in

Screenshot Sunday #140

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Ja, dat is typisch Rob, he? Zich vorige week nog verontschuldigen en beloven dat ik de week erna eerder zal posten, om er daarna nóg later mee te zijn. In tegenstelling tot vorige week heb ik een wat beter excuus. Ik ben niet helemaal lekker. Geen idee of dat helpt, maar ik wou het toch geprobeerd hebben. On to the screenshots!

Rainking

Volgende maand komt Final Fantasy VII Rebirth uit, oftewel het spel waar ik het meeste naar uitkijk dit jaar. Square Enix heeft laatst een samenvattingsvideo uitgebracht, maar het leek me leuker om de vorige game, Final Fantasy VII Remake, nog een keer door te spelen, inplaats van die video te kijken. Ik heb nog een maand de tijd, dus mogelijk kan ik Yuffie’s DLC en Crisis Core er ook nog ingepland krijgen. Here we go!

Ik voel me opeens weer 26 jaar jonger.

Flower girl FTW!

Wat? Krijg jij wél overuren betaald!?

Now thát’s an entrance.

Dat klinkt nou echt als corporate bullshit.

Als je een amerikaan bent, dan heeft dit shot veel meer betekenis.

Square Enix was slim genoeg om deze scene niet in de demo toe te voegen.

Duurt lang.

Gezellige bedoening bij Extinction Rebellion.

Het beste uitgewerkte karakter in Remake.

Toch twijfel ik nog.

This is a boss room…

…and that’s a boss!!!

Did I do thaaaaaaat?

Whoops!

Daarnaast ben ik nog verder gegaan met Prince Of Persia: The Lost Crown. Het probleem waar ik nu tegenaan loop is dat ik een beetje vast zit. Ik weet niet wat de bedoeling is, maar ik wil het ook weer niet zelf opzoeken. Als ik het weet uit te zoeken, dan zijn er waarschijnlijk volgende week weer nieuwe screenshots, anders van een andere game.

En toch ga ik het proberen.

Mooi gejat van The Legend Of Zelda.

Dat idee kreeg ik al een beetje.

Mooi gejat van Dark Souls.

Boss time!

En dit is nog maar een klein gedeelte van de kaart.

Tenminste nog iemand die me smakelijk vindt.

<vul hier je favoriete gevleugelde uitdrukking in>

Als laatste nog twee voorbeelden van hoe ‘goed’ ik ben in platformen.

Coola

Na een periode van afwezigheid mogen we hem weer verwelkomen, met natuurlijk een aantal actieshots van, ik neem aan, Marvel’s Spider-Man 2. Mocht het één van de andere twee zijn, corrigeer me dan alsjeblieft.

Vandaag in Dancing With The Stars!

Als je Coola een beetje kent, dan weet je dat de paarse kleur een terugkerend thema is.

Joehoe, hierboven!

Kunstschilder1987

Vandaag brengt hij een Xbox klassieker, of eigenlijk een remaster. Fable: Anniversary Edition.

“Om de zoveel tijd speel ik deze gouden game een keertje door, en mijn playtrough is inmiddels weer ten einde. geweldig mooie game. als tiener had ik de originele xbox en was dit (zei het de originele uitgave, ook nog zonder extra content, red.) 1 van de eerste games die ik speelde. en om preciezer te zijn, het was de eerste game ooit die ik speelde met dolby surround, wat ook ingame was geimplementeerd. de muziek, de graphics (destijds), de epische manier van verhaalopbouw… alles klopte voor mij aan deze game. ik denk dat ik ongeveer 14 geweest moet zijn en het blijft 1 van mijn meest favoriete games in de stijl die ook nu nog onder modern gamen valt (weliswaar tegenwoordig helemaal uitgebouwd en dergelijke). Fable 2 en 3 waren ook wel aardig, maar konden voor mij niet aan deze ervaring tippen. Enfin, om een beeld van de game te geven, de screenshots!”

Ik was een laatkomer in de wereld van de groene consoles, maar toen ik in 2014 eindelijk een Xbox 360 kocht, wist ik dat dit één van de spellen was die ik moest hebben. Ik heb het nooit uitgespeeld, zoals heer Schilder hier, maar ik vond het zeker een erg leuk spel.

Oh, sweet summer child…

52? Té duur!

Eh, come on!?

Elk nadeel heeft z’n voordeel.

Zo te zien is dat een hele lange brief.

Wat een klootzak. Gewoon een tachograaf geïnstalleerd.

Ik kan al die moderne kaartspellen niet meer bijhouden.

Dat is tevens de laatste keer dat ze hem heeft gezien.

Het is dat het geen zwarte broeder is. Verder krijg ik hier behoorlijke Shaft vibes bij.

Een normaal mens zou nu juist de andere kant op rennen.

Volgens mij heb ik ergens een verkeerde afslag genomen en ben ik in de MCU terecht gekomen.

