in , , , , ,

Screenshot Sunday #5

Het zonnetje schijnt. De lucht is blauw. Screenshots van jullie games, kom maar gauw!

Elke zondag plaats ik twee (of meer) screenshots van een game die ik speel of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden andere leden van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!

Sinds ik het meeste werk in Avengers heb gedaan, blijft er veel grindwerk over voor de platinum trophy (want ik ben een vervloekte platinum hunter). Ondanks dat ik de regel heb om geen games tegelijk te spelen, ga ik hem toch verbreken, want eindeloos grinden elke dag is ook weer niet leuk. En Avengers is prima om “on the side” te doen, elke dag een paar missies.

Daarom heb ik de Mafia Trilogy gekocht! En meteen gedoken in Mafia 1 Remake. Het was even een lastige keuze gezien alle drie de games op max 30 fps draaien. Vorige maand schreef ik een stuk over hoe ik geen 30 fps meer kan zien op PS5, maar je mist er games door, dus heb ik het een beetje aan de kant gezet.


De game heeft soms erg mooie scènes, maar komt andere momenten grafisch juist minder goed uit de verf.

De Mafia remake ziet er oké uit, maar voelt wel een beetje dated aan. De game is verassend lineair (ik heb het origineel nooit gespeeld). Tot nu toe veel plezier mee wel! Helaas geen photomode dus ik moest mooie momenten vinden tijdens het spelen.


Ik vind zeppelins altijd vrij imponerend om te zien. Toen ik deze zag vliegen moest ik wel een foto maken.

Tot slot ben ik ook begonnen aan Ring Fit. Met de huidige pandemie gaande is wat meer beweging wel nodig. Daarbovenop vind ik het ook altijd fijn om me fit te voelen. Fit voelen doet zoveel meer met je dan je soms denkt. Ik vind het een erg leuke maar vooral ook intensieve game om een beetje in beweging te raken. Wederom een game zonder photomode, maar alles mag tijdens Screenshot Sunday.


Ik begon deze trainingsdag in een boss battle. Lekker intensieve start…

Rainking was er deze keer weer bij met een foto van Bloodborne! Zo zei hij: “Afgelopen weekend heb ik voornamelijk Bloodborne gespeeld. Mijn bedoeling was om daar een actiefoto van te maken, maar dat ben ik helemaal vergeten. Dus net ben ik maar even snel naar de Cleric Beast gerend en heb ik tijdens het gevecht wat foto’s gemaakt in de hoop dat er een mooie tussen zou staan. De allereerste bleek nog het beste. Ook zat ik regelmatig naast de create knop op de DualSense, dus ik heb al minder foto’s kunnen maken dan de bedoeling was, hahaha.”

Heel herkenbaar, of dat je brein even vastloopt en op de share-knop klikt in plaats van de options-knop. Al hoop ik dat ik nu niet de enige ben. Ondanks wat foto’s gemist te hebben heb je er toch nog een gevonden en gestuurd. Heel nice! Wat mij betreft is het alsnog een actiefoto. 

En dat was hem al weer voor deze week. Zie je deze post nou maandag of dinsdag pas? Je hebt altijd nog de tijd om mee te doen. Tot volgende week en een fijne zondag allemaal!

Heb jij ook een leuke, grappige, random of WTF-foto? Deel het in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Ik ben nu druk bezig met Yakuza Like a Dragon en alhoewel de photo modus niet echt perfect is, vind ik deze foto van Saeko Mukuoda wel geslaagd.

comment image

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Heb de 100% lengte Nacar Heat 5 race gedaan. Duurde bijna 4 uren.

[imgcomment image[/img]

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Ja elk uur even een kleine pauze.

TheChief
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Race gewonnen mag ik aannemen? 🙂

Q&A: Wat is je favoriete controller van dit moment?

Details van mogelijk nieuw Apex Legends-personage Pariah gelekt