in

Screenshot Sunday #65

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Vandaag weer eens een ouderwets vroege editie, aangezien ik vrijwel de hele dag weg ben. De zombie apocalypse was opvallend snel voorbij, dus we kunnen gelukkig weer veilig naar buiten.

Rainking

Goed nieuws! Ik kreeg deze week een fysiek exemplaar binnen van Het Beste Spel Van 2021 en nadat ik alle voorgaande 64 edities van Screenshot Sunday was afgegaan, bleek dat ik er nog geen enkele foto’s van gedeeld had. Nou ja, belachelijk natuurlijk. Dat moet recht getrokken worden en wel meteen!

Mocht je je afvragen wat de deal is met die paraplu, die kun je helemaal aan het begin vinden en is zwakker dan je standaard zwaard. In principe is het gewoon een extra uitdaging. Die ben ik dus aangegaan en voorlopig lukt het nog steeds. Het helpt wel dat ik het grootste deel van het spel al gespeeld heb, dus het is handel met voorkennis, maar toch. Er zit ook een trophy aan vast. Ergens verwacht ik niet dat het me zal lukken, maar ik wil toch kijken hoe ver ik kan komen.

Als je af gaat, krijg je een tof scherm te zien. Niet gewoon simpel ‘You died’, zoals bij soulslikes, maar ‘DEATH’!!!

Ik heb gisteren nog een paar spellen opgepikt, waaronder weeb fighter Granblue Fantasy Versus. Ik hou wel van een vechtspel op z’n tijd en deze heeft wel een mooie anime stijl. Hier wou ik zeggen dat dat komt doordat het op een anime is gebaseerd, maar na wat Google Fu toegepast te hebben, kwam ik erachter dat de anime juist op een JRPG gebaseerd is. Now I know. And knowing is half the battle. Geeeee Aiiiii Joooooeeeee!!!

Ik heb nog wat van The Quarry gespeeld en het begint nu een beetje op gang te komen. Ik wil verder niks spoilen, mocht iemand anders het willen gaan spelen, dus deze keer alleen een paar mood shots.

Yup, overduidelijk een spel over hitsige tieners.

Coola

Ok, rust voorbij! Coola heeft namelijk een paar foto’s ingestuurd. Let me rephrase that. Coola heeft een onslaught aan screenshots gedropt. Maar liefst twintig (ja, je leest het goed,TWINTIG) stuks!!! Allemaal van Cyperpunk 2077 en natuurlijk geheel in Coola stijl. Gaan we!

“Mijn johnny depp look alike”

“M’n akira bike”

Na die opmerking hoorde ik meteen dit nummer weer in mijn hoofd.

“I found my kid version in the game”

“Moet zeggen dit is wel de game waar ik het meest van uiterlijk verander”

“Begrafenis crashen coola stijl”

“Tocht een beetje”

Ja, dat blijft wel een bizar spel om te zien en volgens mij kun je daar je creatieve ei wel in kwijt.

CarnifeX

Poeh, effe bijkomen, hoor. Gelukkig kunnen we eindigen met wat beelden die behoorlijk zen aanvoelen.

Anno 1800 is heerlijk chill, mooi en sfeervol. Na elke twee uur geeft de narrater advies om even pauze te nemen met een bak koffie. Elke keer weer verbaas ik mij dan dat er al weer twee uur voorbij zijn.”

Dit soort spellen zijn altijd wel lekker relaxed om te spelen en vaak zien ze er gewoon leuk uit. Zelf speelde ik graag The Settlers II en The Movies. Van deze reeks heb ik Anno 1404, maar daar moet ik ooit nog eens voor gaan zitten.

En zo waren we er alweer doorheen. Dat ging snel opeens! Ik stap zo in de auto en dan ben ik pleite. Waarheen? Misschien dat ik dat binnenkort nog eens vertel… In de tussentijd, zorg dat je een vinger in de buurt van de share-knop houdt en stuur je creaties deze kant op. Fijne zondag nog en tot de volgende!

Wist je dat…?

De Xbox 360 versie van Wolfenstein: The New Order op maar liefst vier schijfjes kwam, omdat de console nog met dvd’s werkte?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Mooie editie weer en fijn dat je weer veilig naar buiten kon! 🙂 Enne….laat ons niet in spanning waar de reis naar heen ging heh, weer zo’n cliffhanger!!!

Mooie week allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

“Er zit ook een trophy aan vast. Ergens verwacht ik niet dat het me zal lukken, maar ik wil toch kijken hoe ver ik kan komen.”

Hmm, dan heb ik wat te doen straks… Die platinum moet en zal er immers komen… Oei oei, wat heb ik mezelf aangedaan…

RuanMoleman
1 jaar geleden

Ik had het ruime sop in Sea of Thieves tijdelijk ingeleverd voor de droge vlaktes in Egypte in AC Origins! Kreeg de smaak te pakken met de fotomodus dus hierbij lading 1 van de 2. Ik bewaar lading twee voor volgende week ^^

comment image

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

En meteen de platinum trophy erbij gehaald want ik heb geen levencomment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door RuanMoleman
RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door RuanMoleman
RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

comment image

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 juli

Luigi1985’s Top 50 Part 3: #30-21