Een kale engel. Goed gedaan, man. Nu heb ik alles gezien.

Lavalera

Deze week trapt hij zijn inzending af met een game waar je een paar dagen geleden al over hebt kunnen lezen.

Eternights. Voor deze game heb ik donderdag al een review geschreven dus ik ga er niet te veel over vertellen. Maar wil nog wel even de plaatjes met jullie delen.”

Van wat ik in de review zag moet dit wel een heel bizar spel zijn. Naast de invloeden die hij daarin zelf al noemt, doet het me ook gedeeltelijk denken aan de comic en tv serie Y: The Last Man.

De nieuwste ontwikkeling in neurotechnologie!

Ik wist niet dat er een demake van Final Fantasy X-2 was.

Als je bij het zien van deze screenshot ‘What the fuck!?’ zegt/denkt, dan raad ik je aan om de anime Paprika eens te kijken.

Eerlijk = eerlijk, het klinkt mannelijker dan bicycle.

Als dit een mini-game is, dan zou ik er echt slecht in zijn.

Zoals ik bij ‘Wat spelen we dit weekend?’ al aangaf, kwam Like A Dragon: Infinite Wealth deze week uit. Wie o wie zou die game toch opgepikt hebben?

“Het is geen groot geheim dat ik enorme fan ben van deze serie. Deze game was dan ook makkelijk de game waar ik het meeste naar uit keek. En het begint ijzersterk. Net zoals de voorganger Yakuza Like a Dragon is humor redelijk centraal en ik lig vaak dubbel van het lachen door de grappen dus soms lekker over de top zijn. het speelt zich gedeeltelijk af in Yokohama Japan en op Hawaii. Hawaii is een kooien nieuwe locatie waarvan de sfeer ook echt voelt als Hawaii. ik heb pas het topje van de ijsberg gezien maar als de rest zo door gaat wow dan staat er makkelijk meer dan 100 uur aan goede content te wachten.”

Het ziet er weer behoorlijk uitgebreid uit en helemaal jouw ding, dus je hebt behoorlijk wat gameplay uurtjes voor de boeg.

MJGA!!!

Hij is een stuk beter gekleed dan de collega’s die ik meekrijg.

You maniac! You blew it up! Goddamn you!

Linda heeft zo’n ‘I-want-to-talk-to-the-manager’ kapsel, dus die weet daar vast wel raad mee.

Dingen waar ze het over kunnen hebben. 1. Sex. 2. Karaoke. 3. Häagen-Dazs. 4. Sushi. 5. Een nieuwe anime van Makoto Shinkai.

Nou, we wilden proberen om een nieuwe Yakuza game te maken, als je dat goed vindt.

Oh jee, gezien dat eerste woord gaat het niet over iets goddelijks.

I see what you did there.

Er is gelukkig ook weer aan mij gedacht, ghehehe.

En voor de furries out there…

Waar is de lūʻau?

Wist je dat de naam Segway afgeleid is van het woord ‘segue’, wat zoiets is als een bruggetje om van het ene onderwerp naar het andere te veranderen?

Een mini-game met voedsel? Waar kan ik deze game krijgen!?

En dat was ‘m voor nummer 140. Volgende week mogelijk JRPG overkill. Tot dan!

Wist je dat?

De werktitel van de eerste Fable game Project Ego was, uiteraard genoemd naar hoe uit de hoogte Kunstschilder kan doen? Eh, nee, Molyneux! Peter Molyneux!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
1 maand geleden

weer mooi gedaan maat, doe je goed! Ja die hele Peter MoliSneu kan niet aan mij tippen. FunFact: wist je dat het ego niet eens mijn grootste lichaamsdeel is? 😀 oh boy!

ahhh zelfs met linda mijn retrogamefix-feel-screeenshot weer daar… gelukkig. :eggplant:
ik had met mijn xb360 screenshots al een veel te modern sausje naar mijn eigen smaak toegevoegd 😉 leuk gedaan amigo!

OFFTOPIC
In mijn privé leven lopen enkele dingen door elkaar waardoor ik mezelf niet meer zie posten hier, mijn prioriteiten des levens lopen anders (waar ik verder liever niet op inga) en ik denk dat dit de laatste keer is dat ik me vertoond heb op insidegamer.nl
Het was vermakelijk en het was me een waar genoegen, met enkele leuke gesprekken en posts in de pocket neem ik dan ook afscheid.

Hopelijk hebben jullie hier een mooie tijd verder op dit prachtige stukje interwebs, en bedankt voor het warme welkom dat ik in deze periode heb mogen ervaren.. All the Best! KS1987

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Kunstschilder1987
Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ontzettend bedankt voor je tijd hier. Ik heb ontzettend leuke gesprekken met je gevoerd en altijd hard moeten lachen om je geniale opmerkingen. Ik zal je inbreng hier zeker missen, maar ik snap maar al te goed dat het leven in de weg kan zitten van zaken. Ik wens je veel sterkte, succes en gezondheid in je leven verder toe maat!

