in , , , , ,

Screenshot Sunday #2

Vorige week kwam ik met het idee om zondags lekker screenshots te delen. Door de honderden inzendingen zijn we er dit weekeinde weer bij!

Vorige week zat ik nog in Days Gone en… het is een grote game dus dit weekend weer. Nou heb ik een afspraak met mijzelf niet aan andere games te beginnen tot ik de andere uit heb. Toch heb ik deze stiekem verbroken want ik heb ondertussen Avengers voor PS5. In plaats van méér Days Gone screenshots pak ik nu maar even Avengers.

In de magere twee uur dat ik er eventjes in gestopt heb was ik behoorlijk onder de indruk hoe goed de game er uit ziet. Weg van alle negativiteit rondom het grinden en de endgame, was de singleplayer in ieder geval een waar visueel genot. Dus bij deze: 

Ook Coola en SamuraiPizzaCat waren van de partij. Zo deelde Pizzacat een ietwat klassiekere vorm van screenshot. Hij speelde namelijk Punch-Out op de SNES!

En Switch-winnaar Coola stuurde twee mooie zwart-witte screenshots in van Ghost of Tsushima. Ik vond ze erg cool!

Begint het nu ook bij jou te kriebelen om wat mooie kiekjes in te sturen? Twijfel niet en gooi ze lekker in de comments! 

Nog steeds niet duidelijk hoe dit het makkelijkste kan voor consoles? Er is een Xbox App waar je al je gemaakte screenshots en clips kan bekijken en weer verder kan sturen. Bij PlayStation zul je de screenshots eerst naar iemand moeten sturen, daarna kan je op je telefoon middels de PS App je verstuurde foto weer terug bekijken in de chat, en downloaden.

Speel je op PC? Dan lopen de opties uiteen, ik doe vaak simpelweg print screen. Speel je net zoals SamuraiPizzaCat lekker retro? Een foto van een scherm mag altijd. Have fun met gamen, screenshotten en vooral genieten van de zondag. Tot volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
2 jaren geleden

Ik heb ook een Spider-Man-screenshot in de aanbieding van een leuk moment in de (originele) game. Toch wel makkelijk via de PS app!

F148B1B4-F2BB-46D3-8254-343919863D3B.jpeg
Laatst bewerkt 2 jaren geleden door MonsterCrab
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ik ga met mijn tijd mee!

1982A33B-68A7-4C1B-9A9C-C0D5997FE7D2.jpeg

Tencent onthult survivalgame Undawn

Hardware-held harkt Bitcoin met een Game Boy