in

Screenshot Sunday #145

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Nou, ik had voor vandaag al een heel verhaaltje uitgeschreven dat het deze week eindelijk zover was. Dat het spel waar ik zo lang op heb moeten wachten eindelijk uit was en nog meer van dat soort zinnen. Dat moest je het idee geven dat ik het over Final Fantasy VII Rebirth had, terwijl het eigenlijk over Taxi Life: A City Driving Simulator ging. Plot twist! Van die laatste is de release datum uitgesteld, dus de hele grap gaat niet door. Jammer, joh!

Dus dan denk je dat je in ieder geval Final Fantasy VII Rebirth dit weekend nog zal kunnen spelen, maar nee hoor. Ik wilde de deluxe edition bij hofleverancier Nedgame bestellen, maar ik heb er te lang mee gewacht, waardoor die al uitverkocht was. En niet alleen daar, maar bij alle shops die ik bij m’n favorieten op de computer heb staan was die al niet meer te krijgen. Alleen bij een winkel, waar ik al een paar slechte ervaringen mee heb gehad (en de naam niet van ga noemen), was die versie nog te bestellen. Die zou afgelopen vrijdag binnen komen, maar op zijn vroegst wordt dat helaas morgen. Balen, want ik hoopte lekker met die game aan de slag te kunnen gaan. Dat gaat dus niet door.

Deze week zou ik drie spellen binnen krijgen, waarvan er twee helaas niet zijn aangekomen. Gelukkig is er nog de der… Wat? Ook uitgesteld? Gaat lekker, zeg.

Rainking

Ja, en toen…? Ik zou alsnog verder kunnen gaan met Final Fantasy VII Remake, maar het einde daarvan zou ik niet toch niet meer redden vóór maandag. Er zijn de laatste tijd een paar spellen uitgekomen waar ik verder mee zou kunnen gaan, maar daar heb ik toch even niet zo’n zin in. En dan is er nog de eeuwig groeiende backlog, omdat ik nooit wat uitspeel. Genoeg te doen, zou je zeggen. Oeh, Fall Guys heeft een tijdelijk event waarin je alleen maar finale games speelt. Dat vind ik altijd erg leuk. Lekker even simpel online multiplayer vermaak om het gebrek aan Mijn Favoriete Game Van Het Jaar* proberen te vergeten. Tijdens een potje Hex-A-Gone, dat hartstikke lekker ging, ben ik afgegaan doordat de controller leeg was. Sorry, maar dat vind ik ook gewoon grappig. Ik heb nog wel een paar keer weten te winnen, waarbij er eentje mijn twintigste kroon bleek te zijn.

Toch wel één van mijn favoriete games in het spel.

Sommige games passen de arena aan aan het aantal deelnemers.

Eeeeeeeen jump!

Comin’ thru!

Ik geloof nooit dat ik deze sprong gehaald heb.

Deze vind ik ook erg grappig.

Niet alleen Rainking, maar ook Fall Guy king, ghehehe.

Daarnaast heb ik nog een paar runs gedaan in Hades. Aan de ene kant doe je en zie je constant hetzelfde, maar ik heb er toch nog steeds plezier van. Voor mij zit dat in het upgraden van je karakter en de verrassingen die af en toe om de hoek kijken. Het verste dat ik tot nog toe ben gekomen is de derde baas, maar die had me redelijk snel neer. En zo ploeter ik maar verder.

Volgens mij heb ik net een verkeerde deur genomen en ben ik in Doom terecht gekomen.

En toch zit je de hele tijd in deze kamer.

Asking for a friend.

Slijmbal.

Dat is toch een mooi gemiddelde van 157 vijanden per run. Is dat veel? Vast niet.

Ondertussen vind ik Artemis toch het tofste design hebben. Sorry, not sorry.

Dat is een lekkere upgrade. Tijdelijk, maar toch.

Yikes, dat kan nooit goed zijn.

Als laatste heb ik nog een paar screenshots van Inside, een spel dat we hier al eens eerder hebben gezien. Zo uit mijn hoofd waren die toen ingestuurd door Luigi1985, maar ik kon het zo gauw niet terugvinden, dus ik kan ernaast zitten. Ik had dit spel laatst in een sale gekocht, terwijl ik de demo ervan jaren geleden al eens had gespeeld. Het was zo’n spel dat ik ooit nog eens wilde aanschaffen, maar het kwam er nooit van. Inside is van dezelfde maker als Limbo en dat is goed te merken. Het ‘probleem’ ermee is echter dat het beter is als je er zo blind mogelijk in gaat, zodat je je kan laten verrassen. Daarom zijn deze screenshots een beetje basic.

Dit is vast niet de bedoeling.

Beware of magnets.

Nice doggy!

Child of the corn.

Heb ik toch nog volgers.

Oh ja, ik moest nog naar de supermarkt.

I tied a rope to it to play it safe.

Coola

Hij had al eens laten weten dat hij zich opperbest vermaakt met Skull And Bones en dat is goed te zien.

“Say hello to Captain Coola Kakihara…”

Oeh, die naam herken ik! Was dat niet van Ichi The Killer? En ja, dat heb ik even op moeten zoeken, sorry.

“…his monkey called Gibbon…”

“…and his ship the HMS Koala.”

Lavalera

Het voorgerecht van deze digitale RPG maaltijd is een game die niet lang meer op zich laat wachten.

