in

Screenshot Sunday #64

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Hopelijk hebben jullie de afgelopen week een beetje kunnen overleven met al die hitte. Gelukkig koelde het daarna een beetje af en… wacht effe, dat komt me bekend voor. Hmmm, geen idee, zal wel aan mij liggen. Dit weekend heb ik eindelijk Ghostbusters: Afterlife gezien, wat ik een hele leuke film bleek te vinden. Echt stukken beter dan Ghost Sisters en ik denk ook wel leuker dan Ghostbusters II, waardoor die op de tweede plaats komt. Had ik niet verwacht.

Rainking

Ok, deze week ga ik gewoon beginnen met minstens de helft van jullie teleur te stellen. Ik heb namelijk helemaal niks met katten. Als ik bij klanten langs ga tijdens mijn werk vind ik het best om er hier en daar eentje te aaien, maar zelf zou ik er geen willen hebben. Wat dat betreft heb ik veel meer met honden. En die moet je uitlaten, dus gaat ook niks worden in mijn eentje. Daar moet je tijd voor hebben en dat heb ik nou eenmaal niet. Ik ga ook niet beginnen aan een uitlaatservice en ik wil er ook geen andere mensen, zoals mijn ouders, mee opzadelen. Dus helaas geen huisdier voor mij. Een tijdje geleden werd Stray aangekondigd, een spel waarin je een kat speelt die door een wereld loopt waarin geen mensen te bekennen zijn, alleen robots. Ik zag al meteen, dat is geen spel voor mij. Maar ik had nu toch even PS Plus Premium, dus waarom niet even uitproberen?

Aan de ene kant vind ik het er wel geinig uitzien, maar dat je een kat speelt, trekt me gewoon minder. Ik heb er niet zo heel veel van gespeeld, maar ik wilde er wel wat screenshots van tonen, voor als iemand anders het juist wel wat lijkt. Ik snap het wel als andere mensen hier plezier uit halen, dus ik zal het dan ook nooit een slecht spel noemen.

Ik ben nog eens opnieuw begonnen met Trials Of Mana. De vorige keer had ik Duran als main hero gekozen, maar ik bedacht dat dat zou botsen met mijn vorige playthrough. Daar had ik Angela als main en die twee delen een eindbaas, dus ik heb dezelfde ploeg van vorige week gewoon omgegooid.

Ook heb ik nog een stukje van The Quarry gespeeld. Ik ben nog steeds niet zo ver, maar naast de opzet en wat kennismakingen met de cast zit er nog niet zoveel actie in. Ik ga er vanuit dat er binnenkort toch wel wat gaat gebeuren. Je hebt dan alleen kans dat er minder screenshots van komen, want ik wil nou ook geen belangrijke momenten gaan weggeven.

Akimbo

Hé, nieuw bloed! Tenminste, als ik het goed heb. Ik ken helaas niet alle 50 edities van LeegBlikjeWater uit mijn hoofd. Om eerlijk te zijn moet ik bij die van mezelf af en toe al teruglezen. Dus excuses als ik ernaast zit en je al eerder wat had ingestuurd.

“Weer heerlijk monster klappen in de nieuwe uitbreiding van Monster Hunter Rise. Maak eigenlijk nooit foto’s in games maar deze zien er wel gaaf uit.”

Sinds Monster Hunter World is de populariteit van deze reeks immens gestegen en ik vind het er altijd erg tof uitzien. Dat zien we hier duidelijk aan de screenshots van Akimbo.

Rpenning

Geen toelichting van welk spel dit is, maar dat bleek ook niet nodig, want door het analyseren van de gedragspatronen van Rpenning en het materiaal dat hij de afgelopen weken had ingeleverd, kwam ik tot de conclusie dat dit alleen maar The Crew 2 kon zijn. Wat ook hielp was dat het op de kentekenplaten staat, ghehehe. Hele mooie screenshots weer. Ik kan wel begrijpen dat dit een spel voor racefanaten is.

Aprotodon

“Ik ben bezig met mijn tweede playtrough van Fire Emblem: Three Houses. Ik ben nog niet op het punt waar het verhaal drastisch verandert, maar prachtige plaatjes zitten er zeker weer tussen.”

Ziet er zeker weer goed uit. Gaaf dat je het spel opnieuw kan spelen en het verhaal op de één of andere manier anders is. Daar hou ik wel van.

