiken.

Don’t. Don’t give me hope.

Power at 400% capacity.

Kratos belde net. Hij wil zijn kist terug.

Vijanden naar je toe trekken is bijna net zo leuk als in Bulletstorm.

Nothing to see here. Move along.

That’s too close! Too close!

Je wordt letterlijk een handje geholpen.

Hij brult zo hard dat het kleurenspectrum het begeeft.

Dit jaar kwamen twee van de drie grootmachten op fighting game gebied met een nieuwe titel in hun langlopende reeksen. Begin volgend jaar is het de beurt aan de laatste van de drie, Tekken. Deze week verscheen er een demo van alweer het achtste deel uit de serie, spin-offs niet meegeteld. Voor zo ver ik weet is het voorgaande deel erg populair, dus Tekken 8 heeft een hoop te bewijzen. Het ziet er wel weer goed uit allemaal, maar voorlopig kan ik het net zo goed bij Tekken 7 houden, heb ik het idee.

Zullen we dit verder binnen uitvechten?

I can see my house from heeeeeeeeeeeeeeerrrrrreeee…

Ah, zó zou een vechtspel eruit zien als het door Quantic Dream gemaakt zou worden.

Die zullen behoorlijk last van migraine hebben hierna.

Blijkbaar is dit hoe de japanners Engeland zien.

Simple and clean is the way that you’re making me feel tonight.

Tekken 8: soms bruut, soms voor de kleintjes.

Mag ik van u zo’n comic van Rolling Thunder?

Dat lukt me geen tweede keer.

Nou, ik heb het spel op easy gezet, dus ik hoop van wel.

Whoops, dan nóg lukt het me om te verliezen.

Kunstschilder1987

Nou, het is zo ver. Vandaag heeft hij beelden van een regelrechte retro klassieker.

“Een tijdje geleden werden ze aangekondigt: de Duke Nukem 1+2 Remastered games. Evercade bracht ze samen op 1 cart, samen met duke nukem 3d, helemaal fris in een nieuw jasje uit. breedbeeld, smooth bewegen (ipv de choppy dos versie) en muziek op de achtergrond. voor wie toch echt de classic feel wil kan je instant wisselen naar de dos versie. het speelt heerlijk en ik had deel 1 dan ook heel gauw uitgespeeld. deel 2 heb ik nog even mee gewacht, ik wou niet alle fun in 1 keer voorbij hebben, maar die komt absoluut komende weken een keertje voorbij. i love the duke! en we hebben iets gemeen… ik hou ook totaal niet van kauwgom ;)”

Hier heb ik ooit de shareware versie van gespeeld. Dat was dus alleen de eerste episode. Het ziet er wel lekker herkenbaar uit. Apogee zou echt eens een collectie van al hun oudere spellen op consoles moeten uitbrengen. Daar moet toch wel een markt voor zijn.

Oeh, dit roept herinneringen op.

Breaks are for pussies.

Pfff, houdt het dan nooit op?

Fly me to the moooon.

Meanwhile in North Korea…

Kom dan naar beneden als je durft!

Oh yeah!!!

Are you sure?

Daarnaast heeft hij ook nog wat foto’s van een spel dat ik niet kende en dat keur ik altijd goed.

“Vorige week bracht ik de beelden van demons of asteborg, op dezelfde cartridge stond deze game, namelijk Astebros. en eerlijk, het voelde als een geweldige bossrush, verpakt met een klein beetje actie metroidvania per level, maar zeker niet te veel. ik vond m heerlijk spelen, al blijft demons of asteborg nog nét effe leuker. Omdat ik niks van deze had verwacht, was het des te leuker dat ie toch erg beviel.”

Die ziet er ook zeker erg cool uit. Mooi dat-ie beviel.

Ik zal er toch altijd bij zweren om de pleerol andersom op te hangen.

IIIIIIIIIII haaaaave the poweeeeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!

Deze potloodventer is niet zo goed in z’n werk.

It’s bros being bros helping bros.

Als zelfs de bazen hun schouders ophalen…

That’s life, dude.

And have a big party.

Ik kan ‘t doedelzakgedeelte van Piet Veerman’s Sailin’ Home erbij horen.

Luigi1985

En van actieplatformers gaan we naar een… actieplatformer.

“De tweede keer Metroid Dread. Laatst bij Nedgame stond er een Switch OLED aan als demo met beelden van deze game en ik kreeg gelijk zin om er weer eens mee aan de slag te gaan. Sowieso is het af en toe eens leuk om toffe games te herspelen. Deze keer ga ik er lekker snel doorheen, omdat ik nu niet de ambitie heb om voor de volle 100% te gaan (alle items enzovoort). Geweldig spel.”

Altijd leuk om een spel dat je erg goed vindt nog een keer door te spelen. En later eventueel nog eens.

Samus staat haar mannetje. Eh, vrouwtje. Eeeehhh…

Als deze versie van 127 Hours maar niet hetzelfde eindigt.

Blijf jij maar lekker daar.

Hallo, kunnen we u interesseren voor een nieuw energiecontract?

Het lijkt Kholdstare uit A Link To The Past wel.

En dat was ‘m voor nummer 135. Volgende week is het alweer het kerstweekend. Man, wat gaat dat hard. Tot dan!

Wist je dat?

Metroid Dread oorspronkelijk voor de Nintendo DS gepland was, maar dat technisch niet haalbaar bleek?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
4 maanden geleden


oeh die potloodventer joke had ik zelf wel gemaakt kunnen hebben 😉 hahaha
mooi geordend stuk weer!

tof wanneer je een game vaker wil spelen en het ook telkens leuk blijft he 🙂
mooie shots man!

Kunstschilder1987
4 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

ik vind jouw pleerol-beleid wel een vorm van waterboarding te Guantanamo bay eerlijk gezegd, pure marteling 😀

Kunstschilder1987
4 maanden geleden


ik mis een stukje modern waar stiekem retro in zit! haha
hopelijk gaat t goed met je en zien we je gauw weer terug op de site!

Luigi1985
4 maanden geleden

Ik wist niet dat Dread oorspronkelijk voor de ds zou uitkomen.

Die Tekken demo wil ik ook nog proberen. Ik denk er aan om, als het hele spel uit is, een van de drie fighters te kopen. Op dit moment neig ik t meest naar street fighter.

GirlLovely
GirlLovely
3 maanden geleden

Hoi­! Mi­jn na­am is Al­i­­na, ik b­en 2­­1 jaar o­ud) Be­g­in­nend S­E­­X m­odel 1­8­+) Ik h­ou erv­an om na­a­kt gef­otog­r­afe­erd te wor­den) 

Beo­o­rde­el mijn fo­to­’s o­p https://ero4.fun/sexykitty21

Mijn ni­ckn­ame Sex­yKit­ty21

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door GirlLovely

Inside.Gamer eindejaarsspecial #1: De grootste verrassingen van 2023

Skull and Bones: Een Piratenavontuur dat de Plank Misloopt