in

Screenshot Sunday #31

In deze wekelijke post delen en bespreken we games via prachtige, geinige, of simpele screenshots. Wil je ook wat opsturen? Dat mag in de comments of via deze Google Form.

Daar zijn we weer! Zoals je misschien gelezen hebt in mijn artikel van afgelopen week, was het even misgegaan vorige zondag. Kort voordat ik klaar was met het schrijven van #31 sloot het tabblad zichzelf af. Al het werk was verloren en ik was er klaar mee. Ik dacht: ik doe het volgende week wel weer. Dus nu zijn we terug! Ik heb vorige week dus opnieuw Death Stranding in de PS5 gedaan en de upgrade voor een tientje gekocht. De 60 fps is heerlijk, maar ik vond Death Stranding altijd een van de minder storende 30 fps-games. Het is niet een hele drukke game. Toch is de vloeiende 60 fps meer dan welkom. Ook interessant is dat de Quality Mode in 60 fps draait met misschien wat dips naar 55 in drukke stukjes. Uitstekend!

Ik moet wel toegeven dat de game er niet gigantisch veel beter uit ziet. Het was al een prachtige game, dus een minpunt is het niet. Maar ik voelde niet alsof ik écht een upgrade voor me zag. Ook vond ik het gebruik van de dualsense features een beetje tegenvallen. Ik had graag regendruppels willen voelen op de controller van timefall, of iets meer spanning op de triggers als je zware dingen tilt. De features waren aanwezig maar werden niet volledig ingezet naar mijn ervaring. De nieuwe features deden niet veel met mij als doorgewinterde bezorger. Ik was alleen maar bezig met ziplines.

Het racen moet ik ook nog steeds proberen. Maar ik heb daar nooit iets om gegeven. Voelt een beetje out of place om te gaan racen op een circuit. Wel zijn er ranked orders waarin je de snelste bezorging moet doen en strijd tegen de tijd van andere spelers. Dat was erg leuk, vooral omdat je kan vergelijken wie de beste ziplines hebben. Uiteindelijk vond ik het heerlijk om terug te keren naar de game, ook al was het vrij snel na mijn eerste playthrough. Kort voor de laatste bezorging van het verhaal heb ik deze laatste foto als afsluiter genomen.

Vanuit de Form is Apotrodon ook weer aanwezig: “Begin deze week ben ik opnieuw begonnen aan de gehele Uncharted reeks en ben nu halverwege Drake’s Fortune. De laatste keer dat ik The Nathan Drake Collection speelde was in 2017 en het voelt bijna als een compleet nieuw avontuur omdat ik veel meer van de games ben vergeten dan dat ik dacht.”

Ik was eerder nooit echt bekend met de franchise. Ik kende ons Drake natuurlijk wel, maar de games heb ik nooit gespeeld. Ik besloot Uncharted 4 een kans te geven maar ik kwam er niet in door de 30 fps. De remaster/next-gen versie gaat dat probleem oplossen dus dan ga ik er zeker nog een keer in duiken! De Nathan Drake Collection ziet er in ieder geval nog best goed uit! Ze liepen destijds erg voor qua graphics als je het vergelijkt met games die rondom die tijd uitkwamen. 

Erik maakte het eiland Yara nog even onveilig in Far Cry 6. In #30 stuurde hij al wat mooie shots van de game en twee weken geleden nog weer een paar! Wat dacht je van deze waarin hij in een auto zit te cruisen samen met een hond. Geweldig in beeld gebracht qua framing omdat je beide kan zien terwijl ze lekker in de verte kijken.

In nummertje dertig vonden we ook een mooie screenshot van Erik in de lucht in de game. Dit keer kunnen we het vliegtuig waarin hij vloog beschouwen. Hij lijkt in ieder geval een goede band met het vliegtuig te hebben. Kijk toch eens wat voor uitzicht hij aan het voertuig geeft!

Tot slot mijn favoriete van de drie. En daar heb ik een hele rare reden voor. Ik ben überhaupt wel fan van screenshots die gewoon het uitzicht waarderen, maar deze geeft echt een vakantiegevoel. Doordat de camera een beetje gedraaid is heeft het een soort imperfectie. Als of je langs de kust rijdt en snel een foto maakt van van het uitzicht. Oke ik dwaal af: mooie foto!

En dat was hem voor deze… of nouja… vorige week! Een kleinere, maar dat was dit keer zeker niet erg. Door pech en omstandigheden heb ik maar 10% van dit artikel op mijn eigen laptop kunnen typen. Ik was even bang dat ik de rest op mobiel moest ging doen, maar ik heb het op een ontzettend trage laptop met een Duits toetsenbord kunnen doen. Dat was een flinke uitdaging en daarom duurde de upload ook wat langer. Bedankt voor jullie geduld en de screenshots en tot volgende week!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Zondag, 24 oktober. Na een paar weken geen screenshots gepost te hebben, zit ik er weer helemaal klaar voor. Het is alleen nog even wachten tot het topic online gaat. Nou ja, dat kan nooit lang meer duren. Toch?

Ik had van de week al gelezen wat er gebeurd was. Echt balen als je dat overkomt. Heel irritant. Gelukkig ging het deze week wel goed en heb je er nog zin in.

