in , , , , ,

Screenshot Sunday #4

Daar zijn we weer. Vorige week eindelijk Days Gone uitgespeeld en de platinum trophy voor gehaald. Wat. Een. Game. Ik ben echt weggeblazen door de voice acting en het verhaal. De gameplay valt misschien wel snel in de herhaling maar een game als Ghost Tsushima doet dat ook. Ik heb intens genoten van Days Gone. 

Elke zondag plaats ik twee screenshots van een game die ik speel of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden andere leden van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!

Dat brengt mij deze week in het omstreden Marvel’s Avengers. Ik hoef de kritiek niet uit te leggen rondom te game. De matige endgame en de grindy gameplay heeft veel spelers afgeschrikt of laten stoppen met de game. De nieuwsberichten stonden er vol mee; Avengers had zo’n 95% van hun playerbase verloren na launch.

Waarom begin ik er alsnog aan? Ik wilde altijd al de singleplayer checken. Daarbovenop had ik me mentaal voorbereid op wat grind-werk. Ik had er wel ff trek in. Eenmaal spelend, vond ik de combat best lekker werken. Moet dat nou net hetgeen zijn wat je het meeste in de game doet.

De endgame van de game is nog steeds wel matig, maar het knokken blijf ik nog best leuk vinden. Er zijn veel moves en combos waarmee je kan experimenteren. Daarbij komt kijken dat ik ook in een Marvel-craze zit. Zo zit ik in een rewatch van het hele MCU, en ben ik ook begonnen met lezen van Marvel comics.

Mooie screenshots maken voor deze game bleek lastig. De photomode is inherent niet zo goed; weinig afstand van je personage, weinig tools, en als je online speelt pauzeert de game niet. Ik heb voor de volgende actiefoto dus een solo-missie gestart.

In een andere missie zat ik wel weer met online spelers. Dan wordt leuke plaatjes schieten ineens een stuk lastiger. In een lift zat een medespeler als Thor een beetje rond te draaien met zijn hamer. Dat leidde tot een best leuke teamfoto. 

Zoals je ziet is Iron Man mijn main personage voor nu. Rainking was echter in een heel ander universum. Namelijk die van World of Warcraft! Hij stuurde vorige week een leuke ansichtkaart van zijn character. Een keer wat anders, super tof! Het lijkt erop dat hij een elven mage is? Rainking als je dit leest: sorry, ik heb WoW nooit gespeeld!

Tot slot kwam SamuraiPizzaCat met het slotstuk van zijn tweeluik in Miles Morales. In Screenshot Sunday #2 stuurde hij een mooie foto van New York. Vorige week volgde hij deze foto op met de prestigieuze prestatie van het behalen van de platinum trophy! Gefeliciteerd!

Heb jij ook een leuke, grappige, random of WTF-foto? Deel het in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Elf klopt inderdaad. Verder is ‘t een priest. Geen probleem, hahaha.

Rainking
2 jaren geleden

Afgelopen weekend heb ik voornamelijk Bloodborne gespeeld. Mijn bedoeling was om daar een actiefoto van te maken, maar dat ben ik helemaal vergeten. Dus net ben ik maar even snel naar de Cleric Beast gerend en heb ik tijdens het gevecht wat foto’s gemaakt in de hoop dat er een mooie tussen zou staan. De allereerste bleek nog het beste. Ook zat ik regelmatig naast de create knop op de DualSense, dus ik heb al minder foto’s kunnen maken dan de bedoeling was, hahaha.

Het was meteen even leuk om te kijken of ik die kon verslaan zonder ook maar iets te levelen. Dat bleek nog best goed te doen. Ik weet nog dat ik een paar jaar geleden echt volledig gesloopt werd door dat ding, zelfs nadat ik mijn karakter en de wapens flink had opgevoerd. Ik had hem al wel eens verslagen met een ongelevelde waste of skin “klasse”, maar toen heb ik wel mijn saw cleaver versterkt tot +2, had ik kleding met betere defense en had ik de volledige 20 blood vials, plus wat oil urns. Dat was dus een persoonlijke win. Dan merk je toch dat je door ervaring beter wordt.

De Cleric Beast vond ik er sowieso wel geschikt voor, omdat die zo lekker groot is en daardoor ook wel indrukwekkend overkomt. In dit geval makkelijk dat je daar binnen een paar minuten naartoe kan rennen. Al was Vicar Amelia ook een mooie kanshebber geweest.

comment image

Mass Effect: Legendary Edition is af

Review: Bowser’s Fury