in

Screenshot Sunday #71

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Begin deze week ben ik bruut aangevallen. Niet door een hond, een kat of een zwaan. Nee, door een agressief gasfornuis. Ik moest die ergens bezorgen, maar tijdens het neerzetten bleef een vinger achter een uitstekend gedeelte hangen, waardoor de scherpe achterkant lekker in de vingers sneed. Gelukkig was er een huisartsenpost vlakbij en kon het snel gehecht worden en ging er een verband omheen. Ik heb nog de mazzel dat het niet mijn dominante hand is, maar gamen leek me er deze week even niet inzitten. Alhoewel…

Rainking

Console spellen leken me wat onhandig op het moment, dus ik ging eens kijken of World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King Classic mogelijk was. In het begin was het behoorlijk onwennig, omdat ik de muis normaal gesproken met de andere hand bestuur. Na de knoppen omgedraaid te hebben, ging het al wat makkelijker, maar nog verre van soepel, ook omdat ik het toetsenbord nu niet gebruikte. Ik heb het daarom maar lekker op mijn gemak gespeeld.

De humor in het spel vind ik vaak wel grappig.

Een verandering die in Wrath Of The Lich King plaatsvond, was dat je een mount kon krijgen op level 20 in plaats van het oorspronkelijke 40. Blij mee, want dat gaat toch net wat sneller. Er moet alleen wat goud gespaard worden voor de riding skill en de mount zelf. Geen haast, lekker wat questen en drops verkopen.

De volgende dag had ik dan eindelijk mijn paardje. Het gaat niet superveel sneller, maar het scheelt toch een beetje.

Zoals ik vorige week al zei, gaat Wrath Of The Lich King 26 september pas echt live. Dan zul je naar Northrend kunnen. Deze week zag ik dat scourge invasie events, die de originele release voorgingen, ook weer terug zijn. Je kan geïnfecteerd raken en als je je niet snel genoeg door een Argent Healer laat cleansen, verander je in een ghoul. In die vorm beschik je ook over wat bijbehorende aanvallen. Wel een leuke promotie, al heb ik het nu na één keer wel weer gezien.

Ik las deze week dat er een indiesale op de PlayStation Store gaande is. Na het aanbod even goed doorgespeurd te hebben, ben ik met drie spellen ‘naar huis’ gegaan. Mogelijk bij jullie wel bekend is Maquette. Als ik me niet vergis, was dat één van de eerste spellen die voor de PS5 bij PS Plus (tegenwoordig Essential) werd ‘weggegeven.’ Ik heb ‘m toen geclaimd op een ander PSN account dat ik voor mijn YouTube kanaal gebruikte. Op zich niet erg, want ik heb spellen liever standaard in mijn bibliotheek staan dan dat ik ergens op geabonneerd moet zijn. Ik had het destijds ook al even kort gespeeld en wist dat het een first person puzzelspel is, waar je maar een paar knoppen voor hoeft te bedienen. Dat was met mijn huidige situatie gelukkig nog goed te doen.

Op deze foto zie je twee gebouwen, maar als je goed kijkt, zie je ze beide drie keer, in verschillende groottes. Daar komt een puzzelelement om de hoek kijken, want je kan enkele voorwerpen meenemen van de normale formaat wereld naar de maquette en andersom. Daardoor kun je die items groter en kleiner maken en voor puzzels gebruiken.

Hier heb ik een normaal formaat sleutel in de maquette als brug gebruikt, waardoor er in de normale wereld een gigantische sleutel verschijnt, zoals je achterin kan zien.

Rpenning

Hij is weer lekker verder gegaan met het meesterlijke Nioh 2.

“Ik heb de Platinum Trophy gehaald! en ik ben nu max level dat is 1750 dat heeft me dan ook zon 1300 uur gekost.”

Sorry, HOEVEEL!!!???

“Dus ik wil bij deze mijn leger aan katten bedanken want zonder hun was het nooit gelukt. Want ze zien er niet alleen schattig uit maar ze zijn ook nog eens een van de meest overpowerd ding in de game. Want ze geven je een soort punten genaamd anima en daarmee kan je speciale aanvallen doen en laat mijn build daar nou is op gebouwd zijn.”

Hahaha, dat ziet er wel lachen uit. Ook weer typisch japans. Een bruut actiespel en dan opeens… kattenleger!

Maar er kwamen nog een paar foto’s van hem binnen. Eens kijken van welk sp… Oh nee!!! Lavelera’s campagne om iedereen aan Yakuza te krijgen blijkt nog te werken ook. Rpenning is er helaas uiteindelijk voor gezwicht en speelt nu Like A Dragon.

“We hadden iemand op de site die maar niet wou ophouden met zeuren over deze game ik zal geen namen noemen haha. En ik had altijd al wel van de games gehoord maar ik dacht dat is echt zo’n rare Japanse game. En nou dat is het eigenlijk ook maar de humor is best leuk! Ik zit er nog maar een paar uurtjes in maar ik ga er zeker wat uurtjes insteken.”

Het was leuk je gekend te hebben, man.
F

En dat was ‘m voor nummer 71. Ben je vandaag nog naar de beurs in Tilburg geweest? Zo ja, ben ik erg benieuwd wat je hebt weten te scoren. En anders zijn screenshots voor volgende week ook welkom. Tot de volgende!

Wist je dat…?

Yakuza: Like A Dragon in Japan (vertaald naar het engels, natuurlijk) Like a Dragon 7: Whereabouts Of Light And Darkness heet? (Bedankt Lavalera, voor de voorzet.)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

: beterschap man!! Ik neem aan dat jij je vingers en handen als fanatiek gamer hebt verzekerd tegen een mooi bedrag zoals professionele muzikanten dat vaak ook doen? Ziet er overigens wel geinig uit die puzzelgame!

: als Trophy Hunter van het ergste soort neem ik mijn hoed diep je af! Bravo!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Michael-Raymond-Clayton
Lavalera
1 jaar geleden

Haha mooi om te zien dat mijn Yakuza campagne vruchten begint af te werpen en het eerste slachtoffer zich al gemeld heeft. Alvast sorry als ik mensen verslaafd er aan maak :p

En Rob sterkte met je vinger hopelijk is het snel voorbij en heb je er niet te lang last van gelukkig heb je toch nog kunnen gamen ondanks de blessure dat scheelt weer.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Het is in ieder geval een reminder dat ik ook es screenshots moet gaan maken en opsturen, dat doe ik normaal nooit en elke keer als ik dit bericht zie dnek ik weer oh ja ik moet screenshots maken. Zal mijn best doen om ook es mee te doen.

RuanMoleman
1 jaar geleden

comment image
comment image
comment image

Cyberpunk baby! Eindelijk maar eens ingedoken. De eerste lading foto’s is hier! Heerlijke game, zolang er missies zijn… De wereld heeft best weinig te bieden naast dat het er allemaal geweldig uitziet.

Maar wat een game! Ik heb voor nu wat random foto’s gekozen. Heb ook wat lopen spelen met frames gebruiken voor een filmisch effect. Ik heb nog genoeg foto’s! Volgende week stuur ik wat foto’s van de badass dames in de game die je ontmoet.

Wat spelen we dit weekend? 10 en 11 september

Musical Monday: Enigma – The Cross Of Changes