Vorig weekend bedacht ik dat ik kort daarvoor Nioh 2 weer van mijn zwager had terug gekregen. Dat is zo’n spel waarvan ik het leuk vind om zo af en toe gewoon even het eerste level te spelen. Het heeft een geweldige character creator en daar kan ik zo een kwartier tot twintig minuten in steken.

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik wou eigenlijk een actiefoto proberen te maken, dus ik ben eerst eens gaan rommelen met de photo mode om te kijken wat er allemaal voor opties waren. Grappig genoeg werd het meer een zenmomentje bij één van de eerste “bonfires.”

comment image

Aprotodon
Aprotodon
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Erg goed gebruik gemaakt van het black en white filter bij deze!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Aprotodon

Dank je. Het grappige is dat dit zo oorspronkelijk niet mijn bedoeling was, maar toevallig hierop uitkwam. Zelf was ik wel blij met resultaat, ghehehe.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Tof, bedankt!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Ja, werd weer eens hoog tijd. Ik wil het wel vaker doen, maar dan heb ik er weer geen erg in en is de week opeens weer voorbij.

Rainking
2 jaren geleden

Deze week kwam het nieuwe spel van Guardians Of The Galaxy uit. De trailers maakten me best enthousiast. Niet zozeer door de flitsende beelden, maar ik zag dat het ook geïnspireerd is door de comicreeks uit 2008 en die is hartstikke goed. Die moest ik dus hebben. Dus de afgelopen week heb ik wat uren met de a-holes mogen doorbrengen. Je kent ze vast wel. Deze lui.

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Peter Quill blijkt te weten wat hij leuk vindt. Erg leuke “cameo” van Dazzler.

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ok, dit laatste screenshot vergt wat uitleg. Ik heb een paar kasten staan gevuld met amerikaanse comics. Maar dan niet de losse issues, maar de trade paperbacks en hardcovers, waar meestal een heel verhaal in gebundeld is. Voornamelijk superheldenstrips. Ik heb er een flink aantal van Marvel, maar nog meer van DC. Daar heb ik nét wat meer mee. De boeken op de plank op deze foto waren dan ook een geweldige verrassing. Waarom? Omdat het parodieën op DC boeken waren in een Marvel game. Iets wat waarschijnlijk langs 99% van de spelers gaat en ik daarom een briljant detail vind.

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Hieronder zie je een paar boeken die op de plank staan (alleen dan met hele andere niet bestaande titels), al vallen een paar ervan buiten de foto. See if you can spot some!

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

En omdat ik het wel grappig vind om te laten zien nu ik het er toch over heb, dit zijn de comicskasten. Het is een wat oudere foto, maar hier paste alles er nog mooi in. De boeken passen op het moment nog wel in de kast, maar de Funko’s op de onderste helft van de middelste kast moeten langzaam maar zeker elders gezet worden.

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Wauw, jaloers!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Hahaha. Dat is het voordeel van alleen in een simpel eenpersoonsappartementje wonen. Aan de andere kant is de ruimte die ik heb een keer op, lol.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Hahaha, gewoon vullen met wat je zelf leuk vindt.
Ik ben er eind 2011 begonnen, dus dit is het resultaat van 10 jaar verzamelen. Al is deze foto al wat ouder, zoals ik zei. Dat kan ik duidelijk zien aan de Wii en Wii U spellen in de gamekast links. Die staan ondertussen al één of twee jaar in een nieuwere kast rechts van de comicskast.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Tof! Bij m’n new game plus ga ik hier toch ff beter naar kijken

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Top, moet je doen. En dan een beetje met de photo mode in de rondte zoeken. Dan vind je ook makkelijker dingen.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Je 3e screenshot van Death Stranding is echt heel tof! En nu ook een van m’n wallpapers 😉
Dit keer zit ik vol in Guardians of the Galaxy. Die game is zo veel beter dan ik in eerste instantie had verwacht. Als je van singleplayer games houdt met een tof verhaal en héél veel fanservice, dan zou ik deze echt niet laten liggen. De soundtrack is imo zelfs beter dan de films!
comment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

comment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Mooi zo met de scherpe voorgrond en blurry achtergrond.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

comment image

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Badass!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Gave foto met Cosmo erop. Leuk karakter vind ik dat. Dat is een van de redenen waarom ik blij ben dat het spel meer op de comics dan op de films is gebaseerd. Ik ben zelf net voorbij het gedeelte op die foto. Tot nu toe heel goed mee vermaakt. Ik hoop dat de rest ook zo leuk is.

Aprotodon
Aprotodon
2 jaren geleden

Ik zag vorige week ook voorbij komen dat je ‘m niet af wilde schrijven door een crash, begrijpelijk dat je op zo’n moment het werk dan ook even neerlegt.

Tof dat je de next gen versies van Uncharted 4 alsnog gaat checken volgend jaar, van begin tot eind blijft het in elk deel toch weer een spektakel.

De vibe in de Far Cry 6 screenshots laat het bij mij toch weer kriebelen om de game over een x-tijd ook op te pakken.

IG Q&A: Wat wordt de shooter van het najaar?

Meme Monday! – Vandaag Mario omdat ehhhh………