in , , , , ,

Screenshot Sunday #3

Vorige week stuurde ik twee screenshots in van Avengers. Een game die ik sinds die screenshots nog steeds niet heb aangeraakt. Door drukte heb ik vorige week weinig kunnen gamen en dus ook niet Days Gone af kunnen maken. Daar ben ik inmiddels wel dusdanig ver mee dat elke screenshot een spoiler kan zijn.

Elke zondag plaats ik twee screenshots van een game die ik speel of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden andere leden van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!

Ik heb door de drukte daarom maar twee Valhalla screenshots uit de doos gehaald. Ik speel de game al een tijdje niet meer (tot de aankomende uitbreiding) maar ik heb genoeg screenshots zitten maken.

En ook SamuraiPizzaCat was vorige keer weer van de partij. Daar waar hij bij de eerste Screenshot Sunday een retro-foto stuurde, zat hij vorige week lekker rond te slingeren in New York. Een prachtig uitzicht op hartje NYC.

Maar SamuraiPizzaCat was niet de enige die afgelopen weekend aan de Spider-Man zat. Niemand minder dan MonsterCrab maakte ook wat spinnenavonturen mee. Hij zat echter in Peters leven samen met… een imposter? De imposter lijkt niet blij te zijn met het opdagen van de échte Spider-Man. Een geinige foto!

Wat speel jij dit paasweekend? Laat het mij en de rest zien door een screenshot te sturen in de reacties! Tot volgende week en een fijne Pasen allemaal!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Platinum!

7E692C1A-3FDF-4609-BE6C-9F232A01D656.jpeg
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Netjes! Ik moet er nog eens serieus voor gaan zitten. Het eerste spel vond ik erg gaaf.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Ik had de normale game al best wat dingen zitten collecten, maar ja je kan niet Platinumen zonder ook alles te halen op new game+ :p dus toen ik besloot om voor Platinum te gaan heb ik new game + maar ook helemaal gehaald. Maar het is een relatief makkelijke platinum om te halen.

coola
2 jaren geleden

Valhalla blijft een prachtige game, kan niet wachten tot ik weer in de game kan duiken ( of het nou voor de DLC is voor een rerun maakt mij niet maar terug keren doe ik )

Rainking
2 jaren geleden

Ik loop weer eens ouderwets door mijn favoriete World Of Warcraft continent. Geen stoere actiefoto, maar een simpele ansichtkaart “Wish you were here!”

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking

Onderzoek suggereert verband tussen lootboxen en problematisch gokken

Verwacht veel Titanfall-content in seizoen 9 van Apex Legends