in

Screenshot Sunday #57 (Rainking Edition)

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

En daar was-ie dan opeens. Mijn grootste angst sinds ik deze rubriek overnam. Er was geen enkele inzending. Dus ja, eeeeehhh…. ik ben bang dat we het deze week met enkel mijn halfbakken foto’s en onvermijdelijke onzin moeten doen.

Rainking (al had ik dit net zo goed weg kunnen laten, lol)

Vorige week schreef ik al over de Horizon Box die de geest gaf. Nadat ik het abonnement had aangepast, kreeg ik een nieuw kastje in huis, een Connect Box. Gek genoeg bleef de verbinding regelmatig uitvallen. Vorige week zondagmiddag kwam ik er pas achter wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn. In de doos zat namelijk ook een splitter voor op de muurplaat, maar die dacht ik niet nodig te hebben, dus die heb ik toen niet gebruikt. Na een tijdje ge-Google’d te hebben las ik dat er een soort van 4G stralingsonderdrukking (niet de officiële benaming, ghehehe) in die splitter zit die storingen tegen gaat. Om te testen of de verbinding daarna niet meer wegviel ben ik maar verder gegaan met World Of Warcraft: The Burning Crusade Classic. Want als je internetverbinding wegvalt, nou, dat merk je wel. Na een paar dagen verplicht gespeeld te hebben (wat een straf), kwam ik tot de conclusie dat het inderdaad gewerkt heeft.

Welkom op Terschelling.

Dit heb ik altijd een retegave locatie gevonden.

Als je wat alcohol nuttigt wordt het beeld wazig en loopt je karakter niet meer in een rechte lijn. Het wordt nog erger als je met een flying mount ergens probeert te komen.

Gisterochtend was het eindelijk zo ver. Ik kon mijn nieuwe auto ophalen. Nou ja, nieuw, het is een tweedehands Hyundai i10, maar na mijn positieve ervaringen in de tien jaar dat ik een Getz gereden heb, hoop ik hier ook weer van te kunnen genieten. Diezelfde dag heb ik nog even lekker een ritje gemaakt richting Zoetermeer en Gouda om te kijken of ik nog wat spellen kon scoren. In Zoetermeer heb ik niks gevonden, maar dat heb ik in Gouda ruimschoots goedgemaakt. Een paar van de spellen heb ik vandaag even uitgeprobeerd.

De eerste daarvan was Guilty Gear: Strive. Ik ben geen grote fan van de serie, maar fighting games wil ik toch altijd wel proberen. Ik had al een deel voor de PS1 en eentje voor de PS2, dus het werd weer eens tijd voor een nieuwe. In het roster had ik al gauw I-No de rock witch gevonden, die zag er wel tof uit. Ik heb er een paar rondes mee gespeeld en de presentatie vind ik wel mooi. Die zal ik zeker nog vaker opstarten.

Until Dawn vond ik hartstikke leuk. Het is een spel waar ik ook Let’s Plays van op YouTube heb gekeken om te zien wat andere mensen voor keuzes maakten. De nieuwste game van Supermassive (tot The Quarry binnenkort uitkomt natuurlijk) schijnt wel de beste te zijn van The Dark Pictures Anthology. House Of Ashes speelt zich af in Irak, wat weer eens wat anders is dan een locatie in Amerika. Ik heb de vorige twee nog niet gespeeld, maar gelukkig zijn het losstaande delen.

Een wat minder bekend spel is Chorus, een space shooter. Hij was in de aanbieding, dus die wilde ik voor dat geld wel eens proberen. Na het installeren en opstarten kwam ik alleen niet verder dan het menuscherm. Niet dat het vast liep of niet reageerde op de controller, nee, de muziek was gewoon te epic om te onderbreken. Ik heb het twee keer achter elkaar afgeluisterd en daarna ook nog op YouTube opgezocht om het bij mij favorieten te zetten. Dit vind ik echt een geweldig nummer.

Daarna toch maar eens begonnen met spelen. Tot nog toe nog maar een klein stukje gedaan, maar het ziet er wel heel gaaf uit.

En dat was ‘m voor deze Rainking editie. Misschien dat één van de spellen je aandacht heeft gewekt, in goede dan wel kwade zin. Wil je zelf een spel in het zonnetje zetten, maak er dan één of meerdere leuke foto’s van en stuur ze deze kant op. Tot de volgende!

Wist je dat…?

A Crack In Time mijn favoriete deel uit de Ratchet & Clank serie is?

(Sorry, ik kon het niet laten om ook meteen de Wist je dat te hijacken).

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik dacht gister middag toen ik wakker werd van zal ik nog ff een paar screenshots sturen maar dacht nee ben vast al veel te laat haha.

En ondanks dat dit een rainking editie is hebben we niks te klagen hoor prima editie!

En ik ga die chorus een keer checken denk ik, die ziet er wel interessant uit en hoorde van betrouwbare bronnen dat de muziek ook goed is haha.

RuanMoleman
1 jaar geleden

Door drukte vergeten screenshots te sturen. Desondanks heb je er een leuke editie van gemaakt!

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb er wat klaar liggen. Zal ze morgen wel ff droppen!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Al tijden lees ik ‘anoniem’ mee maar nu toch besloten een account aan te maken! Weer een leuke editie, altijd weer genieten elke week al die mooie screenshots die voorbij komen! En trouwens: zelf ook jaren met een i10 rondgereden, fantastische auto waar ongelofelijk veel in paste ondanks zijn kleine formaat!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Dank je wel! Leuk om nu ook deel te maken van de community!
Op het moment zit ik helemaal in Snowrunner op de Xbox, nooit verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden, en een bron van hele mooie vergezichten.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik zal komende week een paar screens delen! Ook The Division 2 heeft soms hele mooie sferische beelden!

Erik07
Erik07
1 jaar geleden

Wegens wat omstandigheden niet veel gespeeld laatste tijd. Maar ik doe weer een keer mee 🙂 Lekker weg lezende editie heb je er weer van gemaakt Rainking, tof!
Volgens mij las ik eerder dat jij wel vaker het land in trekt om wat gamewinkels te bezoeken, klopt dat? Heb je een absolute aanrader? Hier in het hoge noorden zit zo goed als niets en ik mis toffe winkels met games én merchandise.

In de periodes dat ik wel even heb kunnen gamen heb ik Life is Strange weer eens uitgespeeld.
comment image

I.G Q&A: Wat is de slechtste game die je hebt uitgespeeld?

De gamereleases van deze week