Unicorn Overlord. Bij het horen van de titel kreeg ik een beetje een my little pony idee, maar de game is verre van dat. Het spel zelf is nog niet uit maar de demo al wel. Het is een tactische cq strategie rpg van Vanillaware, de makers van oa 13 sentinels. In de game is het de bedoeling dat je legers samen stelt en daarmee rekening houdt met de kracht en zwakte van units. Ik denk niet dat ik deze op launch dag ga halen, maar in de toekomst zie ik deze er nog wel een keer komen.“

Ik heb een kort stukje van de demo gespeeld, maar helaas is de gameplay niet helemaal voor mij. Jammer, want zoals we van Vanillaware gewend zijn ziet het er weer eens prachtig uit. Mocht je de volledige game ooit nog eens gaan spelen, dan zie ik er graag foto’s van.

Als je nog een mooie wallpaper nodig hebt…

Warhammer 1.4k.

Da’s een eeeehh… mooi ontworpen karakter.

En ik zet hier nog wat legerpoppetjes neer…

Het hoofdgerecht is natuurlijk Like A Dragon: Infinite Wealth, waar ook weer mooie plaatjes van voorbij komen.

“Na 106 uur heb ik de aftiteling zien lopen. De recensenten logen niet toen ze zeiden dat dit de grootste en beste Like a Dragon game was. Er zit geen saai moment in, de game voelt nooit alsof er content in zit die er in gedaan is puur voor de content, alles klopt aan deze game. Nu ga ik rustig verder in premium adventure mode, er is nog een bonus dungeon en er zijn nog zij verhalen die ik nog niet gedaan heb. Maar dat doe ik nu lekker rustig aan dus misschien komen er nog wel wat meer screenshots van langs in de toekomst.”

Jammer dat het voorbij is, maar je hebt er overduidelijk van genoten. Dat hebben we wel kunnen merken.

Ik ben op zoek naar degene die mijn hoed, schip, bemanning en papegaai heeft gestolen.

Die ziet er behoorlijk vastberaden uit.

Ga je mee naar de lū’au?

Wacht effe, hoe zijn we in Destroy All Humans beland?

Daar is bij mij veel minder voor nodig.

En als toetje nog een paar toefjes anime. Lekker, hoor!

“Deze week niet zo veel plaatjes van Persona 3 Reload. Maar dat kwam om de volledig focus lag op Like a Dragon. Hopelijk volgende week meer nu de focus ligt op dit spel.”

Ik kijk er nu al naar uit, want deze game blijft er goed uitzien.

Ik heb wel gekkere dingen gedaan.

Yes! Aan tafel!

En dat was ‘m voor nummer 145. Volgende week dan toch eindelijk screenshots van Final Fantasy VII Rebirth? Tot dan!

Wist je dat…?

Unicorn Overlord voor het eerst werd geteased in 2019 als onderdeel van de prologue demo van 13 Sentinels: Aegis Rim?

*) Dat is nog helemaal niet zeker. Het is zeker een serieuze deelnemer, maar er komen nog spellen aan als Stellar Blade, Black Myth: Wukong en Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 maand geleden

ik hoop dat ff7 rebirth voor jou de game van het jaar gaat worden. Als ik de recensies zo zie moet dat wel goed komen. Die andere games kunnen ook wel erg goed worden maar of die het niveau van rebirth aantikken? Zal lastig worden denk ik. Voor mij staat de game van het jaar ook wel vast haha. Ik betwijfel namelijk of enige game dit jaar mij hetzelfde gevoel gaat geven. Meer ook omdat het aantal dag 1 aaa 89 euro games die ik dit jaar ga kopen drastisch lager zal zijn dan de afgelopen jaren. Dus de games die ik zal spelen zijn vooral gamepass of ps plus games en games die ik voor een mooi prijsje kan oppikken.

Anyways ik dwaal af. Het is een mooie ratjetoe aan games weer zo. Fall guys is wel enorm grappig om te zien en lijkt me wel grappig als party game om te doen l. Moet je wel een beetje voor in de mood zijn. Hades is ook een coole game die ik nog eens op wil pakken weer als ik behoefte heb aan dat type game.
Inside was een leuke game. Ben blij dat er ook genoeg van dat soort indie games bestaan die je lekker even tussendoor kan doen en veel van die indie games hebben een hogere kwaliteit dan de gemiddelde aaa game.

Skull and bones trekt mij dan weer totaal niet. Doet me denken aan de boot stukken uit AC Odyssey en dat was het enige ana die game wat ik gewoon niet leuk vond. Ook Sea of Thieves heb ik geprobeerd tijdens de pirates crossover maar ook dat was niet mijn ding.

Ik had naast de games die ik poste ook graag screenies geplaatst van Tales of Zestiria waar ik gisteren aan begonnen ben, maar helaas staat die game geen screenies toe jammer is dat.

Unicorn Overlord is de eerste Vanillaware game die ik probeerde. Ik heb 13 sentinels wel en volgens mij nog een game weet alleen niet meer welke haha. Met alles games op alle platformen raak ik soms het overzicht nog wel eens kwijt haha.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

,

Ik wil geen spoilers geven over Hades, maar ik twijfel of je bij de derde eindbaas was, ik denk dat je pas de helft van een duo ben tegen gekomen. Aangezien je over hij had mij snel neer en niet in meervoud.

Veel plezier verder met Hades. Ik speel voornamelijk Brotato in de weinige tijd die ik heb, maar dat vind ik niet echt screenshot waardig.

coola
1 maand geleden

je bent de eerste die de naam herkent (of althans de eerste die het zegt dat hij de naam herkent.) en dat maakt mij blij.

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Going super Saiyan

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Soms heeft Cloud een erg leuk uitzicht wink wink

comment image

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 maart

WRC 9