“Daarnaast kwam ik Mr. Sanchez nog tegen in Switch Sports. Die man duikt ook in elk universum op!”

Oh, wacht effe, daar heb ik een mooie reactie op. Even zoeken. Nee, niet hier. Hieronder? Nee, ook niet… Ah, daar ben je!

Die vind ik altijd erg leuk om te gebruiken, hahaha.

En dat was ‘m voor nummer 64. Hopelijk is het de komende week weer wat koeler, want met die warmte doe ik zelfs thuis niet zoveel. Ik heb uiteindelijk ook niet echt veel gegamed. Heeft eerlijk gezegd ook met iets anders te maken, maar daarover binnenkort meer. Van meer gesproken, mocht je nog wat gaafs in een spel tegenkomen en je hebt de mogelijkheid om een screenshot te maken via je controller, capture card of PrtSc knop, doe dat gewoon even en stuur het hierheen. Tot de volgende!

Wist je dat…?

De Monster Hunter film echt dramatisch slecht is?

Who am I kidding? natuurlijk wist je dat al. Even op zoek naar een fatsoenlijke wetenswaardigheid.

Wist je dat…?

De allereerste Monster Hunter game, uitgebracht op de PS2 in 2004 (JAP/USA) en 2005 (PAL), grootendeels was gefocused op multiplayer?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik was indd vergeten stukje erbij te schrijven had even te snel op verzenden gedrukt.

Die game stray ziet er zeker schattig uit, ik heb de eerste 5 min op youtube gezien en meteen in het begin kan je andere katten lastig vallen enzo. Dat hebben ze erg leuk en geloofwaardig gedaan!

Ik heb deze week eigenlijk weinig gegamed, ik heb een beetje een dipje ik start van alles op maar niks blijft echt plakken. Dus ik ben wel toe aan iets nieuws dus ik heb die nieuwe Battlefield gekocht en die is opzich wel leuk ik speel dan vooral met bots in die portal mode. En dat is best geinig want je kan alles soorten tegen elkaar doen bijv. 2de wereldoorlog tegen tegenwoordig tijd soldaten.
Voor de rest heb ik unravel gekocht ik haat platform spellen maar soms moet je wat raars proberen en voor 4 euro kan het geen miskoop zijn. The outer world heb ik nog gekocht de rpg van obsidian de makers van fallout new vegas en die game is de beste in de series dus ik ben benieuwd wat ze hebben gemaakt. En ik heb nog een interactieve film gekocht geen idee hoe hij heet of waar hij over gaat maar dat soort films zijn meestal zo slecht dat ze wel leuk zijn haha.

coola
1 jaar geleden

Sorry ben het niet eens over de monster hunter film dit had ik er na het zet zien van de film er over te zeggen

“Net monster hunter gekeken.

Thja….. ik wil de film haten maar sorry dat kan ik gewoon niet, ik heb mij prima vermaakt deze 1 uur en 43 minuten. Enige minpunt wat ik zo 1,2,3 kan opnoemen is de link tussen onze wereld en de wereld van monster hunter , maar gelukkig is dat in totaal maar 20 minuten dat ze in onze wereld rond lopen. Zodra ze in de monster hunter wereld zitten is de vibe echt gewoon dat van de games. Voor de rest is het net zoals bij de live action Resident Evil reeks gewoon zo dat je het als een alternate universe moet benaderen en dan is het goed te pruimen.

6,8 / 10 ik hoop op een vervolg.”

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Het kan zijn dat ik deze alleens gepost heb maar i don’t remember

comment image

Mijn johnny depp look alike

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Zelfde geldt voor deze die kan ik al eens gepost hebben

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

De komende screenies zijn wel echt nieuw.

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

M’n akira bike

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

I found my kid version in the game

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Moet zeggen dit is wel de game waar ik het meest van uiterlijk verander

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Nog twee oude foto’s van voor de allereerste ps4 patch. En ik kan alleen maar zeggen boys will be boys ( heb ze voor deze site wel gecensureerd)

comment image

Begrafenis crashen coola stijl.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Nog twee oude foto’s van voor de allereerste ps4 patch. En ik kan alleen maar zeggen boys will be boys ( heb ze voor deze site wel gecensureerd)

comment image

Begrafenis crashen coola stijl

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Tocht een beetje

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 juli

Back to the Past with Coola Deel 3