in

Screenshot Sunday #16

Een nieuwe Screenshot Sunday die barst van de variatie! Elke zondag delen we screenshots van games met elkaar. Of dit nou een prachtige foto via een photomode is, of een foto van je scherm. Ook meedoen? Plaats je screenshot in de reacties of upload hem hier.

Afgelopen week heb ik voornamelijk Ratchet & Clank: Rift Apart gespeeld. De game is een traktatie voor het oog en screenshots maken was nog nooit zo makkelijk. Alles in de game ziet er mooi uit. Voor deze Screenshot Sunday heb ik daarom onder andere twee minder ‘geweldige’ screenshots genomen. De eerste vond ik vooral leuk door de enge schaduw in combinatie met het silhouet van Ratchet. Het is niet een screenshot die meteen laat zien hoe feilloos de game eruit ziet, en daarom heb ik hem genomen


Dit is zo’n schaduw wat in films altijd een klein beestje blijkt te zijn, dit was niet het geval in de game.

De volgende vond ik vooral erg cool door de belichting. Nu ik hem achteraf bekijk valt er eigenlijk weinig boeiends te zien. Een screenshot die ik nam vanuit het in-game perspectief. Er was iets aan de sfeer dat ik tof vond maar achteraf gezien weet ik niet meer
waarom. Soms hou je gewoon even van rood licht.

Het doet stiekem wel een klein beetje ergens aan denken.

Ik sluit af met een ietwat mooiere screenshot, want die heb ik ook gemaakt. R&C: Apart is zo mooi dat ik ontzettend veel screenshots heb van cutscenes en ‘skylines’ van plekken. Maar we hebben allemaal die beelden gezien, dus die laat ik in de ijskast staan. Maar vond ik de game ook leuk? Dat lees je in mijn review die binnenkort op de site komt.


Ergens lijkt het alsof Rivet de hele bende kapot heeft geschoten door haar pose, terwijl ze trots uitkijkt op haar vernietiging..

Erik07 dook opnieuw in Star Wars Jedi: Fallen Order:“Ik ben nog steeds bezig met Exodus, maar tussendoor ook even een andere game gespeeld waarvan ik nog een tweede playthrough wilde doen.” JFO heeft namelijk een volwaardige next-gen upgrade gekregen afgelopen maand. De game had al een 60fps patch voor next-gen consoles, maar een volledige upgrade was er nog niet. Ik heb de game weer eens te vroeg gespeeld, misschien ook maar een tweede playthrough doen.

BD-1 was een erg leuk personage in JFO. Wederom een geslaagde Star Wars companion robot.

Ik speelde de game juist na de aankondiging van de 60fps patch. Ik had niet verwacht dat er nog een volledige next-gen versie zou komen. De game heeft hoe dan ook mooie graphics. JFO was precies op het juiste niveau van moeilijkheidsgraad voor mij. Dark Souls wordt mij dan weer te veel dus dit was een gouden middenweg. Erik deelde ook deze mooie foto:


De werelden van JFO waren groter dan ik had verwacht. De grote schepen, bomen of wat dan ook waren erg imponerend om te zien.

Gourami is uiteraard ook van de partij en het blijft altijd een verassing wat hij speelt. Dit weekend speel ik 3 verschillende games en dat zijn Mario Golf Super Rush, CarX Drift Racing Online en als laatste en ook daarvan de screenshot speel ik Disgaea 6 Defiance of Destiny. Ik heb vaak van Disgaea gehoord, wat wel zou moeten als het al een 6e deel heeft. Toch wist ik nooit wat ik van de gameplay moest verwachten. Na het zien van deze screenshot ben ik verrast. Het is niet wat ik verwachtte. Ik dacht dat het meer hack ‘n slash was maar dit ziet er veel tactischer uit!


De stijl is erg cool maar van alle stats en cijfertjes krijg ik al te veel kriebels. Het zal in de praktijk wel meevallen.

Rainking was vorige week ook weer terug! Pasgeleden ben ik serieus voor A Plague Tale: Innocence gaan zitten. Ik was er al een keer eerder aan begonnen, maar was er toen na een paar hoofdstukken alweer mee gestopt omdat ik op dat moment niet zag wat de bedoeling was bij een bepaalde situatie. Dat bleek achteraf heel makkelijk te zijn. Mij heb je al verkocht met de screenshot. Ik gaf vorige week al aan dat ik het er erg goed uit vind zien. Gelukkig kan ik over een paar dagen de next-gen versie gratis claimen op PS Plus dus reken er maar op dat ik deze in de download gooi!


Ik ben niet bekend met de game maar Rainkings gaf een lekkere omschrijving, ik heb er wel zin in.

Ook kwam bij hem Scarlet Nexus binnen. Niet een game die ik snel zou spelen maar het zag er wel heel cool uit! Hij verbaasde mij vooral met het feit dat het geen photomode-foto was maar gewoon in-game snel geschoten. Erg geslaagde foto.


Ik zeg het nog een keer: de game heeft coole effecten.

En dat waren alle screenshots van deze week. Ik geniet nog altijd van wat jullie elke week insturen, waarvoor dank! Ook meedoen? Stuur een foto hieronder of hier.

Tot volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Ratchet & Clank is echt bloedmooi!

Ik ben deze week niet thuis, dus ik heb geen nieuwe screenshots. Hier een oudje uit AC Valhalla die wel leuk getimed is 😉
comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Rainking
2 jaren geleden

Toffe screenshots. Ratchet & Clank: Rift Apart is echt een prachtig spel. Hopelijk bevalt A Plague Tale: Innocence goed. Ik had trouwens wel wat pogingen nodig om die screenshot van Scarlet Nexus te maken, waarin alles precies goed was. Het gaat allemaal zo snel, hahaha.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Diagaea is echt een turn based tactical RPG, maar echt typisch Japans dus je moet er van houden.

Over typisch japans gesproken dit weekend speelde ik een japanse ritme/music game met de makkelijke naam Taiko no Tatsujin Drum ‘n’ Fun!

[imgcomment image[/img]

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Haha klopt. De drum zelf heb ik nog niet dus qua lawaai weet ik het niet. Doe het nu nog met de knoppen en soms de touch screen. Wil de drum nog wel een keer hebben.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Ik weet nog dat de eerste Disgaea uitkwam. Het zag er erg tof uit, maar tactical is niet echt mijn ding, dus dan houdt het helaas op.
Zo’n drum-game lijkt me wel bizar om in een arcade te spelen.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Zo dan! Dat ziet er wel grappig uit.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Inderdaad, maar zo goed ben ik lang niet haha

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Micro Mages aan het spelen op de Game & Watch… gewoon omdat het kan 😀

B451A5AE-7E29-4305-A55B-4F9B6E1D3524-1625642314.3382.jpeg
Laatst bewerkt 2 jaren geleden door SamuraiPizzaCat

EA: geen plannen voor advertenties in consolegames

Hackers vallen Apex Legends aan om Titanfall-problemen onder de aandacht te brengen