in

Screenshot Sunday #63

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijke post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Vandaag ben ik er voor het grootste gedeelte van de dag even tussenuit. Aan het eind van de dag staat Thor: Love And Thunder op de planning en daarvoor hoop ik nog een paar comic-, game- en platenwinkels te kunnen plunderen. Daarom is deze editie weer eens wat vroeger. Mocht je te laat zijn met het inzenden van je screenshot (ik wou hier oorspronkelijk schrijven dat ik daar Rpenning mee bedoelde, maar die was verbazingwekkend ruim op tijd), dan worden ze logischerwijs volgende week meegenomen. Het is een iets kortere editie, maar dat maakt het er zeker niet minder om. Loss geht’s!

Rainking

Het leek me leuk om de remake van Trials Of Mana weer eens te spelen. Mijn eerste playthrough heb ik laten bepalen door een vriend. Die koos mijn party leden en de class changes. Deze keer heb ik een team gemaakt van de overige drie leden. Krijg ik er meteen weer een paar extra trophies bij. Win-win.

Ik ben verder gegaan met The Quarry. Het blijft er best mooi uitzien, al zitten er hier en daar wat schoonheidsfoutjes in. Er is tot nu toe nog niet echt veel gebeurd, dus hopelijk komt er binnenkort wat actie. Voorlopig heb ik dan ook wat meer met Until Dawn, maar dat kan altijd nog veranderen.

Rpenning

“Ik zag dat The Crew 2 weer een paar updates had gehad. Dus er zijn weer een paar auto’s toegevoegd en verschillende races. Maar het leukste blijft toch lekker door de openwereld rijden met je F1 auto of je motor of je vliegtuig alles kan en alles mag.”

Wow, die foto’s zien er echt heel gaaf uit.

Nioh 2 blijft een van mijn favoriete games om te spelen. En met de optie om in de fotomodus de game door te spoelen frame voor frame zijn de mogelijkheden voor screenshots ongekend. Voor een game dier er niet geweldig mooi uitziet heeft het wel een van de beste fotomodus die ik ooit gezien heb.”

Die optie kende ik nog niet, maar het klinkt wel verrekte handig. Op zich vind ik het geen lelijk spel, maar in performance mode moet je wel een beetje inleveren, ja. Het blijft sowieso een geweldig spel.

Tot zo ver nummertje 63. Zoals ik al zei, ietsjes korter, maar dan heb je tenminste nog tijd over om wat nuttigers te doen vandaag (zoals screenshots maken en opsturen, hahaha). Ik lees nog even snel het laatste Thor boek waar de nieuwe film op gebaseerd is uit en dan vertrek ik richting De Grote Stad. Tot de volgende!

Wist je dat…?

De Mana serie vroeger bijna net zo rommelig was qua namen als Final Fantasy?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik dacht gister zou ik maar is optijd zijn dan haha is maar goed ook anders was dit weer een rainking only editie ( niet dat daar iets mis mee is!)

Die the quarry ziet er leuk uit ik wacht nog steeds op goedkeuring!

Ik had van de week wat geks, ik kreeg allemaal berichten op PlayStation van iemand die zei stop stop wtf is dit stop. En ik stond rustig eten te koken dus ik was erg verbaasd! Schijnt dat het account die ik gebruik om mijn screenshots op mijn telefoon te krijgen om ze dan vervolgens naar rainking te sturen. Die beste man had zijn account weer geactiveerd naar een jaar en kreeg dus ff 150 screenshots in de mail haha. Maar hij was niet boos hij was onder de indruk dus ik mocht zijn account blijven gebruiken. Dus we hebben kans dat hij binnenkort ook wat opstuurt. Dat is een beetje valsspelen want het zijn dan niet mijn screenshots maar ik eis graag de eer op haha.

Zo nu nog ff lekker van de zondag genieten voordat we morgen weer aan het werk moeten met 30 graden bah bah!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door rpenning
DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Oeii, nu ben ik helemaal in de war, normaal is de screenshot sunday de perfecte afsluiter van mijn weekend, maar nu geniet ik van al die mooie plaatjes terwijl ik nog vol in het weekend zit! 🙂 Weer een mooie editie!

Grappig, met The Crew 2 heb ik een soort haat/liefde verhouding, ik vind het toeren door de VS op mijn motor heerlijk, lekker muziekje op en kilometers maken, maar de races en het ‘verhaal’ vind ik minder, bij sommige races heb je bij de eerste bocht al 10 minuten voorsprong terwijl bij de volgende race je direct hopeloos achter ligt en nooit meer je tegenstanders terugziet, maar de open-wereld en het reizen blijft lekker! Zijn deze Crew 2 screens na de Next-Gen update (die zou in juli uitgerold worden toch)? Zien er erg mooi uit!

De levering van mijn Metal Gear Legacy collection is jammer genoeg vertraagd dus dat wordt vandaag niet kruipen en sluipen, maar wat in het vat zit verzuurd niet!

Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat scoren in de grote stad, veel plezier in de bios!!

Fijne week allemaal!

rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Ja ik hoorde dat er indd een update voor the crew 2 was die het mooier maakte maar ik heb eigenlijk weinig gemerkt. Ik speel dan ook op de oude bejaarde ps4 en mischien is die update alleen voor ps5. En ja het verhaal in die game moet je heel snel door klikken haha.
Ze hebben nu wel van die missies dat zijn gewoon roadtrips van rij van New York naar de San Francisco brug en daar krijg je nieuwe auto’s voor. Die is wel leuk om met vrienden te doen.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Vooral de screen met de beregende-besneeuwde straat ziet er erg goed uit!
Ohja, die missies ben ik laatst ook wat mee begonnen ja, je moet dan allerlei locaties bezoeken, inderdaad leuk om zo door de (enorme) map te toeren op je eigen tempo.

I.G Q&A: Welke game neem je mee op vakantie?

Back to the Past with Coola Deel 2