in

Screenshot Sunday #69

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Poeh, wat een weekend. Drukdrukdruk. Zaterdag de hele dag van huis, zondag een verjaardag en dan nog proberen wat stukjes eruit te poepen. Gezocht: tijd om te gamen! Dat bleek in gelimiteerde oplage voorradig, maar het was er gelukkig wel. Dit weekend kon je ook gratis online op de PlayStations. Misschien dat ik vanavond nog wat potjes Street Fighter V ga spelen.

Rainking

Dit weekend kreeg ik opeens zin om een stukje Guacamelee! te spelen. Dat is gewoon een erg vermakelijk spel, al worden de platformstukken later wel intens. Het is een MetroidVania met een mexicaans sausje eroverheen. Ik was eerst bang dat dat op een gegeven moment zou gaan vervelen. Hahaha, nou nee. Er zit een hoop humor en verwijzingen naar andere spellen in. Daardoor is het af en toe alleen al leuk om een beetje om je heen te kijken.

“I’m gonna bust it!”

Wait a minute…

Hé, die ken ik!

Viva piñata!

Rpenning

Na het betere hakwerk van vorige week, neemt hij ons deze keer weer terug naar het leven op het asfalt.

“Wederom weer The Crew 2. Deze week heb ik lekker rondjes gereden op motors en die zijn verrassend goed gedaan in the crew 2! Het is dan ook super relax om door de bergen heen te rijden met je race motor of op je crossmotor wheelies maken tussen het verkeer in New York. En er is altijd wel iets te ontdekken ik hoorde laatst van iemand dat Bigfoot ergens rond rent dus die gaan we dan ook zeker een keer opzoeken en eventueel omver rijden als dat kan haha.”

Ziet er weer goed uit, man! En we wachten die Bigfoot foto’s af. Het wordt tijd dat er eens wat duidelijk komt over het bestaan ervan.

En dat was ‘m voor nummer(tje) 69, wink. Kort, maar krachtig! Volgende week hoop ik de door Ruan beloofde screenshots binnen te krijgen, ghehehe. No pressure, though. Wat in het vat zit, verzuurt niet. Wil jij het juist niet in het vat laten zitten, stuur je screenshots dan deze kant op. Tot de volgende! (Zo, vroeg naar bed, maar.)

Wist je dat…?

Je kombat helemaal niet met een ‘k’ schrijft!?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Je kan maar 1 ding over screenshot 69 zeggen is dat is noice !!!

coola
1 jaar geleden

Leuke en mooie screenies weer. Van mijn kant uit voorlopig geen screenies. Enige game die ik speel op het moment is final Fantasy IX en die vind ik niet zo screenies waardig ( vooral omdat ik er niet echt mijn typische stijl screenies mee kan maken) .

Ik ben sowieso de laatste tijd aardig afwezig op deze site.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zodra ik weer screenies heb post ik ze zeer zeker. Maar dat zal nog een poosje duren. Ik ga binnenkort sowieso weer off Radar op deze site. Noodzakelijk kwaad jammer genoeg.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb niet zoveel gedaan afgelopen week. Ja Elden ring, maar ik heb nog geen moeite genomen om te kijken hoe ik ps5 screens naar hier kan krijgen. Volgende week mss weer een bijdrage.

Guacamelee is zo’n spel waarvan ik al heel vaak heb gedacht: zal ik m eens proberen? Uiteindelijk nooit gedaan. Mss een keer als ik niks te doen heb.

Leuke editie weer.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Meh ik heb geen gevoel voor humor 😉

Ik ga m wel een keer proberen als ik weer op zoek ben. Nu eerst heb ik wat ds games die ik wil herspelen.

RuanMoleman
1 jaar geleden

Nice.

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Ik heb beloofde foto’s, maar niet van de beloofde game. Ik ben groot League of Legends-fan (dat zeg ik met spijt) en ik heb dus al een tijdje Ruined King: A League of Legends Story op het oog. Het is een turn-based game dat zich afspeelt in de wereld van League of Legends, oftewel Runeterra. De game is NIET ontwikkeld door Riot maar onder Riot’s nieuwe label Riot Forge. Een label voor League-games die via licenties zijn ontwikkeld door andere luitjes. Ruined King is daar het eerste resultaat van en laatst was hij in de aanbieding dus ik pakte m’n kans.

comment image

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Nou ben ik wel een beetje aan het valsspelen, want dit is een screenshot van een video die je alleen in het begin ziet. De werkelijke cutscenes zijn iets minder mooi en zijn getekend in een andere stijl (visual novel-achtig) maar ik kon het niet laten, dus ik deel ze gewoon even. Hier is de tweede.

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door RuanMoleman
RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Maar oké, nu werkelijke gameplaybeelden! Allereerst heb je een soort overworld waarin je vrij kan rondlopen in Bilgewater, het piraten-gebied van Runeterra. Bilgewater is overspoeld door schaduwmonsters en het is aan een bij elkaar geraapt zooitje van champions om hier tegen te vechten. In de overworld moet je voornamelijk quests ophalen, inleveren, kistjes looten en soms wat puzzels oplossen. Die gebieden zien er tof uit met genoeg details.

comment image

comment image

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Maar goed, ik heb nog niks van de gevechten zelf laten zien. Lekker handig dat ik ook geen screenshots heb gemaakt van de gevechten. In het kort: je bestuurt drie personages en je kan je aanvallen op drie manieren uitvoeren: speed, balance en power. Met speed val je eerder aan, maar minder schade, power heel traag maar veel schade en balanced zit er tussen in. Dat geeft veel strategische opties op de “tijdlijn”. Veel woorden, weinig beeldvorming. Wellicht dat ik ‘m volgende week meestuur!

Road Trip: Retro Beurs Zwolle

Musical Monday: Laserdance – Discovery Trip