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Sterkte en succes. En ik denk dat ik namens iedereen hier wel kan zeggen, dat je weer van harte welkom bent als dit op enig moment past in jouw leven

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  CarnifeX

hartelijk dank CarnifeX, het wordt enorm gewaardeerd 🙂 merci!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Sterkte met de wegen des levens. Af en toe even je gedachten verzetten, door gewoon lekker over je hobby te lezen, kan soms net zo veel helpen als daadwerkelijk tijd erin te steken om de wegen weer te laten lopen zoals je zou willen.

Sterkte en hopelijk tot snel, hoe traag dat ook mag zijn!

aRc
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Het is spijtig te lezen dat er in je privé leven dingen lopen waardoor het posten op inside.gamer een afgesloten hoofdstuk is.

Hopelijk is dat niet voor altijd en komt er een periode dat er een nieuw hoofdstuk kan beginnen hier met jou erbij.

Ik ben zelf dan niet een van de meest actieve gebruikers hier maar je vaste inbreng was zeker top en vermakelijk.

Heel veel sterkte en een goede gezondheid voor de toekomst toegewenst, Kunstschilder1987.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  aRc

Merci
Zoals ik me vanaf dag A welkom voelde kan ik oprecht zeggen dat dat t/m dag Z is gebleven. Een groot MERCI aan allemaal 🙂
All the Best!
Kunstschilder1987

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Kunstschilder1987
Lavalera
1 maand geleden

Beterschap kerel! hoop dat je je snel een beetje beter voelt!
Final Fantasy 7 Remake staat nog steeds op mijn lijstje om te spelen binnenkort. aangezien ik al besloten heb om Rebirth niet op release te spelen wacht ik er even mee tot het release schema hopelijk iets rustiger wordt.De originele 7 heb ik in 2022 gespeeld en die is erg goed maar een beetje outdated dus ik denk dat ik het met deze moderne remake wel wat beter kan vinden. Aerith de flower girl heb ik meer mee dan met Tifa eerlijk gezegd. Ook tijdens het spelen van de originele ff7 had ik dat gevoel. En dat terwijl de meute altijd meer dan lijkt te zijn van Tifa. Hopelijk kom ik dit jaar daar nog aan toe om het te spelen, maar dat moet wel lukken denk ik 🙂

De art style van Prince of Persia ziet er goed uit. Tijdens de previews vond ik het er een beetje te cartoony uitzien, maar zo in de screenshots valt dat behoorlijk mee. Het is dat is echt helemaal niets heb met Metroidvanias duis de kans dat ik het ga spelen is vrij klein 😉

De dame in Like a Dragon waarbij jij aangeeft dat die voor jou bedoeld is: Dat is dezelfde dame als in Gaiden waar ik het over had: de populaire Vtuber en Yakuza fan Keison. in Gaiden speelde ze als hostess en in 8 speelt ze een serveerster. Wel grappig 🙂

De minigame waar jij naar verwijst is Super Crazy delivery. Echt een arcade stijl/begin jaren 2000 stijl game. Verzamel de food items en breng ze bij de klanten. Je krigjt bonussen als je trucjes op de fiets tussendoor doet en kan van je fiets afgereden worden door autos ed. Echt enorm grappig spelltje en zou zelfs werken als game op zich volgens mij. Uberhaupt is er een mega content van dat soort spellen. We hebben ook nog:
-een pokemon snap achtig spel sicko snap (ja het is echt zo raar)
-Sujimon (met pokemon achtige battles)
-Dondon Island (in de trant van animal crossing)
En dan heb je nog de standaard dingen als arcade, karaoke, darts, mahjong, shogi etc etc. Ongelovelijk dat deze game in 3 jaar hebben in elkaar gezet.

Fable!! 1 van mijn eerste RPG’s waar ik mee in aanmerking kwam op de Xbox destijds. Ontzettend grappig en over the top waar ik wel van hou haha 🙂

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

merci amigo… uiteraard doelde ik vooral ook op onze interacties 🙂 All the Best!

coola
1 maand geleden

Druk bezig met Like a Dragon Infinite Wealth

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Volgens mij is er iets mis met je beeldscherm, of de cameralens 🙂

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Mijn camera heeft maar èèn modus en dat is de fish eye modus.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Sorry mijn inzending is niet gekomen. Krijg vanwege een bad request pagina inside.gamer niet geladen op mijn iPhone.

Is de enige website die niet laadt. Iemand idee wat er mis kan zijn?

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Het zit in de cookies, als je die verwijdert voor Firefox, dan kun je weer met Firefox op inside.gamer komen.

Las het op gamer.nl daar had iemand hetzelfde probleem.

Game pass code give away (again)

Stelling van de week: Gamen gaat nooit ten koste van mijn sociale leven